Merge Home v1.1.0 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Ev Yenileme, Oda Dekorasyonu, Ev Yenileme Oyunu mu arıyorsunuz? Kendi hayalinizdeki yepyeni bir villayı yaratırken, evinizin içinde saklı yeni eşyaları ve dramatik hikayeyi keşfedeceksiniz.
Geliştirici
ABI Global LTD
Güncellendi
1 Kasım, 2022
Boyut
93.6 MB
Sürüm
1.1.0
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Merge Home, oyuncunun James ismindeki karakteri yönlendirerek bir iç mimarın görevini üstlendiği keyifli bir oyun uygulamasıdır. Eşleştirme ve birleştirme tarzı oyunlarından keyif alıp dekorasyon ve tasarım konusunda zevkinize güveniyor musunuz yegenler? Merge Home oyununda yüzlerce nesne ve dekoratif ürünü birbirleriyle eşleştirip farklı evlerin iç dizaynını tasarlayacak, birbirinden farklı seviyelerde yeni unsurların kilidini açacaksınız.

Merge Home oyunun ilk açılış ekranında ilk olarak çalışma yapacağınız evin görüntüsüyle karşılaşıyor ve oyun içinde neler yapmanız gerektiği ile ilgili talimatları Henry isimli karakterden alıyorsunuz. Ardından birleştirme görevlerinin yer aldığı ekran açılıyor ve açık olan kutulardan birbirinin aynısı olan nesneleri birleştiriyorsunuz. Birleştirme yapmak için nesneleri birbirinin üstüne kaydırmanız yeterli. Hatalı bir hamle yaptığınızda veya tüm nesneleri eşleştirip ortaya birşey çıkaramadığınız durumlarda ekranın sağ üst kısmında yer alan geri alma butonuna dokunup yeniden deneyebilirsiniz. Ekranın sol üst kısmında ise cüzdanınızdaki para miktarını, elmas sayısını ve bölüm içinde kalan sürenizi hesaplayabilirsiniz. Merge Home oyununda bir odanın tasarımını başarı ile gerçekleştirdiğinizde yeni seviyelerin kilidi açılacak, para ödülleri kazanacak ve sonraki seviyelerde kullanabileceğiniz yeni nesnelere de sahip olacaksınız. Bölümlerden kazandığınız para ve elmas ödüllerini kullanarak tasarım aşamasında size yardımcı olarak araç ve gereçleri geliştirebilir veya yenilerini satın alabilirsiniz. Siz de bu eğlenceli oyunu deneyimlemek isterseniz Merge Home Para Hileli Apk’yı telefonunuza indirebilirsiniz.

Ev Yenileme, Oda Dekorasyonu, Ev Yenileme Oyunu mu arıyorsunuz? Kendi hayalinizdeki yepyeni bir villayı yaratırken, evinizin içinde saklı yeni eşyaları ve dramatik hikayeyi keşfedeceksiniz.

James 👷‍♂‍ bir iç mimar, seyahat ederek insanların hayallerindeki evleri dekore etmelerine yardım etti 🏡. Bu yolculukta ona katılalım!

Tozu silin ve yeni öğeler bulun, bunları kullanışlı araçlarla birleştirin ve şaşırtıcı hazineler kazanın. Bir sonraki villanın arkasında neyin beklediğini asla bilemezsiniz.

Tam bir ev tadilatı yapın, devam edin ve hayalinizdeki villayı her zaman istediğiniz gibi dekore edin. Keşfedilecek çok sayıda öğe ve çözülecek yüzlerce ilgi çekici bulmaca ile Eviniz, her zaman sizi bekleyen yeni sırlara sahip olmasını sağlar.

🏡Ana Sayfayı Birleştir – Özellikler:

🔎Tüm öğeleri KEŞFEDİN – Odanızda, villanızda gizli tüm öğeleri birleştirin ve keşfedin.

🏠MERGE – Sahip olduklarınızı daha kullanışlı araçlarda birleştirin. Sevgili oda için bitkiler, boyalar veya belki masalar ve sandalyeler! Harika. Öğeleri birleştirin ve bir evi özel yönteminizle yenileyin.

🏠DECORATE – Bize ev dekorasyon yeteneklerini göster. Bir dış ve iç ev tasarımı uzmanı olma şansınız.

🏠RELAX – Zamanın acelesi yok, seçmekte tamamen özgürsünüz, her şeyi istediğiniz gibi düzenleyin.

🏠ÇEVRİMDIŞI Oyun Oyna: İstediğiniz zaman, istediğiniz yerde oynayın, internet bağlantısı gerekmez.

Hayalinizdeki evi, hayalinizdeki villayı tasarlayabileceğiniz bu renkli birleştirme oyununu oynayın ve keyfini çıkarın!

🏡Evimi Birleştir – Gizemli macera başlasın! 🔥🔥🔥

Merge Home v1.1.0 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız para hileli

Merge Home v1.1.0 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

📐Merge Home'un en son sürümü ŞİMDİ mevcut! 🏰
1. Yeni Beyaz Noel etkinliği açıldı, mutlu Noeller ve mutlu yıllar!
2. Performans optimizasyonu
3. Bazı hatalar düzeltildi
Öğeleri birleştirme ve keşfetmenin keyfini çıkarmaya hazır mısınız!
Oynadığınız için teşekkürler!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle