The Arcana A Mystic Romance v2.17 MOD APK — SINIRSIZ PARA / ANAHTAR HİLELİ

The Arcana'ya hoş geldiniz. Gizem, aşk ve romantizmle dolu en büyüleyici görsel roman olan Vesuvia'nın etkileşimli dünyasına girmek üzeresiniz. Sadece saniyeler içinde kendi sürükleyici, kapsayıcı, otome esinli aşk hikayenize ve görsel romanınıza gireceksiniz.
Geliştirici
Nix Hydra
Güncellendi
1 Aralık, 2021
Boyut
113.3 MB
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Simülasyon, günümüzün en popüler türlerinden biri olarak kabul edilebilir. Çünkü oyunculara istedikleri dünyayı veriyor. Japonya’da bu tür oyunlar için otome oyunu denen bir konsept var. Bu tür oyunlar aynı zamanda bir tür simülasyon oyunudur, ancak çoğu durumda romantik bir hikaye. Ve çoğu zaman romantik, çok sarılmış ama aynı zamanda bir bilmece, heyecan verici bir macera olacaktır. O zamandan beri yarattıkları duygular derinleşti ve daha çok anime gibi oldu.

Etkileşimli bir aşk hikayesi

Arcana: Mystic Romance , Nix Hydra’nın bir ürünüdür. Özenle tasarlanmış yeni nesil “otome oyunu” nu temsil eden güzel görünüme sahip ürünlerden biri olduğu söylenebilir. Deneyimli yazarlar da durum hakkında yazıyor. Katılan oyuncular, kendilerinin yazdığı bir romanın tadını çıkarırlar. Verdiğiniz her karar farklı sonuçlara yol açar, bu yüzden dikkatli olun. Geleceğin seni nereye götüreceğini bilemeyeceksin.

Canlı bir çizgi roman gibi olduğu için her şey 2B formatındadır. Karakterin süslenecek

The Arcana’ya hoş geldiniz. Gizem, aşk ve romantizmle dolu en büyüleyici görsel roman olan Vesuvia’nın etkileşimli dünyasına girmek üzeresiniz.

Sadece saniyeler içinde kendi sürükleyici, kapsayıcı, otome esinli aşk hikayenize ve görsel romanınıza gireceksiniz.

Elinizden bırakamayacağınız bu büyüleyici aşk hikayesinde ana karakter ve aşk konusu sizsiniz. Tercih ettiğiniz zamirleri seçin, kendi seçimlerinizi yapın ve kalbinizin arzusuna göre romantizm yapın! Arcana, LGBTQ+ dostudur.

23 milyondan fazla insan tarafından sevilen oyunlara sahip, kadın tarafından kurulmuş bir stüdyo olan Nix Hydra tarafından getirildi.

ARCANA HİKAYESİ
Sen genç bir dahi tarot kartı okuyucusun. Hafızasız bir sihir dükkanında uyanırsınız.

Akıl hocanızla konuşmak isteyen gizemli bir figür belirir, ancak onun yerine ona bir tarot kartı okuması teklif edersiniz.

Sizin okumanızla ilgileniyorlar. Size Saray’a bir davetiye sunuyorlar, ancak bir bedel karşılığında: Öldürülen ortaklarının gizemini ortaya çıkarmalısınız.

Hemen, gizemi ortaya çıkarmak için yolunuzdaki birçok ateşli insanla buluşacağınız yoğun, mistik etkileşimli hikayeye ve flört simülasyonuna atılacaksınız.

Her karakterin, seçimlerinizle keşfedeceğiniz birçok gizli sırrı vardır. Dikkatli olun, seçimleriniz ve kiminle aşk yaşamaya karar verdiğiniz, kendinizden daha fazlasını etkiler!

KARAKTERLERLE TANIŞIN
Gözlerinizi alamayacağınız büyüleyici ve çarpıcı karakterlerle yolları birleştirin.

Kalplerini kazan, flört et ya da dramayı karıştır! The Arcana’da aynı anda veya birer birer birden fazla karakter yolunu oynayabilirsiniz – seçim sizin.

Julian: Korkunç bir suçla suçlanan heyecan verici ve tehlikeli bir doktor
Asra: Sırlarla dolu büyülü akıl hocanız
Muriel: Vesuvia’da karşılaştığınız gizemli bir yabancı
Nadia: Şehrin güçlü ve merak uyandıran kontesi
Lucio: Bir zamanlar Vesuvia’yı yöneten Nadia’nın ölü kocası
Portia: Nadia’nın en sevdiği ve en güvenilir hizmetçisi

İnteraktif hikaye oyunlarını, LGBTQ oyunlarını seviyorsanız veya otome, anime, romantizm veya flört simülasyonu oyunlarını seviyorsanız, Vesuvia’da kimlerle tanışacağınıza bayılacaksınız.

Kendi romantizm hikayenizde gerçek aşkı bulmaya hazır mısınız?

NASIL OYNANIR
The Arcana’ya girdikten sonra, 21 Major Arcana tarot kartından alınan 21’e kadar benzersiz otome esinli hikayede rol oynayabilirsiniz.

İlk olarak, zamirlerinizi seçmelisiniz. Her bölümde rol yapman için sonsuz sayıda seçenek var. Diğer flört simülasyonlarından farklı olarak The Arcana hikayesi, istediğiniz kişi olmanıza ve istediğiniz kişiyi sevmenize olanak tanır.

Seçtiğiniz yolda karakterlerle etkileşime girerken, hızlı kararlar vermeli veya sonuçlarıyla yüzleşmelisiniz!

HERKES İÇİN YARATILDI
Arcana, tüm cinsel yönelimler ve cinsiyetlerden oyuncular tarafından ve bu oyuncular için geliştirilen nihai kapsayıcı görsel roman ve aşk oyunudur.

Gay, lezbiyen, biseksüel, queer, panseksüel veya başka bir yönelime sahip olun, romantizminiz sizi bekliyor.

MOD BİLGİSİ

Sınırsız para hileli

Sınırsız anahtar hileli

The Arcana A Mystic Romance v2.17 MOD APK — SINIRSIZ PARA / ANAHTAR HİLELİ Yenilikleri

Arcana'yı oynadığın için teşekkürler!
Yeni Asra Masalı: Çarşı İşi - şimdi çıktı!
Asra ve Faust ile yeni bir maceraya atılın. Sonsuz Çarşı'yı ziyaret edin, yeni bir çay deneyin ve... bir dakika, az önce bir soyguna mı sürüklendiniz?

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle