REC TV v11 REKLAMSIZ MOD APK

Telif Hakkı nedeniyle kaldırılmıştır.

Removed for copyright reasons.

Geliştirici
REC TV
Güncellendi
1 Aralık, 2022
Boyut
18.2 MB
Sürüm
11
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Bu uygulamayı bildir

Açıklama

REC TV 11 MOD REKLAMSIZ APK bulunan tüm film ve dizileri izlemenizi sağlayan yapımcılığını REC firmasını üstlendiği android platformun popüler uygulamalarından biridir. Uygulamanın içeriğini bakacak olursak içerisinde tüm netflix film ve dizilerinin bulunduğu 4K kadar çıkan kaliteli görünümü ile çok başarılı, içerik bakımından zengin bir uygulamadır. REC TV ile uygulama içerisinde bulunan rahatsız edici reklamlardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm reklamları kaldırılmış bir şekilde sunuyorum bu sayede tüm film ve dizileri rahatlıkla izleyip, uygulamanın keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Türk yapımı filmler, popüler diziler ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Uygulamada bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlayıp kavramanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli günler dilerim.

REC TV sitemizde en çok indirilen canlı tv izleme uygulamasından birisidir. Binlerce kişi tarafından indirilen bu uygulama sayesinde canlı tv, film ve dizileri rahatlıkla donmadan izleyebilirsiniz.

REC TV ÖZELLİKLERİ NELER?

Eski sürüme nazaran yeni gelen 11 versiyonu ile muhteşem özellikler eklendi.

  • Sade ve basit ara yüzü.
  • Çoklu dil desteği.
  • Yüksek kalitede Film ve Dizler.
  • Nadiren donmalara yaşanabilir.
  • Tüm reklamlar kalması ile birlikte uygulamanın hızı yükseldi.
  • Ebeveyn kontrolü ile çocukların neler izleyeceğini önceden seçebilirsiniz.

REC TV NEDEN İNDİRMELİYİM?

Rec TV, sizin hayatınızı kolaylaştırabilecek uygulama diyebilirim. İçerisinde bir çok içerik bulunmaktadır içeriklerin tek bir çatı altında olmasıyla birlikte bunlara  erişmenizi sağlıyor. Uygulamadaki reklamları kaldırmamız ile birlikte siz kullanıcılarımıza kesintisiz film ve dizi izlemeye olanak sağlıyoruz. Bu uygulama sitemizde en çok tercih edilen 1 numaralı uygulamadır bu göz önünde bulundurarak siz de bu uygulama ücretsiz indirebilir sınırsız film izlemenin keyfine vara bilirsiniz.

REC TV DE TÜRKÇE DİL DESTEĞİ VARMI?

Evet Türkçe dil desteği bulunmakta, film ve dizilerde de Türkçe düblaj ve altyazı seçenekleri de bulunmaktadır. Uygulamanın Türkçe olması kullanıcılara çok kolaylık sağlamaktadır. Bu sayede hiç karıştırmadan istediğinizi arayıp bulabilir, istediğiniz film ve diziyi de dilediğiniz şekilde açıp izleyebilirsiniz.

REC TV v11 REKLAMSIZ MOD APK MOD BİLGİSİ

Google Reklamları Kaldırılmıştır.

REC TV v11 REKLAMSIZ MOD APK Yenilikleri

Daha fazla filmler eklendi.

Bazı film ve dizilere Türkçe düblajlar ve alt yazılar eklendi.

Çeşitli optimizasyon ve hatalar düzeltildi.