Ego TV v11 REKLAMSIZ MOD APK

Akıllı telefonlarda, Akıllı TV’lerde ve Dizüstü Bilgisayarlarda Canlı Spor Kanallarını Ücretsiz olarak izlemesine olanak tanır. Bununla birlikte, en yeni Türk Filmleri, Web Dizileri ve diğer Canlı TV Kanallarından oluşan geniş bir koleksiyonun keyfini tamamen Ücretsiz olarak çıkarabilirsiniz.
Güncellendi
2 Haziran, 2023
Boyut
40.10 MB
Sürüm
11
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Bu uygulamayı bildir

Açıklama

Filmleri ve şifreli kanalları ücretsiz olarak izlemenin kolay ve güvenilir bir yolunu mu arıyorsunuz? Eğer öyleyse, Ego TV’i duymuş olabilirsiniz. Ego TV, kullanıcılara kendi evlerinin rahatlığında keyfini çıkarabilecekleri yüksek kaliteli içerik sağlamaya odaklanan, Filmler , Diziler ve Canlı TV yayınları için popüler bir uygulamadır.

Uygulamayı indirin, istediğiniz filmi, diziyi veya tv kanallarını, ücretsiz izleyin.

Ego TV, Canlı TV ve Şifreli Maç Yayını Yapan Kanallar gibi büyük platformlardan içerik dahil olmak üzere sınırsız bir eğlence kaynağı sunar. Zevkinize göre bir şey bulamazsanız, bir istekte bulunun, memnuniyetiniz için herzaman sizin için ekleyelim.

Üyelik Gerektirmez
Ego TV tamamen ücretsizdir, kayıt olmanız gerekmez. Uygulamayı yükleyin ve keyfini çıkarın.

Çoklu Ses Özelliği
Yabancı film ve dizileri izlemek hiç bu kadar keyifli olmamıştı. Sadece istediğiniz dili seçin ve yeni kültürleri keşfedin.

Çoklu Sunucu Seçenekleri
En akıcı izleme deneyiminiz için en yüksek kalitede Torrent sunucusu kullanır, aynı zamanda diğer sitelerden özenle seçilmiş başka seçenekler de sunuyoruz.

Özel Favori Listesi
Sevdiğiniz filmleri ve dizileri listenize ekleyin! Daha sonra yeniden izlemek veya değer verdiğiniz kişilerle paylaşmak isteyebilirsiniz.

Ego TV v11 REKLAMSIZ MOD APK MOD BİLGİSİ

Google reklamları kaldırıldı.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle