Eros Fantasy v1.14.4 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK, YÜKSEK HASAR/DEFANS HİLELİ

Eros Fantasy, sihir ile dolu bir IDLE RPG oyunudur. Fantastik bir dünyada seyahat edin, tanışın, en ateşli insanları, canavarları, iblis kızları ve deniz kızlarını baştan çıkarın!
Güncellendi
2 Haziran, 2023
Boyut
190.92 MB
Sürüm
v1.14.4
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Eros Fantasy Mod Apk size güzel kızlarla büyük bir fantezi dünyasında macera deneyimi yaşatacak ve onlarla unutulmaz anlar yaşayacaksınız. Her zaman yeni kızlar bulacağınız ve samimi anlar yaşayacağınız veya birlikte karanlıkla savaşacağınız için oynanışının heyecanı neredeyse sonsuzdur.

MACERA İÇİN YENİ BİR PARTİ ALIN
İlk göreviniz, beklentiler ve tehlikelerle dolu bir yolculuğa çıkmak için çeşitli karakter ve rollerde bir grup oluşturmaktır. Karakterlerdeki çeşitlilik, beceri sistemini çeşitlendirmeye ve size savaşmak için daha fazla yeni fikir vermeye de katkıda bulunur. Her karakterin benzersiz öğeleri vardır ve bunları daha sonra özelleştirebilir veya bunlarla etkileşim kurabilirsiniz. Ekip oluşturma süreci, ilerlemenize bağlı olarak gelişecek ve size güçlü savaş stratejileri oluşturmanız için birçok fikir verecektir.

BÜYÜLEYİCİ HİKAYELERİN KEYFİNİ ÇIKARIN
Oyundaki hikayelerin pek çok ilgi çekici bağlantısı var ve bunları yeni karakterlerin kilidini açmak veya özel ödüller almak için tamamlayabilirsiniz. İlginç bir şekilde, her kız ayrı bir hikaye grubuna ait olacak ve samimiyeti veya daha fazlasını artırmak için onlara yaklaşabilirsiniz. Her olay örgüsünün ödülleri cömerttir ve özlerinin her birinin tadını mükemmel bir şekilde çıkarmanız için unutulmaz ve sansasyonel anlar vaat eder.

EŞSİZ KARAKTER GELİŞİMİ
Oyundaki karakter geliştirme sistemi bağımsızdır ve tüm takım için araştırmanız ve kullanmanız için çeşitli güç türlerine sahiptir. Her karakterin kendine özgü geliştirme sistemi vardır ve her dövüşte tam yeteneklerini ve etkinliklerini ortaya çıkarmak için güçlerini özelleştirebilirsiniz. Ayrıca doğru sinerji ile yeni karakterler alabilir ve her dövüşte karmaşık ve benzersiz karakter geliştirme sistemi sayesinde harika kombinasyonlar elde edebilirsiniz.

TEHLİKELİ ZİNDANLARDA CANAVARLARLA MÜCADELE ET
Korkunç yıkıcı güce sahip devasa canavarlarla dolu zindanlardan aşağı inerken maceranız ilginç hale gelecek. Ayrıca, grubun gücünü eğitmeniz için iyi bir fırsattır, böylece gücü artırmada veya kayıp teçhizatı bulmada büyük ilerleme kaydedersiniz. Zindan sisteminin tasarımı da çekici, canavarların veya patronların karakteristik atmosferlerine ve rastgele görünümlerine tanık olurken çok fazla zenginlik vaat ediyor.

HERHANGİ BİR GÜZEL KIZ İLE ARKADAŞ OLUN
Karakter koleksiyonunuzdaki güzel kızlara yaklaşma, bu sayede bir ilişki geliştirme ve birlikte harika vakit geçirme fırsatı bulacaksınız. Her kızın benzersiz duyguları ve kişilikleri vardır, bu da etkileşimi hayata geçirir ve size yaklaşmanız için daha fazla esneklik sağlar. Birden çok kız, birçok yarışla dostça zamanlar geçirirken deneyiminizi zenginleştirmek için çeşitli ifadelere ve sohbet modlarına sahip olacak.

HER KIZIN DUYGUSAL SAHNELERİNİN KİLİDİNİ AÇIN
Her kızın ilişkisinin zirvesi, her biriyle unutulmaz özel anlar yaşayacak ve bunları hatıra olarak saklayacak olmanızdır. Harika olan şey, her şeyin animasyonlu olması ve her karakterin her işlem için doruğa ulaşmasını sağlamak için zevk almanız ve hatta canlı etkileşimde bulunmanız için birçok poz var. Her kızın benzersiz koleksiyonları vardır ve onları flört etme yeteneklerinle tamamlayabilir ve yolculuğu daha olağanüstü ve sansasyonel hale getirmek için sana aşık olmalarını sağlayabilirsin.

Eros Fantasy v1.14.4 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK, YÜKSEK HASAR/DEFANS HİLELİ MOD BİLGİSİ

Eros Fantasy v1.14.4 ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ

Eros Fantasy v1.14.4 YÜKSEK HASAR HİLELİ

Eros Fantasy v1.14.4 YÜKSEK DEFANS HİLELİ

NOT: Girişte Nutaku sitesine giriş yapmanızı isteyecektir. Hesabınız yoksa oluşturun sayfa yüklenmez ise sitemizde bulunan herhangi bir VPN uygulamasını kullanarak devam edebilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle