2. MÇ – Başkan Simülatörü PRO v1.0.12 MOD APK

2. Modernite Çağı – başkan rolünde modern devletlerden birini yönetmeniz gereken jeopolitik, ekonomik ve askeri bir stratejidir. Rusya'nın veya ABD'nin başkanı olmaya hazır mısınız? Belki Afganistan veya Suriye sizin yönetiminiz altında bölge liderinin yerini alacak? Oyunun Android'de hiçbir analogu yok.
Geliştirici
Oxiwyle
Güncellendi
4 Aralık, 2022
Boyut
124.6 MB
Sürüm
1.0.12
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.0.36 192.3 MB 5.0 ve sonrası -
1.0.21 124.6 MB 5.0 ve sonrası -

Açıklama

Devleti yönetin, yeni teknolojileri araştırın, bölgenizi genişletin. Diğer ülkelerle savaşın ve kendinizi bilge bir başkan ve başarılı bir askeri lider olarak kanıtlayın! Din ve ideolojinizi tüm dünyaya dayatın. Uygarlığınızın güçlü bir lidere ihtiyacı var!

☆ Savaş Sistemi ☆
Devletleri ve krallıkları ilhak edin, kaynakları ele geçirmek ve gücünüzü güçlendirmek için savaş açın. Filo kurun, ordunuzu hazırlayın, askeri teçhizat üretin. Havaalanları, cephaneler, kışlalar ve tersaneler inşa edin. Casus ve sabotajcıları görevlere gönderin. Nükleer silahlarla düşmanları durdurun. Ayrılıkçılarla görüşün.

☆ Bakanlıklar ☆
Vatandaşlarınızın hayatlarını daha iyi ve daha güvenli hale getirin. Bakanlıklar size bu konuda yardımcı olacaktır: sağlık, eğitim, altyapı, kültür, spor, adalet vb. Turizm Bakanlığı ile devletinizi turizm merkezine dönüştürün.

☆ Diplomasi ☆
Saldırmazlık anlaşmaları, ticaret ve araştırma anlaşmaları, savunma anlaşmaları imzalayın. Elçilikler açın. BM ve Güvenlik Konseyi’nin çalışmalarına katılın, kararlar ileri sürün ve yaptırımlar uygulayın. Uluslararası organizasyonlara katılın.

☆ Kanunlar, Din ve İdeoloji ☆
Seçtiğiniz uygarlığın gelişme yoluna bağlı olarak yasalar çıkarın. Devletinizin resmi dinini ve ideolojisini seçin.

☆ Üretim ve Ticaret ☆
Yiyecek ve mal yapmak için hammadde üretin. Maden kaynakları çıkarın ve elektrik üretin. Diğer devletler ve krallıklarla ticaret yapın.

☆ Vergiler ve Merkez Bankası ☆
Üretime mi yoksa yüksek vergilere mi odaklanacaksınız? Belki de ucuz krediler ekonominizi güçlendirir? Stratejiniz nedir Sayın Başkan?

☆ Korsanlar ve Teröristler ☆
Dünyada düzeni sağlayın, korsanların ve teröristlerin saldırısıyla ilgili tüm problemleri tümüyle kapatın!

☆ Dahili olaylar ☆
Felaketler, salgın hastalıklar, pandemi, mitingler, gösteriler, ekonomik gerilemeler, devlet lideri olarak yüzleşmeniz gereken şeylerin yalnızca bir kısmı.

Ve mobil cihazlar üçün en epik savaş strateji oyununda çok daha fazlası sizi bekliyor! Sayın Başkan, müreffeh bir devlet kurmaya hazır mısınız? Hangi yolu seçeceksiniz? Diktatör mü yoksa yumuşak başkan mı? Seçiminiz ve stratejiniz, ülkenin ve tüm uygarlığın başarısının ve refahının anahtarı olacak.
2. Modernite Çağı`nı internet erişimi olmadan oynayabilirsiniz.

Premium sürümün avantajları:
1. Bütün modern devletler kullanılabilir
2. Reklam devre dışı bırakılmıştır
3. +% 100 günlük geçiş hızı düğmesi kullanılabilir

2. MÇ – Başkan Simülatörü PRO v1.0.12 MOD APK MOD BİLGİSİ

2. MÇ - Başkan Simülatörü PRO v1.0.12 Sınırsız para hileli

2. MÇ - Başkan Simülatörü PRO v1.0.12 Sınısız elmas hileli

2. MÇ - Başkan Simülatörü PRO v1.0.12 Satın alma hileli

2. MÇ - Başkan Simülatörü PRO v1.0.12 Offline oynama

2. MÇ – Başkan Simülatörü PRO v1.0.12 MOD APK Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapıldı