Last Day on Earth Survival v1.18.14 MOD APK — MEGA HİLELİ

Macera, zombili oyunlar, açık dünya ve hayatta kalma türündeki oyunları seviyorsanız denemenizi tavsiye ettiğim yapımcılığını KEFIR stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Kefir!
Güncellendi
6 Mart, 2022
Boyut
617.5 MB
Sürüm
1.18.14
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.20.17 820.3 MB 5.0 ve sonrası -
1.20.14 920.1 MB 5.0 ve sonrası -
1.20.13 896.6 MB 5.0 ve sonrası -
1.20.8 874.08 MB 5.0 ve sonrası -
1.20.8 875.11 MB 5.0 ve sonrası -
1.20.7 872.52 MB 5.0 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Oyundaki Amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile mahsur kaldığınız kaos ortamında zombilere karşı mücadele etmek, kendi bölgenizi kurmak ve yaşamaya çalışmaktır. Last Day on Earth Survival içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı sizlere oyunu MOD APK yani split hileli ve bedava craft hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz eşyayı craft edebilir, yenilmez olup zombileri kolaylıkla etkisiz hale getirebilir ve yaşam alanınızı kolaylıkla kurabilirsiniz. Last Day on Earth Survival Play Store’da 50.000.000’dan fazla indirilmiştir. Tehlikeli düşmanlar, detaylı craft sistemi, keşfedilecek bölgeler ve dahası sizleri bekliyor. Last Day on Earth Survival Oyununda TÜRKÇE dil desteği mevcuttur.

Hayatta kalmalı nişancı oyunu Last Day on Earth’te bir kıyamet senaryosuna uyandığını hayal et. Acımasız bir dünyada hayatta kalmaya çalışmanın verdiği korku ve adrenalini hisset! Açlık ve susuzluk bir yana dursun, zombi sürülerinin seni öldürmek için can attığı bir dünyaya hoş geldin. Hemen hayatta kalmanın ne anlama geldiğini öğren veya temel özellikleri anlatacağımız bu açıklamayı okuduktan sonra Last Day on Earth macerana başla.

■ Karakterini oluştur ve etrafa göz at. Barınağının yakınlarında, farklı zorluk seviyelerine sahip birçok konum bulunmaktadır. Buralardan toplayacağın kaynaklarla, evden giysiye, silahlara ve her arazi koşuluna uygun araçlara kadar, hayatta kalmak için ihtiyacın olan her şeyi üretebilirsin.

■ Seviyen arttıkça yüzlerce faydalı tarif ve plana da ulaşabilir duruma geleceksin. İlk olarak evin için duvar inşa et ve sağlamlaştır, yeni yetenekler edin, silahları modifiye et ve oyundaki zevkli anları bir bir keşfet.

■ Zombi kıyametinde evcil hayvanların, sevgi ve arkadaşlığın limanıdırlar. Neşeli Huskey’ler ve çoban köpekleri, baskınlarda seve seve sana eşlik ederler ve bu esnada da ulaşılması zor yerlerden ganimet düşürmene yardımcı olurlar.

■ Süratli bir Gezi Motoru, bir ATV veya motorbotun montajını tamamla ve haritadaki uzak konumlara ulaş. Karmaşık planlar ve eşsiz görevler için en ender kaynakları öyle kolay elde edemezsin. Eğer içinde bir tamirci uyuyorsa şimdi onu uyandırmanın tam sırası!

■ Eşli oynamayı seviyorsan Krater’deki şehri ziyaret et. Burada sadık yoldaşlarla tanışacak ve PvP oyunlardaki becerilerini sınayacaksın. Bir klana katıl ve diğer oyuncularla oynayarak birlik olmanın gerçek anlamını öğren!

■ Buraya kadar okumaya devam ettiysen “hayatta kalan” unvanına hak kazanmışsın demektir. Ateşli ve ateşsiz silahlardan oluşan, en kıdemli ve rekabetçi oyuncuları bile kıskandıracak bir cephanelik emrine amade. Beyzbol sopaları, mitralyözler, M16, güvenilir AK-47, Havan Topu, C4 ve sayamadığımız bir sürü silah. En iyisi kendin göz at.

■ Ormanlar, Karakol, Ürkütücü Çiftlik, Liman ve içi zombi, yağmacı ve rastgele diğer karakterlerle dolu sığınaklar. Daima kaba kuvvete başvurmaya veya tüymeye hazır ol. Hayatta kalmak için her yol mübah!

Artık hayatta kalanlardansın. Kim olursan ol, nereli olursan ol ve önceden ne yaparsan yap, acımasız bir dünya ile baş balasın…

 

UYARI : oyun içindeki tüm ekipmanların seviye kilidi açıktır, CRAFT ederken aşağıdaki listeye dikkat edin, aksi halde ilerlemeniz bozulabilir.

UYARI : yapımcı artık hileye karşı önlemlerini artırdı, Sektör 7’ye giriş yaparsanız, oyundaki ilerlemeniz bozulabilir ve giriş yapamazsınız, silip-kurup baştan başlamak zorunda kalırsınız.

ÖNEMLİ – LİSTEDEKİ ÜRÜNLERİ CRAFT ETMEYİN.

  • Horse Saddle
  • Mortar
  • Metal Pipe
  • Assault Helmet
  • Assault Body Armor
  • Assault Trousers
  • Assault Boots
  • Clan Banner
  • Explosive Material
  • Hand Pump
  • Repair Station
  • Zombie Truck
  • Chemistry Station
  • S&W Magnum
  • Land Mine
  • MI24
  • Electronics Lab
  • The Dragunov
  • Metal Cutter

Last Day on Earth Survival v1.18.14 MOD APK — MEGA HİLELİ Yenilikleri

– Kutlama etkinlikleri kapsamında LDoE'de Ölüler Günü başlıyor!
– Etkinlik faaliyetlerine erişim sağlayabileceğin yeni konuma hoş geldin.
– Özel zombilerle savaş ve kutlamalara özel ödüllerin sahibi olabilmek için mezarları süsle.
– Birtakım hikâye etkinliklerine katılarak Ölüler Günü atmosferinde kendini kaybet!
– Oyun içi mağazayı sık sık ziyaret edenlere özel VIP bölgesi.