Strava v309.9 PRO MOD APK — PREMİUM APK

Strava, sosyal ağ özelliklerini içeren insan egzersizlerini takip etmek için kullanılan bir internet hizmetidir. GPS verilerini kullanarak çoğunlukla bisiklet sürmek ve koşu için kullanılır. Strava, yalnızca ücretli abonelik planında mevcut olan bazı özelliklere sahip bir freemium modeli kullanır.
Geliştirici
Strava Inc.
Güncellendi
6 Haziran, 2023
Boyut
66.98 MB
Sürüm
309.9
Gereksinimler
Android 5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
349.6 91.30 MB Android 5.0 ve sonrası -
336.9 112.98 MB Android 5.0 ve sonrası -
332.8 111.42 MB Android 5.0 ve sonrası -
327.6 87.35 MB Android 5.0 ve sonrası -
326.8 88.6 MB Android 5.0 ve sonrası -
326.7 87.14 MB Android 5.0 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Strava, fitness takibini sosyal hale getirir. Tüm aktif yolculuğunuzu tek bir noktada barındırıyoruz ve siz de bunu arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuz. İşte nasıl:

• Her şeyi kaydedin – koşular, sürüşler, yürüyüşler, yoga ve 30’dan fazla spor türü. Strava’yı hareketinizin ana üssü olarak düşünün.

• Her yerde keşfedin – Rotalar aracımız, tercihlerinize göre popüler rotaları akıllıca önermek için tanımlanmamış Strava verilerini kullanır. Ayrıca kendinizinkini de inşa edebilirsiniz.

• Bir destek ağı oluşturun – Strava hareketi kutlamakla ilgilidir. Burada topluluğunuzu bulacak ve birbirinizi destekleyeceksiniz.

• Daha akıllı eğitim – ilerlemenizi anlamak ve nasıl geliştiğinizi görmek için veri içgörüleri alın. Antrenman Günlüğünüz, tüm antrenmanlarınızın kaydıdır.

• Daha güvenli hareket edin – ekstra bir güvenlik katmanı için dışarıdayken gerçek zamanlı konumunuzu sevdiklerinizle paylaşın.

• Favori uygulamalarınızı ve cihazlarınızı senkronize edin – Strava binlercesiyle uyumludur (Wear OS, Samsung, Fitbit, Garmin – adını siz koyun).

• Katılın ve meydan okumalar yaratın – yeni hedeflerin peşinden gitmek, dijital rozetler toplamak ve sorumlu olmak için milyonlarca aylık meydan okumalara katılın.

• Filtrelenmemiş olanı kucaklayın – Strava’daki beslemeniz gerçek insanların gerçek çabalarıyla doludur. Bu şekilde birbirimizi motive ediyoruz.

• İster birinci sınıf bir atlet olun, ister tamamen acemi olun, buraya aitsiniz. Sadece kaydedin ve gidin.

Strava, hem ücretsiz bir sürüm hem de premium özelliklere sahip bir abonelik sürümü içerir.

GPS DESTEĞİ HAKKINDA NOT: Strava, kayıt faaliyetleri için GPS’e bağlıdır. Bazı cihazlarda GPS düzgün çalışmıyor ve Strava etkili bir şekilde kayıt yapmıyor. Strava kayıtlarınız yetersiz konum tahmini davranışı gösteriyorsa, lütfen işletim sistemini en son sürüme güncellemeyi deneyin. Bilinen bir çözümü olmayan sürekli olarak düşük performans gösteren bazı cihazlar vardır. Bu cihazlarda, örneğin Samsung Galaxy Ace 3 ve Galaxy Express 2 gibi Strava kurulumunu kısıtlıyoruz.

Strava v309.9 PRO MOD APK — PREMİUM APK MOD BİLGİSİ

TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AKTİFTİR.