Angry Neighbor v3.2 FULL APK — TAM SÜRÜM

hafif korku ve gerilim türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını InvictusGames üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Invictus Studio
Güncellendi
6 Ağustos, 2022
Boyut
87.5 MB
Sürüm
3.2
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Angry Neighbor v3.2 FULL APK, hafif korku ve gerilim türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını InvictusGames üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir. Oyundaki amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz kasaba içinde komşunuzun evine gizlice girmek, görevleri tamamlamak için eşyaları toplamaktır. Anahtarları toplayın, kapalı kapıların ardına ulaşın, eşyaları komşunuzu sizden uzak tutmak için kullanın. Unutmayın sizi bir defa gördüğü zaman peşinizi bırakmayacaktır. Zorlu oyun yapısı, karmaşık ev düzeni, onlarca oda, eşyalar, tehlikeli bir adam ve dahası sizleri bekliyor.

Komşunun evini keşfedin ve sırrını çözün

Komşu her zaman alışılmadık bir insandı ve evinde sakladığı bir şeydi, merak ediyorsun ve evine gidiyorsun, ama tanışmak yerine seni yakalamaya başlıyor, bir komşunun tuzaklarından kaçınıyor ve ayrıca bağımsız olarak çalışıyor. ev.
Kötü komşuda mevcut
– Mobil cihazlar için optimize edilmiş iyi 3D grafikler.
– İyi ve kaliteli mobil kontrol
– Tam hareket özgürlüğü
Ne istersen yap, iyi eğlenceler 🙂
Kapı anahtarlarını bulun
Farklı yerlere tırmanın
Evi keşfedin

Angry Neighbor v3.2 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

FULL APK (TAM SÜRÜM APK)

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle