Amnesia The Dark Descent v1.6.7 FULL APK — TAM SÜRÜM (TÜRKÇE)

Amnesia The Dark Descent v1.6.7 FULL APK, korku, hayatta kalma ve macera türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını CreaTeam stüdyosunun üstlendiği Android platformunun bilindik oyunlarından birisidir.
Geliştirici
CreaTeam Mobile
Güncellendi
7 Şubat, 2023
Boyut
1008.2 MB
Sürüm
1.6.7
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Amacınız kontrolünü sağladığınız karakterle mahsur kaldığınız karanlık evrende yaratıklara karşı mücadele etmek, gizemleri çözmek ve çıkış yolunu bulmaktır. Amnesia The Dark Descent oyununda yaşanan genel kısıtlamalardan dolayı FULL APK yani TAM SÜRÜM olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, DLC paketinde oynayabilirsiniz. Keşfetmeniz gereken bölgeler, tehlikeli canavarlar, karanlık odalar ve dahası sizleri bekliyor. Amnesia The Dark Descent v1.6.7 sürümünde hatalar için düzeltmeler yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Amnesia The Dark Descent Play Store’dan kaldırılmıştır.

Oyunun kahramanı Daniel, kim olduğunu, buraya nasıl geldiğini veya ne olduğunu anlamadan eski bir kalede uyanır. Yaşadığı tek şey tüyler ürpertici bir huzursuzluk hissidir, sanki bir şey ona musallat olmuştur ve kendisine ayrılan zaman tükenmektedir. Bulduğu, kendi adıyla imzalanmış bir nottan, ruhundaki ağır yaralardan kurtulmak için geçmişi unutmayı seçtiğini öğrenir.

Daniel, neler olduğunu anlamak için şatonun en karanlık köşelerini keşfetmek ve her karşılaşması onu ölümle tehdit eden korkunç sakinleriyle görüşmek zorunda kalacaktır. Geçmişinin hayaletiyle yüzleşen Daniel kurtuluşu bulacak ya da yok olacaktır.

Özellikler
– Bir neslin en korkutucu oyunu – tarifsiz korku hissi sizi acımasızca takip edecek;
– Sizi insan bilincinin en karanlık köşelerine bakmaya zorlayan mistik bir hikaye;
– Hiçbir mobil korku oyununda olmayan grafikler;
– Oyun ortamının gerçekçi fiziği üzerine inşa edilmiş bulmacalar;
– Ünlü analog kontroller – sanki parmağınız gerçek elinizin bir uzantısıymış gibi kapıları açın, kolları çekin ve vanaları çevirin.

Orijinal oyundan farklılıklar:
– PSX modu – Amnesia’yı 20. yüzyılın sonunda çıkmış gibi oynayın. Bu mod grafik değişiklikleri ve yeniden tasarlanmış bir film müziği içerir;
– Diğer Frictional Games projelerindeki benzer modlara benzer bir güvenli modun varlığı. Kalede canavar yoktur ve görünümleriyle ilişkili olaylar kesilmiştir. Fener kullanıldığında yağ israf etmez. Ruhlarına zarar vermeden atmosferi ve hikayeyi özümsemek isteyen duyarlı oyuncular için uygundur.
– Dokunmatik ekrana uyarlanmış kontrollerin yanı sıra bu konuda yeniden tasarlanmış bulmacalar, şimdi biraz farklı bir şekilde geçmek zorunda.

YASAL UYARI:
Bu uygulama hiçbir şekilde Frictional Games ile ilişkili değildir ve tamamen hobi amaçlı bir projedir. Bu uygulama, yazara ait olmayan herhangi bir oyun verisini veya diğer telif hakkıyla korunan içeriği DAĞITMAZ. Sclerosis’i oynayabilmeniz için Amnesia: The Dark Descent’in yasal bir kopyasına sahip olmanız gerekir. Amnesia’nın korsan sürümlerini desteklemiyorum veya göz yummuyorum. Ekran görüntülerinde ve videolarda kullanılan tüm dokular, modeller, tasarımlar, sesler ve müzikler aksi belirtilmedikçe Frictional Games’e aittir.

Amnesia The Dark Descent v1.6.7 FULL APK — TAM SÜRÜM (TÜRKÇE) MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM APK

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle