Gradient: AI Photo Editor v2.8.31 PREMİUM APK — TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK

Gradient, dünyadaki en gelişmiş yapay zeka destekli fotoğraf uygulamasıdır! Özel ve popüler AI efektleri, en doğru güzellik araçları ve profesyonel bir fotoğraf editörü - hepsi bir arada!
Geliştirici
TICKET TO THE MOON
Güncellendi
7 Temmuz, 2022
Boyut
95.6 MB
Sürüm
2.8.31
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
2.4.22 95.6 MB 5.0 ve sonrası
v2.3.7 98.3 MB 5.0 ve sonrası
v2.2.15 136.1 MB 5.0 ve sonrası

Açıklama

Gradient, dünyadaki en gelişmiş yapay zeka destekli fotoğraf uygulamasıdır! Özel ve popüler AI efektleri, en doğru güzellik araçları ve profesyonel bir fotoğraf editörü – hepsi bir arada!

Gradient Photo Editor ile artık sizin için kötü çekimler olmayacak çünkü bir fotoğrafın güzel görünmesi için ihtiyacınız olan her şey zaten bu düzenleyicide paketlenmiş durumda! Gradient Photo Editor, fotoğraflarınızı sadece saniyeler içinde mükemmelliğe ayarlamanıza yardımcı olacak en gelişmiş yapay zeka ve güzelleştirme teknolojilerinden güç alır. Gradient uygulamasında yaşanan kısıtlamalardan dolayı sizlere PREMİUM APK yani Tüm özellikleri açık olarak sunuyorum böylece uygulamada kilitli olan tüm özellikleri ücretsiz bir şekilde kullanabilirsiniz. Gradient Play Store’da 10.000.000’dan fazla indirmeye sahiptir

AI FANTEZİ STİLLERİ

3 Yeni özellik artık mevcut! Yeni özelliklerimizle güzel bir ELF veya korkunç bir ORC olun ya da FANTASY GÜZELLİK özelliğiyle sadece 1 dokunuşla muhteşem bir fantezi tarzı sanat eseri yaratın.

AI KARİKATÜR TARZI

Kendinizi harika görünen bir KARİKATÜR karakterine dönüştürün. Yeni resimlerinizi arkadaşlarınızla paylaşmayı unutmayın!

———

Gradient, dünyadaki en gelişmiş AI destekli fotoğraf uygulamasıdır!

– Özel AI efektleri ve maskeleri
– İnanılmaz güzellik araçları
– Profesyonel fotoğraf editörü
– El yapımı filtreler

Tüm bu özellikler tek bir uygulamada! Şimdi ücretsiz indirin ve 50 milyondan fazla mutlu Gradient kullanıcısına katılın.

Gradient Photo Editor ile artık kötü çekimler olmayacak çünkü bir fotoğrafın güzel görünmesi için ihtiyacınız olan her şey zaten burada! Gradient Photo Editor, fotoğraflarınızı birkaç saniye içinde mükemmel hale getirmenize yardımcı olacak en yeni yapay zeka ve güzelleştirme teknolojileri tarafından desteklenmektedir.

———

DNA ESİNİZ NEDİR? ETNİK KÖKEN

Bu özellik, atalarınızın nereden geldiğini söyler. Sadece fotoğrafınızı yükleyin ve algoritmamız etnik geçmişinizi tahmin etsin.

———

AI YÜZ KOLAJI

Gradient AI Yüz Kolajı çıktı! Yapay zeka destekli bu özel özellikle Asya, Brezilya, Hindistan ve Avrupa’dan ikizlerinizi bulun! Gradient’in akıllara durgunluk veren yeni teknolojisini ilk kontrol eden siz olun!

———

ÜNLÜ AYNI GÖRÜNÜYOR

Gradient’s Celebrity Look Alike, en doğru benzerlik bulma teknolojisidir! Hangi tarihi kişi veya ünlünün size benzediğini görün!

———

AI PORTRELERİ

Yapay zekanın dünyadaki en iyi yapay zeka boyama teknolojisiyle klasik tarzda portrenizi yaratmasına izin verin! Şimdi ücretsiz olarak kontrol edin ve fotoğraflarınızı arkadaşlarınızla paylaşın!

———

KENDİNİZİ YAŞLANIN

Yaşlandığınızda nasıl görüneceğinizi merak ediyor musunuz? Sadece özçekiminizi yükleyin ve gerisini yapay zekaya bırakın. Arkadaşlarınıza eski versiyonlarını gönderin ve tepkilerini görün!

———

GÜZELLİK ARAÇLARI VE YÜZ UYGULAMASI

Gözleri, dudakları, burnu veya vücudu yeniden boyutlandırın, cilt tonunu ayarlayın, saç rengini değiştirin – tüm bunlar ve daha birçok özellik, doğal güzelliğinizi öne çıkarmanıza yardımcı olacaktır.

Gradient: AI Photo Editor v2.8.31 PREMİUM APK — TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK Yenilikleri

Bu güncellemede yepyeni Güzelleştirme özelliğini ekledik!

Tüm kusurları gizleyin ve en iyi yüz rötuş tekniklerini otomatik olarak uygulayın.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle