Spotify v8.7.54.403 PREMİUM APK — REKLAMSIZ / SINIRSIZ MÜZİK DİNLEME

Müzik seviyorsan, Spotify tam sana göre. Çünkü Spotify ile ücretsiz dinleyebileceğin parçalar ve podcast’ler neredeyse sınırsız. Müzik çal, sevdiğin podcast’leri dinle, Türkçe müzik dünyasını keşfet, dünyanın dört bir yanından sınırsız müzik dinle.
Geliştirici
Spotify Ltd.
Güncellendi
8 Ağustos, 2022
Boyut
40.9 MB
Sürüm
8.7.54.403
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
8.10.9.722 76.6 MB Cihaza göre değişir -
8.9.10.616 100.1 MB Cihaza göre değişir -
8.9.8.545 100.1 MB Cihaza göre değişir -
8.9.6.458 75.9 MB Cihaza göre değişir -
8.8.96.364 93.9 MB Cihaza göre değişir -
8.8.68.565 71.2 MB Cihaza göre değişir -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Spotify ile internete bağlı olduğunuz her yerden kaliteli ve limitsiz olarak müzik dinleyebilir, sanatçıların en yeni şarkılarını birçok kişiden önce duyabilirsiniz. Spotify’da Premium olmadığınız zaman müzik dinlediğinizde öbür şarkıya geçtiğinde reklam çıkabiliyor veya şarkıyı atlıyamıyorsunuz. Bu nedenle ben sizlere MOD APK olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz gibi arama yapma, şarkılar arasında istediğiniz gibi geçiş yapma, reklamsız müzik, sınırsız karıştırma, tekrar özelliği açık gibi birçok özellikten yararlanabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolaydır, TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Spotify Music Play Store’da 500.000.000’dan fazla indirilmiştir. En yeni müzikler parmaklarınızın ucunda olacaktır.

• Yeni müzik radarı ile yeni parçalar, albüm ve podcast’ler keşfet
• Sanatçılar, favorin olan parçalar ve podcast’ler bir aramayla elinin altında
• Çalma listeleri ile eğlenceyi katla, kişiselleştirilmiş müzik ayrıcalığını yaşa
• Müzik çal, zevkini yansıtan çalma listeleri yap ve paylaş
• Şarkı dinle, albüm önerilerini tara, her ruh hali ve her aktivite için en ideal müzik parçalarını bul
• Podcast’ler ve şarkıları cepten, tabletten, masaüstünden, Chromecast, TV veya hoparlörlerinden dinle

Müzik dinlemek istiyorsan, Spotify ile cepten veya tabletten ücretsiz şarkı dinle. Nerede olursan ol, en sevdiğin müzik, albüm ve podcast’ler yanında.

Yeni müzik radarı sayesinde en beğendiklerinin en yenilerinden sana özel derlenen çalma listeleri, en trend sanatçılar ve podcast’ler Spotify ile parmağının ucunda.

Yeni müzik ve podcast’ler ile en sevdiğin sanatçılar ve albümler burada. İster en son çıkan şarkılardan ruh haline uygun çalma listeleri oluşturup müzik dinle, ister en sevdiğin podcast programlarını takip et.

Spotify ile müzik çal, her dilde ve her türde şarkı dinle. Eskisi yenisiyle yabancı ve Türkçe pop, rock, rap, hiphop ve çok daha fazlası Spotify’da.

Yeni müzik radarı ile yeni müzik parçalarını, yeni müzik gruplarını ve trendlerini ilk sen keşfet. Türkçe müzik listelerini takip et, sevdiğin sanatçılar ve grupların yeni çalışmalarından anında haberdar ol ve hepsini bedava dinle.

Müzik dinle, yabancı ve Türkçe pop, rap, hiphop, rock ve çok daha fazlasını keşfet. Spotify ile her türlüsünden müzik çal, beğenilerine göre oluşturulan çalma listeleri ve başka hiçbir yerde bulamayacağın podcast’ler sayesinde keyifte tavan yap.

• Türkçe müzik ve podcast’ler dinlemek artık çok kolay! Türkçe müzik sevenler için eski ve yeni Türkçe pop ve rap şarkıları, Türkçe rock efsaneleri, Türk sanat müziğinin en iyileri hep burada. Karışık modda dilediğin çalma listeleri, albüm ve parçalar seninle. Tamamen senin tercihin olan sanatçılar, ister eski ister en yeni müzik çalışmaları ile seni bekliyor.

Gönlünce müzik dinle, çünkü tablette müzik ve podcast’ler dinlemek ücretsiz.
• Türkçe pop, rap, hiphop, klasik müzik ve çok daha fazlası. Dilediğin şarkı, sanatçı, albüm veya çalma listesini dinle, sana özel, kişiselleştirilmiş müzik deneyimini doya doya yaşa.

Spotify Premium özellikleri
• Sevdiğin podcast’ler, çalma listeleri, albüm ve şarkıları dinlerken araya reklam girmez. Spotify ile istediğin sanatçı istediğin anda istediğin cihazda seninle. Cepte, tablette veya bilgisayarında.
• Çevrimdışı dinlemek için her türlü müzik parçasını indirebilir ve dilediğin zaman çalabilirsin.
• Beğenilerine göre kişiselleştirilmiş müzik ve podcast’ler ile muhteşem ses kalitesinin keyfine varırsın.
• Yeni müzik radarı ile ruh haline uyan en yeni müzik çalışmalarını ve sana özel derlenen çalma listelerini keşfedersin. Spotify kullandığında başka yerde bulamayacağın kişiselleştirilmiş bir müzik deneyimi yaşarsın.
• Taahhüt istemiyoruz – istediğin zaman üyeliğini iptal edebilirsin.

Spotify v8.7.54.403 PREMİUM APK — REKLAMSIZ / SINIRSIZ MÜZİK DİNLEME MOD BİLGİSİ

Tüm premium özellikleri aktiftir

Premium Özellikleri Aktifleştirmek İçin Lütfen Alttaki Yazıyı Okuyun

NOT: Hesabınıza giriş yaptıktan sonra uygulama açılacaktır. Açıldıktan sonra komple olarak kapatın (Son açık uygulamalardan kapatın) daha sonra tekrar açın PREMİUM aktif olacaktır.

2. NOT: Uygulamayı kurarken Paket ayrıştırma hatası alırsanız diğer "FİX" uygulamayı deneyin.

Spotify v8.7.54.403 PREMİUM APK — REKLAMSIZ / SINIRSIZ MÜZİK DİNLEME Yenilikleri

Çeşitli geliştirmeler yapıldı.