Bitdefender v3.3.176.17 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK

Telefon veya tabletinize virüs girmesinden korkan ve bunun için antivirüs uygulaması isteyen kullanıcılarımız için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium kilitler açık hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede telefonunuza en küçük virüsün girmesine bile engelleyebilir, kötü amaçlı virüslerden kurtulabilirsiniz.
Geliştirici
Bitdefender
Güncellendi
9 Haziran, 2022
Boyut
52.1 MB
Sürüm
3.3.176.17
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Bitdefender v3.3.176.17 MOD APK PREMİUM KİLİTLER AÇIK, telefon veya tabletinize virüs girmesinden korkan ve bunun için antivirüs uygulaması isteyen kullanıcılarımız için tavsiye ettiğim yapımcılığını Bitdefender firmasının üstlendiği, Play Store’da 10.000.000+ fazla indirme alan, android platformun popüler antivirüs uygulamalarından biridir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak telefonunuza yüklediğiniz dosyaların içerisinde kötü amaçlı yazılımlar olduğundan bunları kolayca tespit eden android telefonların en güçlü virüs temizleme araçlarından birisidir diyebilirim. Bitdefender v3.3.176.17 MOD APK PREMİUM KİLİTLER AÇIK ile uygulamada yaşana genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium kilitler açık hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede telefonunuza en küçük virüsün girmesine bile engelleyebilir, kötü amaçlı virüslerden kurtulabilirsiniz. Android’in en çok kullanılan virüs temizleme uygulaması, güçlü güvenlik duvarı, casusu yazılımlardan kurtarma ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

Bitdefender v3.3.176.17 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

PREMİUM KİLİTLER AÇIK HİLELİ

Bitdefender v3.3.176.17 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

Güvenilir Bitdefender güvenlik uygulamanız, aynı kusursuz koruma ve gizlilik düzeylerini almaya devam ederken göz yorgunluğunu azaltmaya ve cihazınızın pil ömrünü uzatmaya yardımcı olmak için artık koyu temayı destekliyor.
Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Vero
Vero
8 ay önce

Abi ESET adlı virüs koruma uygulamasını getire bilir misin nolur çok güzel uygulama en kısa sürede gelirse çok sevinirim eset ti kullanan çok baya kişi burdan indirecektir bence ekleyin