Reface v3.35.1 PREMİUM APK — Komik yüz değiştirme

Gerçek zamanlı yüz swap kamera Dünyaca ünlü ve gelişmiş Reface app, her gün yeni video, GIF, fotoğraf ve resimler sunuyor. Tek bir selfie ile gerçekçi yüz değiştirme videoları ve GIFler yapabilirsin. Yüzünü değiştir, popüler TV ve film kliplerindeki insanların yerini al.
Geliştirici
NEOCORTEXT INC.
Güncellendi
10 Nisan, 2023
Boyut
56.2 MB
Sürüm
3.35.1
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
4.6.1 63.6 MB 5.1 ve sonrası -
4.1.0 51.03 MB 5.1 ve sonrası -
3.52.1 54.83 MB 5.1 ve sonrası -
3.50.1 54.83 MB 5.1 ve sonrası -
3.50.0 54.77 MB 5.1 ve sonrası -
3.49.0 54.20 MB 5.1 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

🎭Reface yüz değiştirme uygulaması
Lafı uzatmadan en baştan söyleyelim—Reface app, Google Play’de 2020’nin En İyi Eğlenceli Uygulamalarından biri seçildi – Gerçek zamanlı yüz swap kamera—Dünyaca ünlü ve gelişmiş Reface app, her gün yeni video, GIF, fotoğraf ve resimler sunuyor. Tek bir selfie ile gerçekçi yüz değiştirme videoları ve GIFler yapabilirsin. Yüzünü değiştir, popüler TV ve film kliplerindeki insanların yerini al. Bu programda yüz takas kamera ile kendini bir meme içine koy. Yüz değiştirme ve yapıştırma teknolojisi ile ünlü ol. Muhteşem meme aracı Reface, tüm dünyanın ilgisini çekiyor. Birkaç basit adımla fotoğrafları hareketlendir ve arkadaşlarınla paylaş.

Bir dakika, faceswap nedir?
Faceswap teknolojisini kullanan Reface yüz takas etkileri ile yüz değiştirmekten fazlasını yapabilirsin. Reface gelişmiş editörü sayesinde, vucut gelistirme fotomontaj işlemi yapılabilir. Reface app video kullanarak; yüz değiştirme komik mesajlar, celebrity look alike denilen ünlülere benzeme, selfie rötuş ve arka planlar yaratma mümkün. Reface ile komik videolar hazırlayabilirsiniz. Yüzünü istediğin ünlünün yüzüne kes yapıştır ve başka bir yüze sahip ol. Yapay zekaya (ai) dayanan yüz animasyonu sayesinde anında yüz değiştirme.

“Eğer takım elbise montaj için fotoğraf stüdyosu arıyorsanız ve arkadaşlarınıza tecrübeli bir GIF editor gibi görünmek istiyorsan, Reface pro kullanmayı deneyin. Kolayca makyaj yapılan montaj programı. Çok seveceksiniz.” – Mashable

Kendi yüzünü değiştirme oyunu
Gerçekleri değiştir. Dostlarının yüzünü değiştir. Onlarla dalga geç. Saç modelleri foto çerçeveleri ile güzellik salonu efektleri, yüzünü başka vücuda monte etme, ünlülerin yüzünü değiştirme ve daha fazlası. Eserini tüm dünya ile paylaş ve konuşan kafalarla herkesin kafasını karıştır.

Reface app ile yapılabilecekler:
– Faceswap teknolojisi sayesinde yüzünüzü ünlülerinki gibi düzenleme ve takas yüzleri fotomontaj yapmak.
– Yüzünü değiştirme uygulaması ve cinsiyetini değiştirme.
– Eğlenceli yüzü takas fotoğraf editörü sayesinde face swap teknolojisine hayran kalacaksın.
– Komik memeyi ya da değiştirdiğin yüzleri video olarak sosyal medyada veya messanger’da paylaşma.
– Her gün yayınlanan resim, GIF ve videolar ile yüzleri kolayca değiştir.
– Fotoğraf editörünü kullanarak resimlere hayat ver ve tüm dünya ile paylaş.

100’ü aşkın ülkede popüler uygulamalar arasında
Yüz değiştirici Reface şimdi yenilendi ve kullandığı teknoloji sayesinde 100’den fazla ülkede yüz değiştirme programı olarak ilgi görüyor.

Reface v3.35.1 PREMİUM APK — Komik yüz değiştirme MOD BİLGİSİ

PREMİUM KİLİTLER AÇIK

Reface v3.35.1 PREMİUM APK — Komik yüz değiştirme Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapıldı.