Idle Guns 3D v6.8 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

AK-47 hafif makineli tüfeklerin nasıl yapıldığını biliyor musunuz? AK-47'nin hangi parçaları ve nasıl yapıldığını biliyor musunuz? Hafif makineli tüfeği sıfırdan yapıp atış gücünü öğrenmeniz ilginç olur mu?
Geliştirici
Studio WW Games
Güncellendi
10 Eylül, 2022
Boyut
123.5 MB
Sürüm
6.8
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

SınırIdle Guns Clicker oyunuyla, silah deposuna gizlice girmek ve çeşitli silah sınıflarının gerçek bir silah üreticisi olma havasını elde etmek için eşsiz bir şansınız olacak!
AK-47, M-134, M-249, RPG-7 gibi ikonik hafif makineli tüfekler yapabilirsiniz. Bu tıklayıcı ayrıca, gerçekten var olan ve son zamanlarda var olan en havalı ve inanılmaz derecede fütüristik silahların yapım sürecine dahil olmanızı sağlar. dünyanın en güçlü orduları tarafından kullanılıyor. Silahınızı yaptığınızda, atış poligonunda deneyebilirsiniz!
Oyunun avantajları:
1. Muazzam miktarda içerik
Her sınıf için çok sayıda silah inşa edebilir ve oldukça boş bir silah ordusu elde edebilirsiniz. Parçalardan silahlar yaptığınızda, onlar hakkında ilginç gerçekler ve şeyler alacaksınız.
2. Anlaşılır ve ilginç oyun
Süper basit bir tıklama oyunudur. Oyun, her oyuncu için sezgisel olarak anlaşılabilir.
3. Renk efektinin ihtişamı ve büyüleyici bir film müziği
Boşta hoş ve etkileyici görsel ve ses efektleri eşlik ediyor. Bir oyunun tadını sonuna kadar çıkarın!
4. İstediğiniz zaman ve istediğiniz yerde oynayın
Idle Gun Clicker oyunu çevrimdışı olarak başlatılabilir ve internet bağlantısı gerektirmez. Uçuşta bile istediğiniz zaman oynayabilirsiniz!
5. Çok sayıda farklı iyileştirme ve bonus içerir
Muazzam miktarda yükseltme ve güçlendirici sizi bekliyor. Zaman yolculuğu, çift hız ve tekerlek serveti ile ilerlemenizi hızlandırın.
6. Silahınızı bir atış poligonunda deneyin ve daha fazla para kazanın
Bir silah yaptıktan sonra, atış poligonunda deneyin. Silahın gücünü ve işlevselliğini keşfedin, nelerin eklenebileceğini veya tercihlerinize zıt olduğunu test edin.
Rölanti başlatılmasa bile silahlarınızdan gelir elde edersiniz. Silahlarınızı yükseltin ve daha fazla çevrimdışı gelir elde edin. İlerlemeyi hissedin ve otomatik modda seviyeleri geçerek zahmetsizce hareket edin. Idle Gun Clicker, atış poligonu özelliğine sahip, izlemesi kolay ve silahlarla ilgili güzel yapılmış bir tıklama oyunudur. Idle Gun Clicker’ı hemen indirin ve sadece oyunun tadını çıkarmakla kalmayacak, aynı zamanda dünyadaki en iyi silahlar hakkında çok daha fazlasını öğrenebileceksiniz!

Idle Guns 3D v6.8 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız para hileli (Paranız harcama yaptıkça artacaktır.)

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle