Dr. Driving 2 v1.52 MOD APK — SINIRSIZ PARA / ARABA HİLELİ

Dr. Driving, tüm zamanların en iyi mobil sürüş oyununun devamıyla geri döndü! Dr. Driving 2 süper çarpıcı grafikleri, zorlu çok aşamalı seviyeleri ve gerçek zamanlı online çoklu oyuncu özellikleriyle yeni bir sürüş oyunu dönemini başlatıyor.
Geliştirici
SUD Inc.
Güncellendi
11 Şubat, 2022
Boyut
4.1 and up
Sürüm
1.52
Gereksinimler
22.6 MB
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Dr Driving 2 v1.52 SINIRSIZ PARA HİLELİ APK, park etme ve araba sürme oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını SUD Inc firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Oyundaki amacınız bulunduğunuz görevlerde aracınızla sürüş yapmak ve sizden istenilen noktalara ulaşmaktır. Driving 2 içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, elmas hileli, tüm araçların kilidi açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm görevleri tamamlayabilirsiniz. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Onlarca aşama, uğraştıran görevler, farklı araç modelleri ve dahası sizleri bekliyor.

MOD BİLGİSİ

Dr Driving 2 1.52 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Dr. Driving 2 1.52 elmas hile apk : oyuna giriş yaptığınızda elmas miktarına bakmanız yeterlidir 8000’dir. (daha fazla olmuyor üzgünüm)

Dr. Driving 2 1.52 araba hile apk : oyun içindeki tüm araçların kilidi açıktır.

Dr. Driving 2 v1.52 MOD APK — SINIRSIZ PARA / ARABA HİLELİ Yenilikleri

Hata düzenlemeleri yapıldı.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle