The Ghost v1.0.49 MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK

Gerilim ve korku oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm kilitler açık bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla zevk alabilir, tüm haritaları ve malikanelerde oynayabilirsiniz.
Geliştirici
Gameplier
Güncellendi
11 Mayıs, 2022
Boyut
391.7 MB
Sürüm
1.0.49
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.0.48 391.7 MB 4.4 ve sonrası -
1.0.44 391.7 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

The Ghost v1.0.49 MOD APK KİLİTLER AÇIK, gerilim ve korku oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığı Gameplier firmasının üstlendiği android oyun platformun popüler korku oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ve ekibiniz ile içerisinde bulunduğunuz malikanede “The Ghost” isimli korkunç yaratıktan kaçmaya çalışmaktır. The Ghost v1.0.49 MOD APK KİLİTLER AÇIK ile oyunda yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm kilitler açık bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla zevk alabilir, tüm haritaları ve malikanelerde oynayabilirsiniz. Korkunç yaratık, ekip çalışması, gerilim dolu kaçışlar ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

New Wishlie Hospital
New Wishlie Hastanesinde arkadaşlarınızla 2 haftadır günlük tedavinizi görüyordunuz ve bugün hastaneden taburcu olmanın tam zamanıydı. Ama bir şey oldu. Sabah 2’de uyandınız ve siz ve arkadaşlarınız dışında tüm hastaların gittiğini öğrendiniz. Yer daha çamurlu görünüyor ve … kilitli! Hastane hakkında dergilerde okursunuz ve hayaletli olduğu ortaya çıkar. Şimdi kaçmanın tek yolu garaj kapısından geçiyor gibi görünüyor. Hayalet ruhunu yiyene kadar kurtulabilecek misin?

Lise
Emily ve Leila öğrenciler ve en iyi arkadaşlardı. Neredeyse hiç kimsenin olmadığı bir kasabada küçük bir evde yaşıyorlardı. Pazar günüydü ve birlikte mezarlığı ziyaret etmeleri rutindi. Ancak bu sefer bazı nedenlerden dolayı Emily evde kalmasının daha iyi olacağını hissetti. Bu yüzden evde kalmaya karar verdi. Emily pencereden dışarı baktığında kız kardeşinin arkasından sürünen garip bir yaratık görür… Leila’nın yokluğunun ertesi günü, yardım için okula koşar. Okula girerken okulun ana kapısı arkasından kapanır. Şimdi okul alanının içinde kilitliyken, fark ettiği bir sonraki şey hayatta kalmak için mücadele eden öğrencilerdir…

5 oyuncuya kadar oynayın.
Hayatta kalan olarak oynayın – yerden kaçın.
Hayalet olarak oynayın – hayatta kalanların kaçmasına izin vermeyin.

The Ghost v1.0.49 MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

Tüm kilitli içerikler açıktır.

Reklamsız mod

The Ghost v1.0.49 MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

-Hata düzeltmeleri
Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Baran
Baran
1 yıl önce

kral rec tv 9.6 reklamsiz eklerseniz sevinirim

Jedi
Jedi
2 yıl önce

Oyunun Yeni Güncellemesi Ne Zaman Gelicek 1.0.47