Tank Warfare v1.0.75 MOD APK — RADAR HİLELİ

Tank, aksiyon ve PVP oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel radar hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, haritadan tüm düşmanlarınızı kolayca görebilirsiniz.
Geliştirici
Click.18 Mobile
Güncellendi
11 Ekim, 2022
Boyut
120.2 MB
Sürüm
1.0.75
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.0.56 120.2 MB 4.4 ve sonrası -
1.0.55 120.0 MB 4.4 ve sonrası -
1.0.50 118.4 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

Tank Warfare PvP Blitz Game v1.0.75 MOD APK RADAR HİLELİ, tank, aksiyon ve PVP oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Click.18 Mobile firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler tank savaş oyunlarından birsidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız tank ile birlikte savaşın ortasında düşman tanklarını yok etmek ve size verilen görevleri tamamlamaya çalışmaktır. Tank Warfare v1.0.75 MOD APK RADAR HİLELİ ile oyunda yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel radar hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, haritadan tüm düşmanlarınızı kolayca görebilirsiniz. Savaş ve aksiyon tadında oyun, çok oyunculu tank savaşları, strateji ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Oyunda bulunan TÜRKÇE DİL DESTEĞİ ile rahatça herşeyi anlamanıza yardımcı olacaktır. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

——2022 Yolculuğu’nun yeni tank unsurları, toplamanızı bekliyor.——

Tank Warfare: PvP Battle Game, zarif bir yeni nesil tank atış mobil oyunudur.

Heyecan verici ve sürükleyici World War of Tanks’i dünyanın her yerinden gerçek oyuncularla deneyimleyebilirsiniz.

Tank Warfare: PvP Battle Game, düşmanınızın tanklarını olabildiğince çok stratejik olarak yok etmek, ülkenizi ve lejyonu zaferle savunmakla ilgilidir.

[Oyun özellikleri]

1. Enfes 3D savaş tanklarını toplayın
Tank özelliklerini iyileştirmek için yeni tanklar toplayın ve kilidini açın. Hafif bir tank seçerseniz, hız sizin avantajınız olacaktır. Bir ağır tank seçerseniz, yüksek saldırı gücü düşmanı tek vuruşta öldürmenizi sağlar!

2. Çok oyunculu çevrimiçi gerçek zamanlı savaş;
Tek oyuncu veya takım, çoklu savaş modları, en sevdiğiniz savaş modunu seçin, gerçekçi savaş sahnelerini rastgele eşleştirin, dünyanın her yerinden oyuncularla savaşın, onur savaşınızı tamamlamayı seçin!

3. Sürükleyici savaş sahnesi, esnek kontrollü atış;
Çok yönlü 3B gerçek dünya mekanları Çeşitli savaş alanlarında düşmanlarla savaşın ve ateş edin: buz ve kar inşaat alanları, endüstriyel alanlar, ıssız alanlar …

4. Şiddetli bir savaş başlatın ve lejyonun ihtişamını koruyun;
Lejyon onurunuzu savunun, savaşı kazanın, lejyon sıralamanızı savunun. Ayrıca dünyanın her yerinden oyunculara ve lejyonlara karşı savaşabilirsiniz!

5. En güçlü tank birliklerini inşa etmek için bol miktarda aksesuar kullanın;
Farklı aksesuarlar savaşta beklenmedik bir tersine dönüş getirecek, en güçlü tank ordunuzu oluşturacak ve strateji eğlencesinin tadını çıkaracak.

Stratejik taktiklerle, güçlü düşman birliklerinin üstesinden de gelebilirsin!
Bu zorlu savaş alanında hayatta kalarak süper komutan kahraman olabilir misin?

Tank Warfare v1.0.75 MOD APK — RADAR HİLELİ MOD BİLGİSİ

RADAR HİLELİ

Tank Warfare v1.0.75 MOD APK — RADAR HİLELİ Yenilikleri

1.0.75 sürümünün güncellemesi
Yeni Mermi: Elektrikli Mermi
Düşmana sürekli hasar veren elektrik çarpması etkisi!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle