Torque Drift v2.18.0 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

 Arabanızı oluşturun, arabanızın boyasını özelleştirin, sponsorlar bulun ve bir DRİFT KRALI olmak için gerçekçi ÇEVRİMİÇİ TANDEM MÜSABAKALARDA dünya çapında yarışın!
Geliştirici
Grease Monkey Games Pty Ltd
Güncellendi
11 Kasım, 2022
Boyut
1.2 GB
Sürüm
2.18.0
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Torque Drift v2.18.0 MOD APK SINIRSIZ PARA HİLELİ, araba yarışı yapabileceğiniz ve serbest olarak driftler yapabileceğiniz eğlenceli bir oyundur. Oyun internet üzerinden de oynanabilmektedir. Dilerseniz arkadaşlarınız ile bir araya gelerek yarışlar yapabilirsiniz. Yarışlara başlamadan önce araba seçmeniz gerekmektedir. Arabaya ait güç, tekerlek ve nadirlik gibi koşullar arabanın isminin altında yazmaktadır. Oyunda her yarışın sonunda kaçıncı olduğunuza bağlı olarak belirli miktarda para kazanırsınız. Bu para ile yeni arabalar satın alabilirsiniz veya elinizde bulunan arabanızda çeşitli geliştirmeler yaparak hızınızı katlayabilirsiniz. Ayrıca para ile arabanın dış görünüşünde değişiklikler yapmak ve araba boyamak da mümkün. Kazandığınız para miktarı puanınıza göre değişiklik gösterir. En fazla puanı kazanmak için sürekli olarak drift yapmayı ihmal etmeyin.

Torque Drift oyununda bir yandan yarışıp bir yandan da drift yapmanız gerekiyor. Drift yaptıkça kazandığınız puan ve ödül de artıyor. Oyunda yön kontrolünü sağlamak için sol altta bulunan düğmeleri kullanabilirsiniz. Sağ kısımda ise gaz ve fren butonları bulunmaktadır. Ayrıca hız ve vites göstergeleri de orta kısımda yer alır

NOT: Misafir olarak giriş yaparken oyun hata verirse lütfen telefonunuzu yeniden başlatıp tekrar deneyin;
MOD’u kullanmak sizi oyundan banlatabilir. ‘Herhangi bir ban sebebinden biz sorumlu değiliz’ kendi rızanız ile kullanınız…

Torque Drift v2.18.0 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız Para Hileli

Torque Drift v2.18.0 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

EVET DRIFT SEVERLER! BLOOD 2.18.0 Güncellemesi yayında! ürkütücü YENİ sponsor ağacı meydan okumaları, çıkartma paketleri ve DAHA FAZLASI ile ürkütücühteşem bir Cadılar Bayramı etkinliği ikramlarI! Oyun için anlamlı yaşam kalitesi iyileştirmeleri uygulama planımızın bir parçası olarak, sürüşünü ölümsüzleştirmenin yeni yolunu sunuyoruz – Fotoğraf Modu! Cadılar Bayramı 2022'yi nasıl bulduğunu bize bildir ve bize Fotoğraf Modu ile Şeref Listesine layık çekimlerini gösterdiğinden emin ol!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle