Grand Fishing Game v1.1.9 MOD APK (PARA HİLELİ)

Simülasyon ve balık tutma oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, elinizde bulunan ekipmanları yükseltip muhteşem bir avcı olabilirsiniz.
Geliştirici
Black Bears
Güncellendi
11 Aralık, 2021
Boyut
147.9 MB
Sürüm
v1.1.9
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Grand Fishing Game v1.1.9 MOD APK PARA HİLELİ, simülasyon ve balık tutma oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Black Bears stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun erken erişime sunduğu sevilen simülasyon oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte elinizde bulunan oltayla balıkları tutmaya çalışmak ve onları satarak para kazanmaya çalışmaktır. Grand Fishing Game v1.1.9 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız altın hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, elinizde bulunan ekipmanları yükseltip muhteşem bir avcı olabilirsiniz. Yüzlerce balık türü, farklı ekipmanlar, geliştirme ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Grand Fishing Game v1.1.9 MOD BİLGİSİ

Oyunda paranız veya altınınız olmasa bile harcamalar yapabilirsiniz. Sağ üste bulunan para ve altın slotlarına tıklayarak kasalar açabilirsiniz.

Sınırsız PARA Hileli

Sınırsız ALTIN Hileli

Grand Fishing Game v1.1.9 MOD APK (PARA HİLELİ) Yenilikleri

Bu sürümde:
- Balık tutmak daha gerçekçi hale geldi! Balık habitatı ve olta takımı artık balıkçılık verimliliğini etkiliyor;
- Yeni olta takımı eklendi. Başarılı balık avı için güçlerini açın, değiştirin, yükseltin ve birleştirin!

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle