Drift Max PRO v2.5.24 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Oyun içerisinde bulunan 5 farklı oyun modu ile muhteşem aracınızı alın ve drift yaparak bütün rakiplerinizi toza boğun. Oyunda en iyisi olmak için ve zorlu görevler ile para sıkıntısı yaşayan kullanıcılarımıza özel para hileli, sınırsız altın hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede yeterli oyun para biriminiz olmasa bile araba ve özelleştirme öğeleri satın alabilirsiniz şimdiden keyifli oyunlar dilerim.
Geliştirici
Tiramisu
Güncellendi
12 Mart, 2023
Boyut
441.3 MB
Sürüm
2.5.24
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2.5.49 441.3 MB 5.0 ve sonrası -
2.5.20 441.3 MB 5.0 ve sonrası -
2.5.13 441.3 MB 5.0 ve sonrası -
2.5.10 438.6 MB 5.0 ve sonrası -
2.5.9 438.6 MB 5.0 ve sonrası -
2.5.8 438.6 MB 5.0 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Drift Max Pro oyunu yepyeni drift oyunları arasında android oyun platformuna giriş yapıyor. Muhteşem bir şekilde hazırlanmış özel olarak araçların kontrolünü gerçekçi bir şekilde elimize alıyoruz. Modifiye’ye uygun olarak kendi zevkinize göre tasarlayabileceğiniz kaporta kaplamaları, cam renkleri ve etiketler gibi bir çok görsel geliştirmeler içerisinden yanı sıra süspansiyon ve tereklek gibi ayarlamları teknik ve yapısal dokunuşlar da bulunarak ayarlayabilrsiniz. Oyun içerisinde bulunan 5 farklı oyun modu ile muhteşem aracınızı alın ve drift yaparak bütün rakiplerinizi toza boğun. Oyunda en iyisi olmak için ve zorlu görevler ile para sıkıntısı yaşayan kullanıcılarımıza özel para hileli, sınırsız altın hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede yeterli oyun para biriminiz olmasa bile araba ve özelleştirme öğeleri satın alabilirsiniz şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Dünya çapında 50 Milyon oyuncunun oynadığı drift ve yarış simülasyon oyunlarından biri olan efsanevi Drift Max Pro’dan siz de vazgeçemeyeceksiniz!

Oynayanların unutamadığı efsanevi drift oyunu Drift Max’in yaratıcılarından yeni ve olağanüstü gerçekçi bir drift oyunu.

Dünya çapında en iyi oyun listelerinde defalarca yer alan Drift Max Pro oyunculara çok eğlenceli bir drift deneyimi vaad ediyor.

EN ÜST DÜZEY VE GERÇEKÇİ YARIŞ SİMÜLASYONU
* Çarpıcı ve çok gerçekçi drift mekanikleri
* Yeni nesil grafikler
* Dünyanın en etkileyici lokasyonlarında ve pistlerinde nefes kesen turlar; Tokyo – Japonya, New York & Brooklyn – ABD, Kızıl Meydan & Moskova – Rusya
Gece ve gündüz yarışları
* Sürücü kamerası ile her arabayı kokpitten sürme şansı
* Asfalttaki en hızlı yarışçı siz olun! Arkadaşlarınız ve dünyanın her yerinden oyunculara karşı yarışıp kazanın gerçek bir efsane olun!
* Hayalinizdeki drift arabanızı tasarlayın

NOT: Drift Max Pro oynaması ücretsiz ve indirdikten sonra internet bağlantısı gerektirmeyen bir oyundur. Yaşasın offline oyunlar!

Drift Max PRO v2.5.24 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız para hileli

Drift Max PRO v2.5.24 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

Samuray Sezonu başladı! 2 Japon drift arabası bu sezonu taçlandırıyor. Ayrıca sadece bu sezona özel 24 adet çıkartma, 9 jant ve 7 spoyler de sizleri bekliyor. Arabaları ve daha fazlasını kazanmak için görevleri tamamlayın ve yeni çıkartma editörü ile kendi tasarımlarınızı yaratmaya başlayın!