Zedge v8.2.2 PREMİUM APK — TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK

Popüler bir uygulama olan arkaplan resimleri, canlı duvar kağıtları, zil sesleri ve bildirim sesleri gibi mobil cihazlarda kullanılan birçok özelleştirme seçeneği sunar. Zedge, kullanıcıların cihazlarına farklı tarzlarda ve kategorilerde milyonlarca ücretsiz içerik indirmelerine olanak tanır.
Geliştirici
Zedge
Güncellendi
12 Mart, 2023
Boyut
39.7 MB
Sürüm
8.2.2
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
8.26.2 38.57 MB 5.0 ve sonrası -
8.20.6 39.2 MB 5.0 ve sonrası -
8.16.3 36.80 MB 5.0 ve sonrası -
8.15.2 39.7 MB 5.0 ve sonrası -
8.2.1 39.5 MB 5.0 ve sonrası -
7.50.5 41.8 MB 5.0 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Zedge v8.2.2 PREMİUM APK TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK, popüler bir uygulama olan arkaplan resimleri, canlı duvar kağıtları, zil sesleri ve bildirim sesleri gibi mobil cihazlarda kullanılan birçok özelleştirme seçeneği sunar. Zedge, kullanıcıların cihazlarına farklı tarzlarda ve kategorilerde milyonlarca ücretsiz içerik indirmelerine olanak tanır. Zedge uygulaması, aradığınız her türlü özelleştirme seçeneğine sahip olmanızı sağlar. Kendi zil seslerinizi oluşturmanızı sağlayan bir araç sunar ve seçtiğiniz müziği kırpmanız ve düzenlemeniz için basit bir arayüz sunar. Canlı duvar kağıtları da bulunan Zedge, telefonunuzun ana ekranına hareketli bir arka plan eklemenize olanak tanır. Ayrıca uygulama, kullanıcıların favori içeriklerini kaydetmelerine ve ileride kullanmalarına olanak tanıyan bir koleksiyon özelliği sunar. Zedge’in ücretli sürümü, tüm özelliklerinin kilidini açar ve kullanıcılara daha fazla içerik seçeneği sunar. Bu özellikler arasında daha yüksek kaliteli arka plan resimleri, canlı duvar kağıtları ve daha fazla zil sesi yer alır. Ücretli sürüm ayrıca reklamları kaldırır ve kullanıcıların daha hızlı ve daha sorunsuz bir deneyim yaşamalarını sağlar. Zedge, kullanıcıların cihazlarını özelleştirmeleri için mükemmel bir uygulamadır. Her türlü içeriği sunar ve kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca kullanılabilir. Zedge Premium APK’sı indirerek tüm özelliklere erişebilir ve en sevdiğiniz içeriği cihazınıza yükleyebilirsiniz.

Zedge v8.2.2 PREMİUM APK — TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK MOD BİLGİSİ

TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK

Zedge v8.2.2 PREMİUM APK — TÜM PREMİUM ÖZELLİKLER AÇIK Yenilikleri

Yeni özellikler! Uygulamanın "Zedge'im" bölümünde bulunabilen "içerik tercihlerini" kullanıma sunduk. Seçilen tercihler tarama deneyiminize yansıtılacaktır. Ek olarak, doğrulanmış Zedge sanatçıları tarafından oluşturulan içeriği tanımanızı kolaylaştırmak için premium içerik satın alma ekranının tasarımını güncelledik. Size Zedge'de daha iyi bir genel deneyim sunmak için bazı küçük sorunları da hallettik.