Subway Surfers Match v0.1.96 MOD APK — YETENEK HİLELİ

Subway Surfers evreninden en sevdiğiniz karakterlerle OYNAYIN!, Müthiş kombinasyonlar yaratarak yüzlerce zorlu seviyeyi GEÇİN!
Geliştirici
SYBO Games
Güncellendi
12 Haziran, 2022
Boyut
99.0 MB
Sürüm
0.1.96
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Subway Surfers Match, candy crush tarzı puzzle oyunlarını sevenler için denemenizi tavsiye ettiğim yapımcılığı SYBO Games stüdyosunun üstlendiği yeni oyunlarından birisidir. Oyundaki amacınız aynı şekilleri birbirine denk getirip onları patlatmak klasik candy crush tarzı oyunu gibi. Oyunda yaşanan kısıtlamalardan dolayı sizlere MOD apk yani hileli olarak sunuyorum. Böylece oyunu doyasıya oynayabilir ve dilediğinizi yapabilirsiniz.

Subway Surfers evreninden en sevdiğiniz karakterlerle OYNAYIN!
Arkadaşlarına MÜCADELE – en yüksek puanı kim alacak?
Müthiş kombinasyonlar yaratarak yüzlerce zorlu seviyeyi GEÇİN!
Bir takıma KATILIN ve başkalarıyla rekabet edin!
Heyecan verici etkinliklere KATILIN!

YÜZLERCE DÜZEYİN KİLİDİNİ AÇ
Subway Surfers ekibiyle kazanmak için geçiş yapın ve eşleştirin. Zorlu bulmacaları çözmek için Jake, Yutani, Fresh veya Tricky ile oynayın. Yeni bir yüksek puan almak için güç öğelerini etkinleştirmeyi unutmayın – ardından bunu yenmek için arkadaşlarınıza meydan okuyun!

SANAT KOLEKSİYONUNUZU TAMAMLAYIN
Harika ödüllerin kilidini açmak için karoları değiştirin ve eşleştirin ve Metro şehrini harika duvar resimleriyle dekore etmenize yardımcı olacak sprey kutuları toplayın. Hepsinin kilidini açın ve kendi galerinizi oluşturun!

EKİPTE KATILIN
Seviyeleri aşmanıza ve harika güçlendiricilerin kilidini açmanıza yardımcı olacak ikonik Sörfçülerden birini seçin; havalı Jake, asi Tricky, smooth Fresh veya dahi Yutani mi olacak?

MUHTEŞEM ETKİNLİKLER
Zamana dayalı Mürettebat Hediye kutusu etkinliğinde harika ödüller kazanın veya seviyenin başında harika güçlendiriciler elde etmek için Graffiti Rush’ı tamamlayın. Graffiti Rush, zorlu bir seviyeyi geçmenize yardımcı olur, bu yüzden onu iyi kullanın!

ARKADAŞLARINIZLA OYNAYIN VE YARIŞIN
Arkadaşlarınızla bir takım oluşturun ve sıralamaları tırmanmak için seviyeleri tamamlayın. Mürettebatının en iyisi olmasına yardım et!

Ne için bekliyorsun? Jake ve Mürettebat’a katılın ve Subway Surfers Match’de arkadaşlarınızla takım kurun!

Subway Surfers Match v0.1.96 MOD APK — YETENEK HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız yetenek hileli

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle