Shadow Knight Premium v1.6.26 MOD APK — Seri Yetenek Hileli

Güzel ve ışıltılı Harmonia dünyası, İnsanlar, Zombiler, Orklar, Periler, Cüceler, Mutantlar, Elfler ve daha bir çok ırka ev sahipliği yapıyordu. Ama hırs ve haset egemen olup da bir trajediye dönüşünce, dünyanın üzerine karanlığın gölgesi düştü. Günahkar bir iyilik uğruna bütün dünyanın çöküyor olması, ne kadar da ironik. Harmonia dünyasını gölge savaşlarından kurtarmak için, Shadow Knight'ın zırhını kuşanıp, destansı yaratıklar ve şeytani düşmanlarla savaşarak Karanlığın ölümsüz varlıklarını mağlup edin ve Harmonia'ya ışığı geri getirin. O efsanevi Shadow Knight sen mi olacaksın?
Geliştirici
Fansipan Limited
Güncellendi
12 Ekim, 2021
Boyut
163.3 MB
Sürüm
1.1.162
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Shadow Knight Premium v1.6.26 Seri Yetenek Hileli APK, canavarlara karşı mücadele ve aksiyon türündeki oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Fansipan Limited stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Oyundaki amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz görevlerde karşınıza çıkan yaratıkları yok etmek ve bölüm sonlarına ulaşmaktır. Shadow Knight Premium içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani seri yetenek kullanma hileli olarak sunuyorum bu sayede düşmanlarınıza karşı her zaman üstün olabilir, yenilmez bir savaşçıya dönüşebilirsiniz. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. Farklı silahlar, onlarca bölüm, özel yetenekleriniz ve dahası sizleri bekliyor.

▶ Gerçekçi Oyun Hissi
Karanlık fantezi ortamında, dövüşerek ilerlediğiniz gerçek bir aksiyon RPG oyununun hissini deneyimleyin. Birbirinden farklı oyun sahasını, koşarak, tırmanarak ve zıplayarak keşfedin. Keşfedilmeyi bekleyen sayısız büyüleyici gizem sizi çağırıyor!

▶ Fantastik Macera Hikayesi
Bitmek bilmeyen karanlık fantezi savaşlarının içinde kaybolacaksınız. Canavarlar, zombiler, iskelet adamlar ve orklar gibi birbirinden farklı yaratıkla dolu fantezi dünyasında dolaşırken, kasabaları, ormanları, zindanları ve daha bir çok yeri keşfedin. En tepede yer alan düşmanları ve güçlü canavarları yenerek dünyanın kaderini değiştirin!

▶Dilediğiniz Şekilde Kuşanın
Yüzlerce nesne arasından, en iyi silahları, teçhizatı ve taşları toplayıp, tamamıyla size özel bir şekilde Shadow Knight’ınızı donatarak, diğer şövalyelerden ayrılın. Maceraya atılın ve en çılgın saldırı hareketlerini geliştirin! Sizin Şövalyeniz, Sizin Tarzınız!

▶Görevleri Bitirin, Ödülleri Kazanın
Bir sürü görev sizi bekliyor! Bütün ödülleri kazanabilmek için, tüm görevleri tamamlayın. Oyun içi 100’den fazla başarıdan birini kazanabilmek için, kötülüğe karşı savaşınızda ustalaşın. Size mücevher, enerji ve anahtar veren görevleri tamamlayıp harika ödüller kazanın!

▶ Kolayca Karakter Güçlendirme
Oyunda olmadığınız zamanlarda, şövalyeleriniz eğitimlerine ve güçlendirmeler için kaynak toplamaya devam edecekler. Oyuna döndüğünüzde, güç kazanmış, seviye atlamış ve yeni yetenekler edinmiş olacaklar. Güçlü bir takım oluşturup eğitin ve savaşa hazırlanın!

Shadow Knight Premium v1.6.26 MOD APK — Seri Yetenek Hileli Yenilikleri

* Sandık: Yeni Silah İstek Listesi
* Arena: Arena Savaşını Yeniden Yapın, Sıralama, Avarta Simgesi, Sıralama Çerçevesi, Mağaza, Ödüller
* VIP sistemi: Yeni Sadık Üyelik VIP sistemi
* Zindan: Bilet için Yeni Reklamlar
* Günlük Görev, Başarıya Tümünü Talep Et düğmesi eklendi
* Yeniden Dengeleme Tavernası, Gacha ve Geliştirme Etkinliği
* Bazı hataları düzeltin ve oyunu optimize edin

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle