Zombie Gunship Survival v1.6.73 MOD APK — SINIRSIZ MERMİ HİLELİ

zombi ve savaş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim, Zombie Gunship Survival içinde yaşanan zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mermi hileli ve silah ısınmama hileli olarak sunuyorum bu sayede aralıksız ateş edebilir, zombileri kolaylıkla yok edebilirsiniz.
Geliştirici
Flaregames
Güncellendi
13 Aralık, 2022
Boyut
594 MB
Sürüm
1.6.73
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.6.75 594 MB 4.4 ve sonrası -
1.6.74 594 MB 4.4 ve sonrası -
1.6.64 522.4 MB 4.4 ve sonrası -
1.6.62 522.4 MB 4.4 ve sonrası -
1.6.57 463.6 MB 4.4 ve sonrası -
v1.6.43 463.6 MB 4.4 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Zombie Gunship Survival v1.6.73 MOD APK SINIRSIZ MERMİ HİLELİ, zombi ve savaş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Flaregames firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler zombi oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız kontrolünü sağladığınız silahlı hava aracı ile zombileri yok etmek, ekibinizi korumak ve üssünüzü geliştirmektir. Zombie Gunship Survival içinde yaşanan zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız mermi hileli ve silah ısınmama hileli olarak sunuyorum bu sayede aralıksız ateş edebilir, zombileri kolaylıkla yok edebilirsiniz. Zombie Gunship Survival Play Store’da 10.000.000’den fazla indirilmiştir. TÜRKÇE dil desteği mevcuttur. İnşa edilmesi gereken yapılar, bitmek bilmeyen zombi baskınları, güçlü silahlar ve dahası sizleri bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim

Kıyamette hayatta kalın ve bu zombi hayatta kalma oyununu oynayın. AC 130’daki silahlı gemi koltuğunuzdan ölülerin üzerine cehennem ateşi bırakın. Nüfusun çoğunun zombiye dönüştüğü bir dünyada, hayatta kalan birkaç kişi bir askeri harekat üssünden gelen zombi saldırılarına karşı savaşır.

Hayatta kalmak için son sığınak olarak üssünüzde savunmanızı oluşturun. AC 130 savaş geminizden kara birliklerinizin hedeflerini tamamlamalarına yardımcı olun. Ekibinizin yürüyen zombilere karşı zg hayatta kalması omuzlarınızda. Efsanevi bir silah koleksiyoncusu olun!

AC 130 savaş geminizi ölümsüz etkili silahlarla donatın ve daha fazla hasar için onları yükseltin ve savaş kanatlarınızı açın! Ordunu savunmak için yukarıdan zombileri vur. Bu zg hayatta kalma oyununda değerli kaynakları, altınları ve diğer ödülleri yağmalayın, onları üsse geri getirin ve zombi saldırılarını püskürtmek için savunmanızı oluşturun

Özellikleri:
– Ölü zombi ordularına karşı birliklerinize monte edilmiş bir silahtan hava desteği sağlayın. Maksimum verimlilik elde etmek için birliklerinizi yerleştirmeden önce görevinizi planlayın
– Assault, Demolition, Sniper ve Scout oynayın. Gerçekçi silahları donatın ve yükseltin.
– Nişancı koltuğunuzdan zorlu birinci şahıs nişancı savaş senaryoları ile askeri doğru kızılötesi gece görüşü.
– Birkaç korkunç yeteneğe sahip zombiler, manganızın güvenliğini tehdit ediyor. Öldürmesi zor titan zombiler, nişancılık yetenekleriniz için bir meydan okuma olacak ve zg’nin hayatta kalması için bir risk teşkil edecek.
– Barınağınızda daha iyi savunmalar oluşturmak için altın ve diğer ödülleri toplayın. Bu zombi atış oyununda ordu üssünüzü ölümsüzlerin saldırılarına karşı savunmak için kule savunmalarınızı, barikatlarınızı, silahlarınızı ve silahlarınızı yükseltin.
– Efsanevi ödüller için haftalık etkinliklerde en çok zombiyi vur!
– Canlı bir toplulukla oynayın. Arkadaşlarınızla nişancı oyun stratejilerini tartışın.

Zombie Gunship Survival v1.6.73 MOD APK — SINIRSIZ MERMİ HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız mermi hileli

Aşırı ısınmama hileli

Zombie Gunship Survival v1.6.73 MOD APK — SINIRSIZ MERMİ HİLELİ Yenilikleri

Yeni Operasyon: “Harabe Mezra” şimdi hazır

Yeni Seviyeler: Yeni eklenen operasyonda 2 yeni senaryo mevcut

Küçük Hata Düzeltmeleri