Real Boxing 2 v1.23.0 MOD APK — PARA HİLELİ

Nakavt yapmak Üst düzey boks şampiyonları camiasına meydan okuyun ve tekli veya çoklu oynayarak spor oyunları, heyecan dolu yüzlerce etkinlikte, konulu dövüşlerde ve sonu gelmeyen Kariyer Modu’ndaki turnuvalarda, dünyanın dört bir yanından oyuncularla dövüşün.
Geliştirici
Vivid Games S.A.
Güncellendi
15 Ağustos, 2022
Boyut
746.9 MB
Sürüm
1.23.0
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.44.0 829.8 MB 5.0 ve sonrası -
1.41.5 829.2 MB 5.0 ve sonrası -
1.40.0 828.93 MB 5.0 ve sonrası -
1.32.6 804.4 MB 5.0 ve sonrası -
1.31.2 796.5 MB 5.0 ve sonrası -
1.29.0 790.9 MB 5.0 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Real Boxing 2 MOD APK ile dövüş ve boks türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Vivid Games SA firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler dövüş oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimine sahip olduğunu karakter ile birlikte karşınıza çıkan rakiplerinizi boks ringine davet edip, galip gelmeye çalışmaktır. Real Boxing 2 v1.23.0 MOD APK ile birlikte oyununda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli android oyun kullanıcılarını özel sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli şekilde sunuyorum bu sayede oyunda karşınıza çıkan herhangi bir rakibi kolayca alt edebilir, kendinizi geliştirebilirsiniz. Onlarca kostümler, zorlu dövüş stilleri ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanııclarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

SONU GELMEYEN BİR MMO DÖVÜŞ SERÜVENİNE KATILIN
Nakavt yapmak Üst düzey boks şampiyonları camiasına meydan okuyun ve tekli veya çoklu oynayarak spor oyunları, heyecan dolu yüzlerce etkinlikte, konulu dövüşlerde ve sonu gelmeyen Kariyer Modu’ndaki turnuvalarda, dünyanın dört bir yanından oyuncularla dövüşün.

HIZLI TEMPOLU RİNG AKSİYONLARINA NAKAVT KATILIN
Direk, kroşe, aparkat boks, gövde yumruklarında ustalaşın; bunları yıkıcı özel yumruklarla birleştirin ve rakibinizi boksör KO (nakavt) etmek için en başarılı spor oyunları komboyu üretme konusunda kendinizi geliştirmeye odaklanın.

EŞSİZ BOKSÖR PATRONLARA KARŞI SPOR OYUNLARI SAVAŞ
Her biri sona ermeden önce sınırlı süre için meydan okumaya açık olan yeni türde bir rakiple boy ölçüşün. Hepsini nakavt yenin, epik boksördonanımlarını alın ve ringde karışıklık çıkarmak için kullanın.

BOKS STİLİNİZİ SEÇİN
Boksörünüzün kuvvetini, enerjisini boksör, hızını ve dayanıklılığını geliştirin, yeteneklerinizi spor oyunları üst nakavt seviyelere taşıyın ve kendi dövüş stilinizi yaratmak için sağlam destekler elde edin.

YÜZLERCE GÜÇLÜ ÖĞENİN KİLİDİNİ SPOR OYUNLARı AÇIN
Oyunda ilerledikçe giderek geliştirilen ve kişiselleştirilebilen birbirinden nakavt eşsiz ekipmanlara erişim hakkı kazanarak, boksörünüzün dövüş istatistiklerini ve yeteneklerini yükseltin.

GELMİŞ GEÇMİŞ EN İYİ DÖVÜŞÇÜYÜ YARATIN
Vücut ağırlığından , kas yapısına dövüş oyunları için, tavrından, göz rengi ve burun şekli gibi küçük detaylara kadar sağlam seçimler yaparak kendi boksörünüzü yaratın.

DÖVÜŞ OYUNLARı ARKADAŞLARINIZLA BAĞLANTI KURUN
Bir arkadaşınızı davet edin ve buranın en iyi boksörünün kim olduğunu görmek için hemen gerçek zamanlı PVP, boks maçında ve spor oyunları yumruklarınızı konuşturun. En hızlı boksör KO ve liderlik sıralamasındaki çeşitli kategorilerde en yüksek skoru yakalamak için dövüşün.Arkadaşlarınıza ve rakiplerinize hediyeler gönderin ve onlardan hediyeler alın. Asla Dövüş oyunları rekabeti bırakmayın !

HEYECAN DOLU SPOR OYUNLARı MİNİ OYUNLARI OYNA
Heyecan dolu mini oyunlarda dövüşçünü eğit ve boksör ​müthiş ödüller kazanma şansı için Günlük Çekilişte şansını dene dövüş oyunları içinde

UNREAL ENGINE 4‘UN GÜCÜNÜ HİSSEDİN
En dinamik boksör ve dövüş oyunları ve görsel anlamda en büyüleyici MMO dövüş oyunu deneyimi yaşamak için Unreal Engine 4 teknolojisinin gücünden tam anlamıyla faydalanarak ağzınızı açık bırakacak grafiklere tanık olun.

Real Boxing 2 v1.23.0 MOD APK — PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız para hileli (harcama yaptığınızda paranız artacaktır)

Sınırsız elmas hileli (harcama yaptığınızda elmasınız artacaktır)

Real Boxing 2 v1.23.0 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Tekrar merhaba boksörler!
Ufukta yeni bir güncelleme var. Bu sefer oyunumuzun grafik tarafında çalıştık. Yeni, daha iyi arka planlar ile mağazamızdaki değişiklikleri görebilirsiniz. Yine de bu, elden geçirmenin tek başlangıcı!
Ayrıca oyunumuza yeni birinin geldiğini duyduk, bir tür ulusal kahraman… Ve şimdilik daha fazlasını söyleyemeyiz.
Her zaman olduğu gibi, hata düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri de var!
Bugünün güncellemesi bu kadar ama merak etmeyin, daha da iyi haberlerle geri döneceğiz!
Oyuna başla!