MOD

Exxen v1.0.43 PREMİUM MOD APK — ÜCRETSİZ TÜM DİZİ VE FİLMLER

Dijital film ve dizi izlemek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim. Uygulama içerisinde hiç bir ücret ödemeden siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm film ve dizileri ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz bu sayede EXXEN'DE yayınlanan leyla ile mecnun, konuşanlar, katarsis gibi programları izleyebilir, uygulamanın keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz.
Geliştirici
Exxen
Güncellendi
8 Kasım, 2023
Boyut
40.1 MB
Sürüm
1.0.43
Gereksinimler
Android 5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Exxen PREMİUM MOD APK ÜCRETSİZ TÜM DİZİ VE FİLMLER, dijital film ve dizi izlemek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını ACUN Medya’nın üstelendiği android Türk platformunun popüler dijital film ve dizi uygulamasıdır.. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak içerisinde maçlardan tutun, film ve diziye kadar çok geniş yelpazede içerikler üreten bir dijital içerik üretici diyebilirim. Exxen PREMİUM MOD APK ÜCRETSİZ TÜM DİZİ VE FİLMLER ile uygulama içerisinde hiç bir ücret ödemeden siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm film ve dizileri ücretsiz bir şekilde erişebilirsiniz bu sayede exxende yayınlanan leyla ile mecnun, konuşanlar, katarsis gibi programları izleyebilir, uygulamanın keyfini sonuna kadar çıkarabilirsiniz. Yüzlerce dizi ve film, kolay ara yüzü, Türkçe dil desteği ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

Exxen PREMİUM APK İNDİR, PC, android ve tablet gibi platformlarda izleyebileceğiniz online programdır. Türkiye’de bir zamanlar ünlü olan eski yapıtları yeniden canladırıp, film ve diziler üretmektedir. İçerisinde HD ve 4K’ya kadar yüksek çözünürlükte filmleri ve dizileri izlemenize olanak sağlayan bir platform.

ExxenSpor REKLAMSIZ İÇERİSİNDE VAR MI? 

Evet, içerisinde oynana tüm maçları hiç bir ücret ödemeden reklamsız izleyebilme şansına sahip olabilirsiniz. UEFA, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve daha onlar takımın tüm maçlarını burada izleyebilir, can sıkıcı reklamlardan kurtulabilirsiniz.

Exxen’de NELER VAR?

Bu dijital platformun en çok izlenen başta Konuşanların olduğu içerisinde Sihirli Annem, Survivor Seçmeler, Katarsis, Leyla ile Mecnun, Olağan Şüpheliler ve daha birçok film ve diziler bu programda yer almaktadır. Sizin de beğendiğiniz bir EXXEN filmi veya dizisi varsa bu uygulama sayesinde hepsini izleyebilirsiniz.

EXXEN NEDİR?

Exxen ACUN MEDYA tarafında kurulmuş bir dijital platformdur. İçerisinde yüz binlerce film, dizi, belgesel ve maçları bünyesinde bulundurduğu Türkiye’nin popüler dijital platformundan birisidir. Uygulama siz kullanıcıları zorlamayacak bir ara yüze sahip olması Türk kullanıcıların beğenisi almıştır. EXXEN’İN yeni olmasında dolayı her geçen gün gelişen ve durmak bilmeyen yeni film ve dizilere imza atmaktadır. Bu sayede her gün sizleri yeni içerikler beklemektedir.

Exxen v1.0.43 PREMİUM MOD APK — ÜCRETSİZ TÜM DİZİ VE FİLMLER MOD BİLGİSİ

Uygulama exxen uygulaması ile aynı değildir ama exxen yayınları mevcuttur. Artı olarak Blu TV, Netflix gibi platformların yayınları da mevcuttur.

Exxen v1.0.43 PREMİUM MOD APK — ÜCRETSİZ TÜM DİZİ VE FİLMLER Yenilikleri

Bu güncelleme ile bazı hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yaptık. Size daha iyi bir Exxen deneyimi sunmak için çalışmaya devam ediyoruz.
Subscribe
Bildir
guest
7 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Gökhan yılmaz
Gökhan yılmaz
5 ay önce

50 tane reklama atıyor olmadık sitelere yelken açıyoruz nasıl indireceğiz bu programı ve diğer programları hrp aynı sorun var

Onur
Onur
1 yıl önce

Bende aynı sorunu yaşadım tel marka oppo a16

Hayri
Hayri
1 yıl önce

Paket ayrışmasında bir sorun oldu hatası alıyorum. Nasıl çözebilirim bu durumu?

Memo
Memo
1 yıl önce
Yanıtlanan:  İsmail Akçay

Galaxy s20 ultra da aynı sorun var. Uygulama kurulmuyor.

ETİKETLER