The House of Da Vinci 3 v1.0.9 FULL APK — TAM SÜRÜM

Leonardo Da Vinci'nin hem dostu hem de çırağı olun. Saklı gizemleri bularak, özenle hazırlanmış mekanik bulmacaları çözerek, zaman ve mekanda yolculuk yaparak hikayeyi büyük finaline kavuşturun!
Geliştirici
Blue Brain Games s.r.o.
Güncellendi
15 Kasım, 2022
Boyut
1.9 GB
Sürüm
1.0.9
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.5.9 1.9 GB 5.0 ve sonrası -
1.1.1 1.9 GB 5.0 ve sonrası -
1.0.0 2.14 GB 5.0 ve sonrası -

Açıklama

The House of Da Vinci 3 v1.0.9 FULL APK, bulmaca, hikaye ve kafa yoran türden oyunları seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Blue Brain Games firmasının üstlendiği Android platformuna yeni giriş yapan oyunlardan birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız karakterle bulunduğunuz büyülü evrende karmaşık sistemleri çözerek ilerlemek, keşifler yapmak ve çıkış yolunu bulmaktır. Düşmanlarınız, detaylı bir şekilde işlenmiş ortamlar, dikkat etmeniz gereken ipuçları ve dahası sizleri bekliyor. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapan oyunlardan birisidir. The House of Da Vinci 3 Play Store’da 129,99 TL’dir.

The House of Da Vinci üçlemesinin büyük finali yaklaşıyor! Muhteşem bulmacalar, sürükleyici bir hikaye ve önceki oyunlarımızda herkesin sevdiği aynı (hatta daha iyisi) yüksek kalite.

HİKAYE

Vakit sonunda geldi: Son bir defa Giacomo olun ve hem sanatın hem de bilimin üstadı Leonardo Da Vinci’nin dostu ve çırağı olararak onun yanında olun. Mekanik mucizeleri keşfedin, gizli mesajları bulun ve Rönesans’ın etkileyici dünyasında kaybolun! İtalya’nın en nüfuzlu insanlarının da dahil olduğu komploları çözerken sadece mekanda değil, zamanda da yolculuk edin. Hem eski hem de yeni dost ve düşmanlarla karşılaşın. Bütün tarihin gidişatını değiştirecek olayların merkezinde olun!

Keskin ve berrak bir zeka ile, başarılı olacaksın.

ANA ÖZELLİKLER

YENİ MACERA, YENİ BULMACALAR
Yeni bulmacaların keyfini çıkartırken gizlenmiş objeleri bulun ve mekanizmalarını neyin çalıştırdığını çözün.

GEÇMİŞ SİZE YARDIMCI OLSUN
Gizemli Oculus Perpetua’yı kullanarak geçmişi değiştirin ve geçmişte yaptığınız değişikliklerin etrafınızdaki nesneleri değiştirerek başka türlü çözülemeyecek bulmacaları çözmesine olanak sağlayın.

YENİ VE İYİLEŞTİRİLMİŞ ETKİLEŞİM
Özenle ve el işi ile hazırlanmış muhteşem çevre ile etkileşime geçmenin yeni yollarını bulun. Giacomo’nun her hareketini daha önce hiç olmadığı kadar kolayca kontrol edin.

FARKLI MEKANLAR
İtalya dahil birçok nefes kesici mekanı keşfedin. Oralarda hem ipuçlarını arayın hem de zamanda ve mekanda yolculuk yapın.

MUHTEŞEM SON
Tamamı seslendirilmiş tarihi kişileri dinleyin, muazzam ara sahneleri izleyin ve Giacomo’nun hikayesinin nasıl son bulduğunu öğrenin!

The House of Da Vinci 3 v1.0.9 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM FULL APK

The House of Da Vinci 3 v1.0.9 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Çeşitli düzenlemeler.