Ekolayzır Ve Bas Yükseltici v1.8.2 MOD APK — ÜCRETSİZ PRO

Ekolayzır ile bas yükseltici, ses artırma kaydırma blokundan, bas yükselticiden, sanal 3B çevresel sesten, 5 bantlı ekolayzırdan v.s. oluşur. Kulaklık kullanarak, daha iyi ses efektleri elde edersiniz.
Geliştirici
Coocent
Güncellendi
16 Şubat, 2023
Boyut
7.9 MB
Sürüm
V1.8.2
Gereksinimler
Android 5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Ekolayzır ve bas yükseltici v1.8.2 MOD APK — ÜCRETSİZ PRO, Android cihazınızın ses efektini yükselten ve bas yükselticisini ve sanal 3B çevresel ses kalitesini artıran, ilk gerçek global ekolayzır. Android cihazınızın benzersiz şekilde iyi ses çıkarmasını sağlar.

Ürün özellikleri: * Beş bantlı ekolayzır * Bas geliştirme efekti * 3B Sanal çevresel ses efekti * 10 ön ayarlı ekolayzır * Medya ses kontrolü * 4 fantastik frekans spektrumu efekti * 4 hızlı masaüstü aracı

Piyasadaki tüm popüler müzik ve video oynatıcıları ile uyumludur. Basit kurulum ve kullanım:

1. Müzik ve ses efektleri: * Müzik çalmak için müzik çaları açın. * Ekolayzır ve bas yükseltici uygulamayı açın ve sonra ses ile frekansı ayarlayın. * En iyi ses efektlerinin keyfine varmak için kulaklığınızı takın. * Uygulamayı kapatmak için, durum çubuğunda uygulama kapatma düğmesini basılı tutun.

2. Video efektleri: Video oynatıcısını açın ve videoyu başlatın. * Müzik ve ses efekti ayarlaması gibi, sesi ve frekansı ayarlayın; arka planda çalışmasına izin verin. * Artık olağanüstü video ve ses efektlerinin keyfine varabilirsiniz.

Ekolayzır Ve Bas Yükseltici v1.8.2 MOD APK — ÜCRETSİZ PRO MOD BİLGİSİ

Ücretsiz PRO

Ekolayzır Ve Bas Yükseltici v1.8.2 MOD APK — ÜCRETSİZ PRO Yenilikleri

Bildirim optimize edildi
Sabit hatalar

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle