Rope Hero Vice Town v6.4.9 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Açık dünya, aksiyon ve macera türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, daha güçlü silah ve ekipmanlara sahip olabilirsiniz.
Geliştirici
Naxeex Ltd
Güncellendi
16 Şubat, 2023
Boyut
100.9 MB
Sürüm
6.4.9
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
6.6.5 100.9 MB 5.0 ve sonrası -
6.4.4 105.7 MB 5.0 ve sonrası -
6.4.3 105.7 MB 5.0 ve sonrası -
6.3.8 105.6 MB 5.0 ve sonrası -
6.3.6 103.3 MB 5.0 ve sonrası -
6.3.5 101.7 MB 5.0 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Rope Hero Vice Town v6.4.9 MOD APK (PARA HİLELİ), açık dünya, aksiyon ve macera türü oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Naxeex Ltd firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler açık dünya oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte açık dünya üzerine kurulmuş şehrin için düşman unsurlara karşı savaşmak, bölgeler keşfedip, görevleri tamamlamaya çalışmaktır. Rope Hero Vice Town v6.4.9 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, daha güçlü silah ve ekipmanlara sahip olabilirsiniz. Farklı bölgeler, zorlu düşmanlar, onlarca silah ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Süper kahraman oyun uygulamalarını seviyorsanız – mavi süper kahramanla en iyi aksiyon oyunumuzu oynamayı deneyin. Sınırsız süper güçleri olan bir ipi var. Bir binadan diğerine örümcek gibi atlayabilir, yeni seviye artışı elde edebilirsiniz. Yepyeni açık dünyamız hiç olmadığı kadar ilginç ve heyecan verici hale geldi. Grafiklerin kalitesini iyileştirdik ve devasa 3B açık dünyayı tamamen yeniden tasarladık.

Şimdi gerçek bir süper ip kahramanı olma zamanı! Kendinizi RPG öğelerine sahip muhteşem bir 3D üçüncü şahıs nişancı oyununda deneyin, yeni bir oyun deneyimi yaşayın ve çok eğlenin.

Polise yardım etmek ve şehri suçtan kurtarmak için gücünüzü kullanın. Ana kahraman, ilginç görevler oynayarak gangsterlerle savaşacak. Ya da karanlık tarafa geçebilir ve kötü bir adam olabilirsiniz: polisle savaşın, şehirde ateşli takip yarışları yapın, arabalara çarpın ve kaos kurun. Kahraman şehirde popülerlik kazanacak veya bir mafya gangsteri olacak. Çeşitli suç patronlarıyla heyecan verici kovalamacalar ve kavgalar bekliyorlar. Bu senin seçimin ve senin kaderin.

Süper kahramanınızın süper gücü var. Cephaneliğinde süper bir ipin yanı sıra mega atlamalar yapma, binaların ve inişlerin etrafında hareket etme yeteneği ile. İp atlamaların yardımıyla kahraman, şehrin sokaklarında neler olup bittiğinin her zaman farkındadır.

Süper kahraman görevinde çok fazla şeye ihtiyacın olacak: silahlar ve tabancalar, pompalı tüfekler, yakın dövüş silahları ve süper silahlar. Oyun mağazasını önemli ölçüde genişlettik.

Kendiniz için doğru silahı seçin, geniş bir mühimmat yelpazesi kullanın ve çok sayıda set kullanarak karakterinizi özelleştirin. İp kahramanını eşsiz kılalım!

Güncellenmiş araç setini deneyin: plaj arabası, bisiklet, pembe tank, helikopter, uçak, makine.

İşte süper kahraman için bazı harika şeyler:
Longboard – oyuncu için her zaman kullanılabilir, onunla şehirde dolaşmak ve harika numaralar yapmak için daha ilginç olabilirsiniz.
Paraşüt – güncellenmiş paraşütün yardımıyla, kahraman her zamankinden daha fazla aşırı numara yapabilecek.
Planör – hızlı bir askeri uçak gibi jet tahrikiyle uçmasına izin veren süper kahraman kostümüne bir ek. Bu şey harita üzerinde çok hızlı hareket etmeye, mafyadan veya polisten uzaklaşmaya yardımcı oluyor.

Rope Hero Vice Town v6.4.9 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız para hileli (harcama yaptığınızda paranız artacaktır.)

Rope Hero Vice Town v6.4.9 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

Hata düzeltmeleri yapıldı.