MOD

Perfect IPTV Player v1.2.1 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK

Premium özelliklerin kilidini açarak kullanıcılarına benzersiz bir televizyon deneyimi sunuyor. Bu uygulama, geniş bir kanal yelpazesiyle kullanıcıların favori içeriklerini izlemelerine olanak tanırken, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca gezinme ve içerikleri keşfetme imkanı sunar.
Geliştirici
TauLab
Güncellendi
16 Mart, 2024
Boyut
44.2 MB
Sürüm
1.2.1
Gereksinimler
9 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Perfect IPTV Player v1.2.1 MOD APK, premium özelliklerin kilidini açarak kullanıcılarına benzersiz bir televizyon deneyimi sunuyor. Bu uygulama, geniş bir kanal yelpazesiyle kullanıcıların favori içeriklerini izlemelerine olanak tanırken, kullanıcı dostu arayüzü sayesinde kolayca gezinme ve içerikleri keşfetme imkanı sunar. Premium kilidin açılmasıyla birlikte, kullanıcılar reklamsız bir deneyim yaşarken, ekstra özelliklerden tam anlamıyla faydalanabilirler. Perfect IPTV Player, güncellemelerle sürekli olarak geliştirilen ve desteklenen bir uygulamadır, böylece kullanıcılar en güncel ve güvenilir hizmeti alabilirler. Kullanıcıların televizyon izleme deneyimini özelleştirmek ve zenginleştirmek için mükemmel bir seçenek olan bu uygulama, televizyon keyfini bir üst seviyeye taşıyor. Bu IPTV uygulaması, Android cihazlarınız için kapsamlı bir çözüm sunar, doğrudan cihazınızda IPTV, EPG, VOD, Video Dizileri ve Catch-up TV gibi özelliklerle birlikte gelir. İnternet Servis Sağlayıcınızdan veya web üzerinden ücretsiz olarak canlı TV kanallarını izlemenize olanak tanır. Uygulamanın özellikleri arasında M3U ve Xtream-Codes API Oynatma Listesi desteği, güçlü bir dahili IPTV oynatıcı, Chromecast desteği ve birden çok ağ protokolünü destekleme gibi özellikler bulunmaktadır. Ayrıca XMLTV formatında EPG desteği ve çekici, kullanıcı dostu bir arayüz sunarak kullanıcı deneyimini daha da geliştirir. Önemli bir not olarak, uygulama IPTV abonelikleri veya akışlar gibi herhangi bir IPTV hizmeti sunmaz ve kullanıcıların kendi içeriklerine erişmesini sağlar.

Perfect IPTV Player v1.2.1 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

PREMİUM KİLİLTER AÇIK

REKLAMSIZ

Perfect IPTV Player v1.2.1 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

- Küçük hata düzeltmeleri.
Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Kadir
Kadir
1 ay önce

Telefon hafızasındaki m3u listeyi görmüyor SD kart veya telefon hafızasındaki m3u listeyi görmüyor ekle seçeneği yok sadece internet adresinden ekliyor iyi değil.

İsmail Akçay
Admin
1 ay önce
Yanıtlanan:  Kadir

Valla hocam Play Store’da bi ton iptv player uygulamaları var önüme gelenleri paylaşıyorum.

Erdem
Erdem
1 ay önce

İp adresi lazm

İsmail Akçay
Admin
1 ay önce
Yanıtlanan:  Erdem

Evet bu sadece iptv Player diye geçiyor. iptv kanallarını siz ekliyorsunuz.