The Sims FreePlay v5.75.1 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

The Sims FreePlay içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız simoleons hileli, sınırsız lifestyle puan hileli, 15.seviye vip hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm şehre sahip olabilir, karakterlerinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.
Geliştirici
ELECTRONIC ARTS
Güncellendi
17 Mart, 2023
Boyut
68.4 MB
Sürüm
5.75.1
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
5.81.0 73.20 MB 4.1 ve sonrası -
5.80.0 69.1 MB 4.1 ve sonrası -
5.79.0 69.1 MB 4.1 ve sonrası -
5.76.0 69.1 MB 4.1 ve sonrası -
5.75.0 42.5 MB 4.1 ve sonrası -
5.71.0 42.5 MB 4.1 ve sonrası -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Oyundaki amacınız kontrolünü sağladığınız karakter ile bulunduğunuz şehirde içinde arkadaşlarınızla vakit geçirmek, görevleri tamamlamak ve evinizi dekore etmektir. The Sims FreePlay içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız simoleons hileli, sınırsız lifestyle puan hileli, 15.seviye vip hileli olarak sunuyorum bu sayede tüm şehre sahip olabilir, karakterlerinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz.

The Sims™’in yaratıcılarından mobil cihazlarda eksiksiz bir Sims deneyimi geliyor! Sim topluluğunuzu genişletmek ve kendi tarzınız, kişilikleriniz ve hayallerinizle koca bir kasaba yaratmak için SimTown’ı büyütün! Simoleon kazanmak ve yol boyunca ödülleri toplamak için hedefleri tamamlayın. Sim’lerinizi mutlu edin ve eğlenceli ve doyumlu bir hayat yaşamalarına yardımcı olurken gelişmelerini izleyin!
_________________BENZER OLANAKLAR
Tepeden tırnağa – ve yerden tavana – Sim’lerinizin hayatlarının her yönünü özelleştirin! 34 Sim’e kadar şık görünmeye devam edin ve yüzme havuzları, birden fazla kat ve inanılmaz dekor ile hayallerindeki evleri tasarlayın ve inşa edin. Daha fazla Sim kazandıkça ve onlar bir aile kurdukça Sim Kasabanızı evcil hayvan mağazası, araba galerisi, alışveriş merkezi ve hatta özel bir villa plajıyla genişletin! Kendinizi ifade edin ve iç mimarınızı ve iç tasarımcınızı aynı anda serbest bırakarak kendi Sims hikayenizi anlatın. Yeni ilişkiler kurabileceğiniz ve arkadaşlarınızın iç tasarım becerilerini sizinkiyle karşılaştırabileceğiniz gerçek arkadaşlarınızın Sim Towns’ını ziyaret edin.BAĞLI KALIN
Hayat birlikte daha güzel. İlişkilere başlayın, aşık olun, evlenin ve bir aileye sahip olun. Ömür boyu arkadaşlar edinin ve evcil hayvanlara özen gösterin. Havuz partileri yapın ve açık havada ızgara yapın ya da film gecesi için şöminenin yanında oturun. Biraz bela havasında mısın? Simler anlaşamadığında yaşanacak çok fazla drama var. Gençlere karşı aptalca davranın, aile üyelerine kaba davranın, hatta bir evlilik teklifine hayır deyin! Bebeklerden yaşlılara kadar mükemmel Sims hikayeniz, yaşam simülasyonunuzun her aşamasında gerçekleşebilir. Aşk ve dostluklar? Dram ve ayrılıklar? Seçim her zaman senindir.

HEPSİ İŞ VE HEPSİ OYUN
Bir Sim çalışmalı! Farklı rüya kariyerlerine başlayın ve hatta Sims’in Polis Karakolu, Film Stüdyosu ve Hastanedeki günlerini takip edin. Sim’leriniz işe ne kadar çok giderse, o kadar çok beceri öğrenir ve maaşlarını yükseltir, size ödüller verir ve onları başarıya giden bir yola sokar. Boş zamanlarında yemek pişirme, moda tasarımı, salsa dansı ve köpek yavrusu eğitimi gibi farklı hobiler seçin. Çocuklardan gençlere ve yetişkinlere ne kadar çok dahil olurlarsa, o kadar mutlu olurlar. Sims’inizin sevdiği bir hayat yarattığınızda fırsatlar sınırsız!

LÜTFEN AKLINIZDA BULUNDURUN:
– Bu oyun 1.8 GB toplam depolama alanı gerektirir.
– Bu oyunu oynamak ücretsizdir, ancak bazı ekstra öğeler için gerçek para ödemeyi seçebilirsiniz, bu da Google hesabınızdan ücret alacaktır. Cihaz ayarlarınızı düzenleyerek uygulama içi satın almayı devre dışı bırakabilirsiniz.
– Bu oyunda reklam görünür.
– Oynamak için bir ağ bağlantısı gereklidir.

The Sims FreePlay v5.75.1 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Sınırsız PARA Hileli

The Sims FreePlay v5.75.1 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

Sul Sul! HUD kullanıcı arayüzümüzü, temel oyun görevlerini sınırlı süreli canlı etkinliklerden ayırmaya yardımcı olan yeni bir düzen ile yeniledik, böylece Sim'lerinizle sevdiğiniz şeyleri yaparak daha fazla zaman geçirebilirsiniz! Şunlardan da yararlanacaksınız:

-SimChase Season 55: Office Opposition'da işyerinizin seviyesini yükseltmek için göz alıcı teknoloji, mobilya ve aksesuarların kilidini açma

-'Memphis Mansion' Canlı Etkinliği ve Influence Island Sezon 35'ten parlak ve retro ödüllerle dekorasyon.