The Simpsons Tapped Out v4.61.0 MOD APK — PARA HİLELİ

Simpsonsların dünyaca popüler ve dizileri bile yapılan bu serinin bizden istenilen oyunlar arasında bulunan klasik, işletme ve macera oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli, sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz her şeyi inşa edip, halkınız mutlu her zaman mutlu edebilirsiniz.
Geliştirici
ELECTRONIC ARTS
Güncellendi
17 Nisan, 2023
Boyut
74.6 MB
Sürüm
4.61.0
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
4.64.4 83.88 MB 4.1 ve sonrası
4.64.0 83.85 MB 4.1 ve sonrası
4.60.5 74.6 MB 4.1 ve sonrası
4.60.0 48.5 MB 4.1 ve sonrası
4.57.5 48.5 MB 4.1 ve sonrası
4.56.5 48.5 MB 4.1 ve sonrası

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

The Simpsons Tapped Out v4.61.0 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ, Simpsonsların dünyaca popüler ve dizileri bile yapılan bu serinin bizden istenilen oyunlar arasında bulunan klasik, işletme ve macera oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını ELECTRONIC ARTS firmasının üstlendiği android oyun platformunun popüler işletme oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız karakter ile birlikte size it olan toprak üzerine kendi bölgenizi inşa etmek, görevleri bitirmek ve nüfusu mutlu etmeye çalışmaktır. The Simpsons Tapped Out v4.61.0 MOD APK ALIŞVERİŞ HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel alışveriş hileli, sınırsız para hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyundan daha fazla keyif alabilir, istediğiniz her şeyi inşa edip, halkınız mutlu her zaman mutlu edebilirsiniz.

 

 

The Simpsons Tapped Out v4.61.0 MOD APK — PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

Para ve Donutlar veya miktar 0 olmadığında bile her şeyi ücretsiz olarak inşa edin

The Simpsons Tapped Out v4.61.0 MOD APK — PARA HİLELİ Yenilikleri

Martin sonunda Bart ve arkadaşlarını Mahzenler ve Vandallar oyunu için kendisine katılmaya ikna eder. Çevrimiçi bir rol yapma oyunu gibi, ancak çevrimiçi değil! Ancak işler hızla kontrolden çıkar ve kampanyalarındaki kurgusal karakterler canlanmaya başlar! Her şeyi normale döndürmenin tek yolu büyülü Warmfyre Tılsımı'nı geri almak... ama o zaman bile her şey eskisi gibi olacak mı?