Nova Launcher Prime v8.0.5 MOD APK — KİLİTLER AÇIK

Telefonunuzun ara yüzünü değiştirmek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel tamamen ücretsiz full apk, tüm prime kilitler açık bir şekilde sunuyorum bu sayede herhangi bir ücret ödemenden uygulamayı kullanabilir, tüm özelliklerini kullanarak telefonunuzu efsane bir ara yüze kavuşturabilirsiniz.
Geliştirici
TeslaCoil Software
Güncellendi
17 Mayıs, 2023
Boyut
13.14 MB
Sürüm
v8.0.5
Gereksinimler
Android: 8+ / Android: 11+
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
v7.0.54 5.5 MB - 8.2 MB Android: 8+ / Android: 11+ -

Açıklama

Nova Launcher Prime v8.0.5 MOD APK KİLİTLER AÇIK,  telefonunuzun ara yüzünü değiştirmek isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim Play Store’de 10.00 TL ile satışa sunulan yapımcılığını TeslaCoil Software firmasının üstlendiği android platformun popüler kişileştirme uygulamasından birisidir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak telefonunuzda farklılık yapmak isteyen ve kendinize göre dizayn etmek isteyen arkadaşların denemesini istediğim çok kapsamlı bir uygulamadır. Nova Launcher Prime v8.0.5 MOD APK KİLİTLER AÇIK ile uygulama içerisinde yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tamamen ücretsiz full apk, tüm prime kilitler açık bir şekilde sunuyorum bu sayede herhangi bir ücret ödemenden uygulamayı kullanabilir, tüm özelliklerini kullanarak telefonunuzu efsane bir ara yüze kavuşturabilirsiniz. Farklı ara yüz temaları, kendi isteğinize göre menülerin yerini değiştirmek ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

Telefonunuzun Ara Yüzünü Değiştirin

Nova Launcher Prime ile android telefon kullanan arkadaşların çok bildiği bir uygulama ismidir. Uygulama şuana kadar  5 milyondan fazla kişinin indirdiği çokça popüler bir kişileştirme uygulamasıdır. Nova Launcher Prime ile telefonunuzdan eski stilden sıkıldıysanız bu uygulama ile yeni bir tema, özellik, yazı sitilleri ve daha birçok şeyin ayarlarını değiştirip istekleriniz üzerine bir telefon ara yüzü tasarlayabilirsiniz. Dünyada yapılmış olan telefon ara yüz tasarımlarını kolayca telefonunuza indirip kullanabilir ve beğenmediğiniz yerlerini yenileyerek tüm özelliklere sahip olabilirsiniz.

Nova Launcher Prime v8.0.5 MOD APK — KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

Premium Kilitler Açık

Nova Launcher Prime v8.0.5 MOD APK — KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

Güncellemeler Nova Launcher uygulamasının bir parçası olarak yayınlandı, lütfen oradaki değişiklik günlüğüne bakın.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle