SkillTwins Soccer Game v1.8.5 MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK

SkillTwins Soccer Game v1.8.5 HİLELİ APK, şut çekme ve futbol oyunlarını seviyorsanız denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Hello There Games stüdyosunun üstlendiği Android platformunun popüler oyunlarından birisidir.
Geliştirici
Hello There Games
Güncellendi
17 Mayıs, 2023
Boyut
169.13 MB
Sürüm
1.8.5
Gereksinimler
7.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Amacınız bulunduğunuz parkurlarda ikiz kardeşler Josef ve Jakob El-Zein ile gösteriler yapmak ve kaleye topu yollamaktır. SkillTwins Soccer Game içinde yaşanan genel zorluklardan dolayı MOD APK yani oyun içindeki tüm formaların, topların kilitleri şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, tüm görevleri tamamlayıp, rahatça topları kaleye yollayabilirsiniz. Zorlu oyun modları, farklı eşyalar, onlarca aşama ve dahası sizleri bekliyor. SkillTwins Soccer Game v1.8.5 sürümünde hatalar için düzeltmeler yapılmıştır.

FUTBOL – SKILLTWINS VERSİYON
★ ÜCRETSİZ POPÜLER FUTBOL OYUNU ★
SKILLTWINS FUTBOL OYUNU – 10.000 SEVİYE İLE BİRLİKTE GELİYOR

Dünyanın en iyi futbolcusu ol. Pasını at, ortanı aç, biraz yetenek gösterisi ve şut ile kaleciyi alt et!

Skilltwins Futbol oyununu tıpkı dünyaca ünlü futbol freestyle ünlüleri “Skilltwins” lakaplı Josef ve Jacob gibi sen de bedava oyna. Dünyadaki en iyi futbol freestyle oyuncusu ol ve muhteşem ödüllerin peşinde koşup 10 milyon hayrana ulaş!

★ DÜNYA TURUNDA 10.000 SEVİYENİN ÜSTÜNDE FARKLI FARKLI SEVİYELERDE OYNA
Zorlukların üstesinden gelmek ve rakiplerinizi geride bırakmak için zamanlama ve yaratıcılığını kullan. Göz kamaştırıcı goller atın ve karşınızdaki oyuncuları artistik hareketlerle geride bırakın. Hem de ABD, Çin, Avustralya, Malezya, Mısır, İtalya, Japonya, Fransa, Brezilya, Güney Afrika, İngiltere, Hindistan ve daha birçok inanılmaz yeri ziyaret etme fırsatı bulun!

★ ÜNLÜ FUTBOLCULAR GİBİ OYNA
Futbol oyunumuzda birçok ünlüden ilham alınmış yetenekle karşılaşabilirsiniz. Oyunda göreceğiniz tüm yetenek ve hareketler, SkillTwins lakaplı oyuncularımız tarafından ünlü futbolcuların hareketleri tekrar edilerek yapılmıştır.

★ KALECİYİ ALT ET
Defans oyuncularını geride bırak, yeteneğini göster ve şutunu çek! Hareket halindeki kaleciyi akıl dolu vuruşunla alt et ve topu filelere gönder. Kaleciyi geride bırakmak için farklı farklı yetenekler ortaya koymayı unutma!

★ FUTBOL EFSANESİ OLUN
Yolculuğunuzu tüm arkadaşlarınızla ve dünyayla paylaşın. Dünya çapında bir efsane ol, kendi taraftar kitleni elde et ve şöhretin tadını çıkar. Her tamamlanan seviye için, dünya sıralamamızda hayran puanları kazanırsınız. Sıralamadaki yerinizi takip edin, listenin başındaki futbol efsanesinin kim olduğunu görün ve onu yenmek için ne gerekiyorsa yapın. Dünya çapında bir futbol efsanesi olmak sana kalmış!

★ YETENEĞİ GÖSTER & ŞUTUNU ÇEK, TIPKI SKILLTWINS GİBİ
SkillTwins Futbol Oyununda, oynadıkça kilidini kaldırabileceğiniz 25 benzersiz hareket ve yetenek sizi bekliyor. Hareket Algılama Stüdyolarında Jakob ve Josef tarafından sizlere gerçekçi bir SkillTwins hissini size yaşatmak için kaydedilen bu hareketlerle tıpkı onlar gibi freekick kullanacak, yeteneklerinizi gösterecek ve şutunuzu çekeceksiniz.

★ MUHTEŞEM SPOR OYUNU
Gerçekçi hareketler, binlerce farklı seviye ve kişiselleştirme imkanı sunan bu harika spor oyununun tadını çıkarın. SkillTwins Futbol Oyunu, başta futbolseverler olmak üzere tüm spor tutkunlarının elinden düşüremeyeceği bir oyundur.

★ SON ÇİZGİYE KADAR TOPU KAPTIRMA
Golünü atmadan önce defans oyuncularını farklı yetenekler sergileyerek geride bırakman gerekiyor. Defans oyuncusunu siz oynadıkça kilidi açılacak SkillTwins tarafından canlandırılan çalım hareketleri ile alt et.

★ MAÇINIZI ÇILGIN EKLEMELERLE KİŞİSELLEŞTİRİN
Oyunda saçınızı, formanızı, aksesuarlarınızı, topunuzu, ​​karşı rakibinizi ve daha birçok fazlasını değiştirebileceğinizi biliyor muydunuz? SkillTwins lakaplı oyuncularımızın ayaklarının altına bir tekne verebilir ya da köpekbalığı şapkası giymelerini sağlayabilirsiniz ! Belki de bir altın pelerin? Futbol topunu da değiştirebilirsiniz. Burada her şey mümkün. Maçı kişiselleştir ve çılgın eşyalar kazan.

★ CANLI MAÇ İSTATİSTİKLERİ
Tüm puanlarınız, başarılarınız, kazandıklarınız ve ödülleriniz gerçek zamanlı olarak izleniyor ve puan cetvelimiz saniyede bir güncelleniyor. Diğer futbol efsanelerinin sıralamalarını görüntüleyin ve oraya ulaşmak için yapmanız gerekenleri görmek için puan cetvelimizi kullanın!

★ DİĞER OYUNLARA GÖRE DAHA FAZLA SEVİYE
SkillTwins Futbol Oyunu diğer ücretsiz futbol oyunlarından daha fazla oyun seviyesine sahiptir. Futbol oyunu becerilerinizi geliştirebileceğiniz, sonsuz bir oyun deneyiminin keyfini çıkarın.

★ MUHTEŞEM MÜZİKLERİNİZLE SESİ ARTIRIN
İster bir futbol maçında isterseniz de bir partide… Kısaca dilediğiniz her yerde Spotify ile muhteşem müziğin tadını çıkarın!

BU MUHTEŞEM FUTBOL OYUNUNU HEMEN ÜCRETSİZ İNDİRİN!
DÜNYANIN EN İYİ FUTBOLCUSU OLUN!

SkillTwins Soccer Game v1.8.5 MOD APK — TÜM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

Tüm içerikler açıktır.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle