MOD

1945 Air Force v12.48 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ

Uçak ve savaş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyunda daha fazla keyif alabilir, güçlü ve yok edici uçakları kolayca satın alabilirsiniz.
Geliştirici
ONESOFT
Güncellendi
18 Kasım, 2023
Boyut
153.09 MB
Sürüm
12.48
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler
12.42 153.09 MB 5.0 ve sonrası
11.92 157.50 MB 5.0 ve sonrası
v9.27 151.7 MB 5.0 ve sonrası

Açıklama

1945 Air Force v12.48 MOD APK PARA HİLELİ, uçak ve savaş oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını ONESOFT stüdyosunun üstlendiği android oyun platformunun popüler saldırı uçağı oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladığınız uçka ile birlikte düşman unsulara karşı mücadele etmek, görevleri tamamlamak ve son seviyeye gelmeye çalışmaktır. 1945 Air Force v12.48 MOD APK PARA HİLELİ ile oyunda yaşanan parasal ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli bir şekilde sunuyorum bu sayede oyunda daha fazla keyif alabilir, güçlü ve yok edici uçakları kolayca satın alabilirsiniz. Farklı silahlar, yüzlerce uçak, zorlu düşmanlar ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Bu heyecan verici savaş uçuşu aksiyon oyununda bir savaş uçağının kontrolünü elinize alın ve 1945 Air Force – Airplane Shooting Games savaş alanına atlayın.

1945 Hava Kuvvetleri kampanyalarının her birinde, seçkin bir hava kuvvetleri biriminin bir filo liderini üstlenecek, bir ekip ve tek başına aksiyon savaşına katılacaksınız.

Grumman F6F Hellcat, Lockheed P-38 Lightning, Su-5, P-51, P-36 Hawk, Schwalbe “Swallow”, Mitsubishi A6M gibi klasik avcı uçaklarından hafif ve ağır bombardıman uçaklarına kadar en ünlü tarihi uçaklarda savaşacaksınız. Sıfır, B-17 Uçan Kale… modern nesil askeri uçaklara.

Düşman geliyor. Savaş gök gürültüsü kükrüyor! Çelik kanatlarınızı açalım, kendi başınıza bir göreve çıkalım ve şimdi gökyüzüne hükmedelim!

ÖZELLİK
– 30’dan fazla efsanevi İkinci Dünya Savaşı savaş bölgesi.
– 500’den fazla Zorlu kampanya.
– ABD, Büyük Britanya, SSCB, Almanya ve Japonya Hava Kuvvetleri’nden 60’dan fazla tarihi uçak… çeşitli özelleştirme, yükseltme, birleştirme ile kendi süper uçaklarınızı yaratın.
– Bombardıman, Patronlar, Koruma, Gizlilik’ten Saldırı’ya kadar birçok Ek modla zorlu bir arcade oyununu ücretsiz olarak çekmek.
– Günlük ödüller: Ücretsiz ödüller kazanmak ve günlük görevler ve tonlarca ücretsiz eşya almak için her gün oynayın! Günlük görevleri tamamlayın ve donanımınızı yükseltin!
– Net grafikler, harika ışıklandırma ve özel efektler.
– Division (Klan): Daha zorlu düşmanları alt etmek için benzer düşünen Division Agent’larla kolayca takım kurun.
– PVP – çevrimiçi atış oyunları, arkadaşlarınızla işbirliği yapın, filo ekibinizi toplayın, küresel lider panosunda adınızı işaretleyin.
– Çevrimdışı ve Çevrimiçi oyunlar modu.
– Simülatör oyunları – Deneyebileceğiniz birçok tarihi uçak.
– Etkinliklerin tadını çıkarın: Özel Etkinlikler, Sezon Etkinlikleri ve Turnuva.

Oyun, hem güçlü hem de daha zayıf cihazlarda çalışacak şekilde özel olarak optimize edilmiştir!

Düşmanın dünyanızı ele geçirmesine izin vermeyin.
Uçaklarınızı alın, özgürlük için ateş edin ve hemen saldırmaya hazır olun!
İyi şanslar, Kahraman!

1945 Air Force v12.48 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ MOD BİLGİSİ

1945 Air Force v12.48 ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ

1945 Air Force v12.48 MOD APK — ÖLÜMSÜZLÜK HİLELİ Yenilikleri

- Yeni özellik: Fabrika
- Yeni etkinlik: Şükran Günü
- Yeni teklifler

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Yilmaz
Yilmaz
5 ay önce

Hile çalışmıyor malesef

Soner
Soner
7 ay önce

Hilede altın ve elmas yok sınırsız tekrar silme zorunda kaldım oyunu