Racing Go v1.6.6 MOD APK — MOD MENÜ

Başka bir düz sürüş simülasyonu ve yüksek grafik kalitesine götüren yeni üst düzey bir yarış oyunu olan Racing go 'ya hoş geldin.
Geliştirici
Wolves Interactive
Güncellendi
18 Aralık, 2022
Boyut
354.6 MB
Sürüm
1.6.6
Gereksinimler
Android 5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Yeni araba yarışı oyunu mu arıyorsun?
2-3 dakika sonra sıkılmayacağınız ve birçok sürüş oyunu modu sunan araba oyunları?

Sana sadece heyecanlı trafik koşusu ile trafik sürücüsü sürüşü sunmak yerine, yarış arabası oyunumuz, arkadaşlarınla çok oyunculu otoban yarışı ve diğer Trafik dahil olmak üzere birden fazla yarış oyunu modu sunar, benzer otoyol araba yarış oyunlarından farklıdır Tur trafik yarışçıları.

Sonsuz otoyollarda arabanı sür, zorlu kariyer görevlerinde trafiği solla, planları topla, yeni arabaların kilidini aç, onları yükselt ve sana benzersiz bir sürüş deneyimi sunmak için farklı kamera modlarıyla gerçek zamanlı yarışta arkadaşlarına meydan oku. Araba yarışı oyunumuz 3d, heyecan verici sokak yarışından normal araba trafiği ile rahatlatıcı serbest sürüş otobanına kadar her şeyi sunar.

🏎️ 5 ARAÇTA YARIŞI Bir yol yarışı kategorisi sunan yeni yarış oyunlarına kıyasla, size aralarından seçim yapabileceğiniz tonlarca seçenek sunuyoruz. Kariyer yarış modu ile başlayın ve en iyi trafik yarışçısı olun. Planları toplayın, görevleri tamamlayın ve arabanızın hızını, yol tutuşunu, tekerleklerini yükseltin. Ek olarak, süper hızlı arabaların ve diğer araç türlerinin kilidini açın.

İşe gidip gelirken veya sakin boş zamanlarınızda rahatlatıcı bir sürüş için farklı yarış ortamlarında zamana karşı deneme veya ücretsiz koşmayı deneyin. İyi yarış oyunumuz gerçekten keyif verici bir yarış sunabilir.

Araba trafiği sürerken daha fazla heyecan istediğinizde, Sonsuz moduna geçin ve çarpışmalardan kaçınırken planları toplayın. Ancak bu kadar değil, en heyecan verici olanı aşağıda açıklanan çok oyunculu yarış modumuzdur.

🆚 GERÇEK ZAMANLI ÇOK OYUNCULU YARIŞ (PVP) Bazen ne kadar iyi bir trafik yarışçısı olduğunuzu düşündüğünüzle ilgili değildir. Bazen çevrimiçi gerçek yarış yarışmalarında bunu kanıtlamanız gerekir. Süper heyecanlı Trafik Turu yarış savaşlarını deneyin:

– En iyi arabanızı seçin ve diğer oyunculara gerçek zamanlı meydan okuyun – 100 farklı çevrimiçi göreve katılın ve rakiplerinizi yenerek ödüller kazanın – Talepler gönderin ve heyecanlı bir trafik yarışında arkadaşlarınıza meydan okuyun

🏁 ANAHTAR ÖZELLİKLER – Sınırsız oyun – Yakıt veya zaman sınırı yok – Farklı kamera modları: birinci kişi, üçüncü kişi, sürücü kamerası ve daha fazlası – Çoklu kontrol modu: eğme, düğmeler veya direksiyon simidi – 5 oyun modu: Çok oyunculu, Sonsuz, Kariyer, Süreli Deneme, Serbest Koşu – Kariyer modunda 100 görev – 5 gerçekçi ortam: Karayolu, Şehir, Çöl, Yağmur ve kar ile gündüz veya gece – Özelleştirilmiş araba oyunu özelliklerimiz size 40’tan fazla farklı Rengi ve tekerlekleri özelleştirme özelliğine sahip arabalar – Planları toplayarak veya satın alarak arabaların kilidini açın – Araç özelliklerini yükseltin: Hız, Taşıma ve Fren – Çeşitli trafik araçları: Kamyon, Otobüs, Minibüs, Pikap, SUV’lar – Çok oyunculu yarış, zorlu arkadaşlar, ve dünyanın her yerinden oyuncular.
– Çok oyunculu modda Nitrous özelliğini kullanma yeteneği – Akıcı ve gerçekçi sürüş

Racing Go v1.6.6 MOD APK — MOD MENÜ MOD BİLGİSİ

MOD MENÜ HİLELİ

Tüm arabalar açık

Sınırsız para hileli

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle