PC Creator 2 v3.4.9 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

PC Creator 2, bir simülatör oyunu PC Creator'ın yükseltilmiş 2.0 sürümüdür. Bu oyunda kendinizi bir bilgisayar üreticisi, madencilik çiftliğinin sahibi ve aynı zamanda bir iş adamı gibi bir bilgisayar dükkanı olarak deneyebilirsiniz. Oyun işlemi sırasında, hizmetinizin müşterisinin siparişlerini tamamlamanız gerekir. Bilgisayarla ilgili hemen hemen tüm hizmetleri sağlıyorsunuz: sıfırdan bir PC oluşturun, yazılım veya oyun yükleyin, bilgisayarı değiştirin, siparişleri tamamlayın, bitcoin madenci veya dogecoin madenci olun ve çok daha fazlası.
Geliştirici
CREATY LLC
Güncellendi
19 Şubat, 2023
Boyut
157.0 MB
Sürüm
3.4.9
Gereksinimler
5.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
4.1.0 150.9 MB 5.1 ve sonrası -
3.5.0 158.5 MB 5.1 ve sonrası -
3.0.0 141.5 MB 5.1 ve sonrası -

Açıklama

PC Creator 2, bir simülatör oyunu PC Creator’ın yükseltilmiş 2.0 sürümüdür. Bu oyunda kendinizi bir bilgisayar üreticisi, madencilik çiftliğinin sahibi ve aynı zamanda bir iş adamı gibi bir bilgisayar dükkanı olarak deneyebilirsiniz. Oyun işlemi sırasında, hizmetinizin müşterisinin siparişlerini tamamlamanız gerekir. Bilgisayarla ilgili hemen hemen tüm hizmetleri sağlıyorsunuz: sıfırdan bir PC oluşturun, yazılım veya oyun yükleyin, bilgisayarı değiştirin, siparişleri tamamlayın, bitcoin madenci veya dogecoin madenci olun ve çok daha fazlası.

Kullanıcı dostu arayüz
Tasarımcılarımız ellerinden gelenin en iyisini yapıyorlar ve bu ideal arayüz parçasını bitirmeden önce uzun saatler boyunca çalışıyorlardı, böylece boşta kalan madencinin keyfini daha da fazla çıkarabilirsiniz:
○ Yepyeni HD grafikler
○ Rahat öğelerin konumu
○ Öğelerin heyecan verici animasyonları
○ Beyaz veya koyu oynatma modu

Ayrıca, sizin için bu madencilik kralı ve PC parça seçicide yeni özellikler keşfederek daha fazla oynamak istemenizi sağlayacak birkaç büyük değişikliğimiz var.
★ 3000’den fazla donanım ve PC parçası
★ Madencilik kralının bitcoin madencileri, dogecoin madencileri ve ethereum madencileri hayranları için gerçek canlı kurslar
★ Eğlenceli mini oyunları tamamladıktan sonra kilidini açıp bilgisayarlarınız için kullanabilmeniz için şirketlerin size yeni ürünler gösterdiği BT konferansları
★ Yeni ayrıntılar sipariş edebileceğiniz iyileştirilmiş çevrimiçi oyun mağazası
★ Dev ticaret platformu! Artık PC parçalarınızı dünyadaki diğer oyuncularla takas edebilirsiniz.
★ Etkileşimli İşletim Sistemi. Artık oyun içi bilgisayarınızı kullanarak çok daha fazlasını yapabilirsiniz
★ Yeni Chrome OS eklendi
★ Haberciler ve diyaloglar aracılığıyla siparişler. Artık müşterilerinizle çalışmanız için fiyat konusunda pazarlık yapabilirsiniz.
★ Güncellenmiş profil özelleştirmesi
Yukarıda bahsedilen tümü, tüm oyun ve boşta kalan madenci işlemlerini rahatça kontrol etmek için geliştirilmiştir.

Bilgisayarınızı sıfırdan oluşturun
PC Creator 2, bilgisayar parçalarını seçmekten başlayıp işletim sistemini kurmak, çeşitli yazılımları ve oyunları test etmekle biten bir bilgisayar oluşturmak için benzersiz bir fırsat sunar. Yani PC kurmak, işletim sistemlerinin, sürücülerin, oyunların ve yazılımların kurulumu sizin elinizde. Ayrıca, bir bitcoin madenci veya dogecoin madenci olarak ticaret yapabileceksiniz.

Geniş aksesuar seçeneği
Ücretsiz “PC Creator 2”de çok fazla bilgisayar parçası varsa, ancak şimdi binlerce gerçek PC detayı var. Daha bir çok bilgisayar bileşeni sizi bekliyor. Sadece onları nasıl gözden kaçıracağınızı hayal edin ve bu madencilik kralı oyununun tadını çıkarın.

Servis merkezinizi iyileştirin
Oyun sırasında servis merkezinizin müşterilerinin komisyonlarını tamamlamanız gerekiyor. Tamamlanan görevler için deneyim ve para alacaksınız. Her yeni görevle, modern ekipman, ofis satın alma ve servis merkezinizi yükseltme adım adım ilerleyeceksiniz.

Bilgisayarınızı nasıl iyileştireceğinizi öğrenin
PC Creator 2’nin mümkün olduğunca gerçekçi geliştirildiği gerçeğine dayanarak, bu, hataları nasıl ortadan kaldıracağınızı, bilgisayarınızı nasıl geliştireceğinizi öğrenmek için harika bir fırsattır. Ayrıca yeni, daha güçlü ve uyumlu bilgisayar parçalarını nasıl seçeceğinizi de öğreneceksiniz. Ayrıca oyunumuz size bilgisayarınızı onarmayı, virüslerden temizlemeyi, bitcoin madenciliği yapmayı ve çok daha fazlasını öğretecek.

Popüler işletim sistemlerini yükleme fırsatı
Oyunumuzda Linux, macOS, Windows, Chrome OS kurulumu mevcuttur. Tüm kurulum işlemlerini çok gerçekçi hale getirmeye çalıştık.
Programların simülasyonu
PC çalışmasının yerleşik bir simülatörü vardır ve bunların yardımıyla aşağıdaki işlevler kullanılabilir:
○ İşletim sistemlerinin kurulması
○ Yazılım ve oyunların yüklenmesi, simülasyonu

Muhtemelen tüm bunları akıllı telefonunuzdaki tek bir uygulamada yapmanın imkansız olduğunu düşünüyorsunuz. Ancak oyunumuz aksini ispatlayacak ve fikrinizi değiştirecektir.

PC Creator 2 v3.4.9 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

PC Creator 2 v3.0.0 MOD APK — SATIN ALMA HİLELİ: Mağazadan GEMS satın alıp ve ödemeyi iptal ederseniz ödemeniz başarılı bir şekilde sonuçlanacaktır. Böylece sınırsız bir şekilde dilediğinizi satın alabilirsiniz.

PC Creator 2 v3.4.9 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ Yenilikleri

OPTİMİZASYON GÜNCELLEMESİ
- Geliştirilmiş kullanıcı tasarrufu
- Geliştirilmiş RAM kullanımı
- Diğer hatalar düzeltildi