WPSApp PRO v1.6.63 MOD APK — WİFİ ŞİFRE KIRICI / TÜM KİLİTLER AÇIK

Bu protokol, bir Wi-Fi ağına genellikle yönlendiricide önceden tanımlanmış olan 8 basamaklı sayısal bir pin aracılığıyla bağlanmanıza izin verir; sorun, farklı şirketlerin birçok yönlendiricisinin pininin bilinmesi veya nasıl hesaplanacağını bilmesidir.
Geliştirici
TheMauSoft
Güncellendi
20 Şubat, 2023
Boyut
6.2 MB
Sürüm
1.6.63
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.6.61 5.7 MB 4.1 ve sonrası -
1.6.56 4.8 MB 4.1 ve sonrası -

Açıklama

WPSApp PRO v1.6.63 MOD APK PREMİUM KİLİTLER AÇIK, kablosuz ağ parolalarını, wifilerin varsayılan şifrelerini öğrenmenize yaracak, Play Store’de 8,29TL ile satışa sunulan yapımcılığını TheMauSoft firmasının üstlendiği anroid platformunun popüler wifi şifre kırma – öğrenme uygulamalarından birisidir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak bölgenizde bulunan ağların bu uygulama sayesinde ağların modem ve versiyonlarına göre, farklı kombinasyon şifreleri girerek şifreleri öğrenme potansiyeli yüksek wifi kırıcılardan biridir. WPSApp PRO v1.6.63 MOD APK PREMİUM KİLİTLER AÇIK ile uygulama içerisinde yorucu reklamlardan ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıclarımıza özel uygulamaya para ödemeden ücretsiz bir şekilde indirebilir, tüm premium özelliklerin kilidi açık, reklamsız olarak sunuyoruz bu sayede wifi şifrelerini daha hızlı bir şekilde kırabilir, internete bağlanabilirsiniz. Modemlere göre şifre oluşturma ve daha birçok şey siz değerli anroid kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli günler dilerim.

WPSApp Pro, WPSApp’ın reklamsız sürümüdür, WPS protokolüne bağlanarak ağınızın güvenli olup olmadığını kontrol edin.

Bu protokol, bir Wi-Fi ağına genellikle yönlendiricide önceden tanımlanmış olan 8 basamaklı sayısal bir pin aracılığıyla bağlanmanıza izin verir; sorun, farklı şirketlerin birçok yönlendiricisinin pininin bilinmesi veya nasıl hesaplanacağını bilmesidir.

Bu uygulama, bağlantıyı denemek ve ağın savunmasız olup olmadığını kontrol etmek için bu pinlerden yararlanır. Birkaç pin üretme algoritması ve birçok bilinen varsayılan pin uygular. Ayrıca bazı yönlendiriciler için varsayılan şifreyi hesaplar, cihaza kaydettiğiniz WiFi şifrelerini görmenize izin verir, ağınıza bağlı cihazları tarar ve WiFi kanallarının kalitesini analiz eder.

Kullanımı çok basit, çevremizdeki ağları tararken bazılarını kırmızı çarpı şeklinde göreceğiz, bunlar tırnak işaretleri içinde “güvenli” ağlar, WPS protokolünü devre dışı bırakmışlar ve varsayılan şifre bilinmiyor.

Bir soru işareti ile gelenler WPS protokolünü aktif hale getirmiştir ancak pin bilinmemektedir, bu durumda uygulama en yaygın olanları denemenize izin verir.

Son olarak, yeşil bir keneye sahip olanlar savunmasızdır (prensipte), WPS protokolünü etkinleştirdi ve ağa bağlanacak pimi biliyor. Ayrıca devre dışı bırakmış olabilirsiniz ancak şifreniz bilinir, bu durumda da yeşil renkte görünür ve şifre ile bağlanabilirsiniz.

Parolaları görmek, Android 9/10’a bağlanmak ve bazı ekstra işlevler için yalnızca bir Kök kullanıcı olmak gerekir.

DİKKAT: Tüm ağlar savunmasız değildir ve ağın böyle görünmesi gerçeğinin% 100’ünü sağlamadığından, birkaç şirket arızayı düzeltmek için yönlendiricilerin donanım yazılımını güncelledi.

AĞINIZDA BT DENEYİN VE ÇOK YARARLI OLDUĞUNDAN, HATIRLAYIN. WPS’yi devre dışı bırakın ve güçlü ve kişiselleştirilmiş bir şifrenizi değiştirin.

VERİLECEĞİ YABANCIĞA HERHANGİ BİR SORUMLULUK YAPMAYIN, DİĞER AĞLARA YETİŞTİRİLMESİ YASA CEZA.

Android 6’dan (Marshmallow) itibaren konum izinleri vermek gerekiyor. Bu sürümde Google tarafından eklenen yeni bir gereksinimdir. Daha fazla bilgi için: https://developer.android.com/about/versions/marshmallow/android-6.0-changes.html#behavior-hardware-id

Bazı Samsung modelleri şifreleme kullanır ve gerçek şifreler göstermez, onaltılık basamaklardan oluşan uzun bir dizi gösterir. Çevrimiçi bilgi arayın veya şifrelerin nasıl çözüleceğini öğrenmek istiyorsanız benimle iletişim kurun.

Pin bağlantısı, Android 7 (Nougat) özellikli LG modellerinde çalışmaz. LG’nin tescilli yazılımı ile ilgili bir sorun.

BİLGİLENDİRME

Bu uygulama bölgenizde bulunan modemlerin varsayılan şifrelerini dener, %100 şifre öğrenme ihtimal yoktur.

WPSApp PRO v1.6.63 MOD APK — WİFİ ŞİFRE KIRICI / TÜM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

Tüm PREMİUM - PRO ÖZELLİKLER Aktif

Reklamsız

WPSApp PRO v1.6.63 MOD APK — WİFİ ŞİFRE KIRICI / TÜM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

Yeni pins ve yeni savunmasız yönlendiriciler.

Hata düzeltmeleri.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle