Adobe Photoshop Express v8.8.17 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK

Tek dokunuşta fotoğraf düzeltmek, düzenlemek ve resimlerden kolaj yapmak için milyonlarca yaratıcı insanın kullandığı eğlenceli, hızlı ve kolay foto düzenleyici Photoshop Express ile mobil cihazınızda yaratıcılığınızı konuşturun.
Geliştirici
Adobe
Güncellendi
21 Ocak, 2023
Boyut
133.1 MB
Sürüm
8.8.17
Gereksinimler
Cihaza göre değişir
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
13.1.373 122.04 MB Cihaza göre değişir -
12.6.296 119.1 MB Cihaza göre değişir -
12.6.296 119.1 MB Cihaza göre değişir -
12.2.265 119.1 MB Cihaza göre değişir -
11.7.178 121.37 MB Cihaza göre değişir -
11.4.161 122.35 MB Cihaza göre değişir -

Daha fazla versiyona bakın

Açıklama

Adobe Photoshop Express v8.8.17 PREMİUM MOD APK KİLİTLER AÇIK, ayrıntılı profesyonel fotoğraf düzeleme uygulaması isteyen kullanıcılarımıza özel tavsiye ettiğim yapımcılığını Adobe firmasının üstlendiği android platformun popüler fotoğraf düzenleme uygulamalarından biridir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak bilgisayarda aldığı başarından sonra aynı özelliklerin bulunduğu android platforma yayınlayarak  fotoğraflarınızı kolayca düzenlememize olanak sağlayan efsane uygulama diyebiliriz. Adobe Photoshop Express v8.8.17 PREMİUM MOD APK KİLİTLER AÇIK ile uygulama içerisinde bulunan kilitli özelliklerinden dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel PREMIUM KİLİTLER AÇIK bir şekilde sunuyorum bu sayede tüm özellikleri hiç bir kısıtlama olmadan kullanabilir, fotoğraflarınıza efektlere ekleyebilirsiniz. Yüzlerce filtreler, kırpmalar, vücut zayıflatma, HD fotoğraflar, kolajlar, kontrast, pozlama ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli düzenlemeler dilerim.

HERKES İÇİN KOLAY VE EĞLENCELİ FOTOĞRAF DÜZENLEME

Tek dokunuşta fotoğraf düzeltmek, düzenlemek ve resimlerden kolaj yapmak için milyonlarca yaratıcı insanın kullandığı eğlenceli, hızlı ve kolay foto düzenleyici Photoshop Express ile mobil cihazınızda yaratıcılığınızı konuşturun.

Foto düzenleyici Photoshop Express, fotoğraf filtreleri ve efektleri ile fotoğraf düzenleme ve fotoğraf kolajlama özelliklerinden oluşan çok sayıda kapsamlı seçeneği ücretsiz olarak parmaklarınızın ucuna getirir. Deneyimlerinizi çıkartmalar, fotoğraf çerçeveleri ve katmanlar eklemek veya arka plan değiştirmek suretiyle kişiselleştirin, Looks fotoğraf filtreleri ile selfie’lerinizdeki renk ve görüntüleri geliştirin, memler oluşturun, kolaj yapmak için fotoğrafları birleştirin, hızlı fotoğraf düzeltme özelliklerinden yararlanın ve paylaşmaya değer anlarınıza daha fazla nitelik kazandırın.

SEÇİMLİ DÜZENLEME
Görüntüde sadece istediğiniz bir bölümü düzenleyin, çarpıcı bir kontrast oluşturun veya ahenkle dans eden bir fotoğrafa imza atın.

GELİŞMİŞ İYİLEŞTİRME
Paylaşmaya can atacağınız sonuçlar elde etmek için yeni bir premium özellik olarak sunulan Gelişmiş İyileştirme ile istenmeyen ögeleri ve nesneleri fotoğraflarınızdan kaldırın.

PERSPEKTİF DÜZELTME
Fotoğraflarınızdaki çarpık görüntüleri ve bozuk kamera açılarını bir çırpıda düzeltin.

PARAZİT GİDERME
Birinci sınıf fotoğraflar için kumlanmayı giderin, renk parazitini azaltın ve ayrıntıları netleştirin.

BULANIKLAŞTIRMA
Radyal bulanıklaştırma ile arka planı bütünleştirin ve odağı belirli öznelere kaydırın veya tam bulanıklaştırma ile görüntüleri hareketlendirin.

TARZINIZA GÖRE KİŞİSELLEŞTİRİN
Görüntüleri çıkartmalar eklemek veya arka plan değiştirmek suretiyle özelleştirin, memler ve başlıklar oluşturun, resminizdeki metni değişik yazı tipleri ve düzenler ile biçimlendirin, yapıtlarınıza kenarlıklar ve fotoğraf çerçeveleri ekleyin ve özel filigranlarla damga vurun.

YÜZLERCE GÖRÜNÜM, EFEKT VE FİLTRE ARASINDAN SEÇİMİNİZİ YAPIN
Resimlerdeki pusu gidermek amacıyla sis giderme özelliğini kullanın, etkileyici fotoğraf filtreleri uygulayın ve kullanımı kolay ayarlama sürgüsü sayesinde renk sıcaklığı, titreşim ve diğer renk efektlerini keşfedin.

FOTOĞRAF KOLAJLAMA SANATI
Hazır fotoğraf ızgarası düzenleri ve fotoğraf çerçeveleri eklemek, kenarlıkları ve renkleri değiştirmek veya arka plan değiştirmek suretiyle fotoğraf kolajlama sanatının tadını çıkarırken paylaşmaya değer yüksek kalite derleme resimler oluşturun.

NOKTASAL DÜZELTME
Selfie ve portrelerinizdeki kusurları ve lekeleri kolayca giderin.

HIZLI FOTOĞRAF DÜZELTME ÖZELLİKLERİ
Tek dokunuşta selfie’leriniz için kontrast, pozlama ve daha fazla ayarı otomatik olarak yapın, göz alıcı düzenler için fotoğraflarınızı kolayca kırpın, düzeltin ve döndürün ve kırmızı göz ile hayvan gözü efektlerini sihirli bir el değmiş gibi en sevdiğiniz anlarınızdan kaldırın.

FOTOĞRAFLARI YÜKSEK KALİTEDE DIŞA AKTARMA VE PAYLAŞMA
Birden çok kaynak ve formattan görüntüler (ham ve TIFF de dahil olmak üzere) yükleyin, başkalarına ilham kaynağı olmak için en sevdiğiniz fotoğraflarınızı doğrudan Facebook, Instagram, Twitter, Flickr ve diğer sosyal platformlarda yayınlayın veya e-posta, TikTok, WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Signal ve Line’da paylaşın.

Photoshop ailesinin yapımcısı Adobe’un foto düzenleyicisi Photoshop Express ile fotoğraflarınıza sihirli dokunuşlar yapın. Bu uygulama ile eğlenceli, paylaşılabilir memler ve çıkartmalar oluşturmak ve resimlerden kişiselleştirilmiş kolaj yapmak çok kolay.

Adobe Photoshop Express v8.8.17 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

  • Premium Kilitler Açık / Premium Unlocked

Adobe Photoshop Express v8.8.17 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

• Her güncellemede, size elimizden gelen en kaliteli deneyimi sunmak üzere, uygulama performansımızı iyileştirmek ve hataları düzeltmek için çok çalışıyoruz. Ayrıca bazı yeni özellikleri test ediyoruz, bu nedenle bazı heyecan verici yeni güncellemeleri dikkatle takip edin.
• Düzenleyiciye eklenen PNG olarak kaydet desteği.