Handy Photo v2.3.24 FULL APK — TAM SÜRÜM

Handy Photo v2.3.24 FULL APK, çektiğiniz fotoğraflarda köklü değişimler yapmak istiyorsanız cihazınızda bulunması icap ettiğini düşündüğüm yapımcılığını ADVA Soft stüdyosunun üstlendiği harika bir uygulamadır.
Geliştirici
ADVA Soft
Güncellendi
21 Haziran, 2022
Boyut
54.1 MB
Sürüm
2.3.24
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

Handy Photo kullanım alanı olarak cihazınızda bulunan görüntülere rahatlıkla hakim olabileceğiniz bir uygulamadır. Fotoğraflar üstünde olmasını vazgeçtiğiniz kişileri, eşyaları ve dahasını kaldırabilir, renk tonlamalarını ayarlayabilir, birazcık daha fazla uğraşarak cisimleri-kişileri klonlama yapabilirsiniz. Kullanımı oldukca kolaydır, uygulama içinde eğitici videolar mevcuttur. Düzenleme yapmak arzu ettiğiniz resmi ister galerinden seçin isterseniz direk kamera üzerinden imaj alın, gerisini uygulamaya bırakın o sizi yönlendirecektir. Handy Photo kısacası keyifli bir rötuş-düzen aracıdır. Handy Photo Play Store’da 8.99TL’dir.

Yaratıcı fotoğraf düzenlemeye hoş geldiniz!

Handy Photo, fotoğraf düzenleme konusunda güçlü bir tutkusu olanlar için tasarlandı. Uygulama, fotoğrafları olası tüm açılardan düzeltmek ve geliştirmek söz konusu olduğunda mükemmel bir seçimdir.

* Global ve lokal olarak ton ve renk ayarlarının yapılması *
Fotoğraflarınızda hem genel hem de yerel ton ve renk düzeltmeleri yaparak fotoğraflarınızın genel görünümünü iyileştirin. Yalnızca birkaç dokunuş ve kaydırma ile görüntülerinizi canlı ve canlı sanat eserlerine dönüştürün.

* Fotoğrafları son derece kolaylıkla rötuşlama *
Tek bir dokunuşla fotoğraflarınızdan istenmeyen içeriği kaldırın. Mobil görüntü rötuşu hiç bu kadar hızlı ve kolay olmamıştı.

* Nesneleri fotoğraftan fotoğrafa taşıma *
Sadece birkaç dokunuşla tek bir fotoğraftaki herhangi bir nesneyi veya başka bir görüntüye taşımak mümkün müdür? Beni Taşı aracına gelince cevap evet. Bununla, imkansız olanı yapabilirsiniz – fotoğraflardaki nesneleri gerçek hayatta asla hareket etmeyecekleri konumlara taşıyın.

* Görüntülere kısmen filtre uygulama *
Handy Photo’nun Siyah Beyaz, Ağartıcı Baypas, Renk Öne Çıkma, Çapraz İşlem, Dramatik, Çift Ton, Sis, Işıma, Altın, HDR, Yarım Ton, Mürekkep, Lomo, Eski Fotoğraf, Polarizasyon, Polaroid, Sepya gibi güçlü fotoğraf filtreleriyle, Sketch, Smart Contrast, Tilt-Shift, Tiny Planet, Vignette ve Vintage ile resimlerinize istediğiniz sanatsal efekti ekleyebilirsiniz. Filtrelerin tamamı ayarlanabilir ve kısmi uygulama özelliği sayesinde fotoğraflar içinde kolayca birleştirilebilir.

* Fotoğraflara kısmen doku ekleme *
Kullanışlı Fotoğrafın müthiş dokularını görüntülerinize gerçekten çarpıcı hale getirmek için uygulayın. Aşağıdaki doku kategorileri arasından seçim yapabilirsiniz: Soyut, Kumaş, Bulutlar, Don ve Buz, Grunge, Kağıt, Su ve Ahşap. Tüm dokular zevke göre ayarlanabilir ve kısmen fotoğraflara uygulanabilir.

* Fotoğrafları benzersiz bir şekilde açma *
Aracın adı Magic yanlışlıkla değil. Fotoğrafların benzersiz şekilde açılmasına izin verir. Başka hiçbir uygulama bunu yapamaz. Ayrıca fotoğraflardaki eğri ufuk çizgilerini orijinal boyutundan ödün vermeden düzeltmeye olanak tanır.

* Görüntülere dikkat çekici çerçeveler ekleme *
Fotoğrafınızı tüm dünyaya göstermeden önce, onu uygun şekilde çerçevelemek oldukça önemlidir. Handy Photo’nun mükemmel çerçeve koleksiyonu tam da bu amaca hizmet ediyor. Fotoğraflarınıza aşağıdaki çerçeveleri ekleyerek son rötuşları yapın: Sonbahar Yaprakları, Karton, Film, Cam, Grunge, Dantel, Boya Sıçramaları, Karakalem, Fotoğraf Albümü, Polaroid, Retro Fotoğraf, Deniz Kabuğu, Yırtık Kağıt ve Vintage .

* UYGULAMA ÖZELLİKLERİ *
★ Global ve yerel ton ve renk düzeltme seçenekleri
★ Filtreler aracında kısmi uygulama seçeneği
★ Mobil platformlar için gelişmiş rötuş teknolojisi
★ Akıllı nesnelerin çıkarılması ve taşınması için Move Me teknolojisi
★ Eşsiz fotoğraf “kırpma” işlevine sahip Sihirli Kırpma aracı
★ Yüksek kaliteli dokular ve çerçeveler
★ %100 boyutlu resim düzenleme
★ 36 MP’ye kadar görüntü desteği
★ RAW formatı desteği
★ Çok çekirdekli ve GPU işlemciler için optimize edilmiştir
★ Şık ve sezgisel kullanıcı arayüzü

TouchRetouch geliştiricileri tarafından size getirildi! 🙂

* CİHAZ DESTEĞİ *
Android 2.3 veya daha yenisini çalıştıran ve ARMv7’yi destekleyen tüm cihazlar.

Kullanılabilir toplam RAM miktarına bağlı olarak, aşağıdaki çözünürlükte görüntü işlemeye izin verilir:
2 GB RAM – 24 MP
1 GB RAM – 16 MP
786 Mb RAM – 12 MP
512 Mb RAM – 8 MP
512 MP’den az RAM – 5 MP

Handy Photo v2.3.24 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

Tam sürüm apk

Handy Photo v2.3.24 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

• Daha hızlı görüntü yükleme ve algoritma işlemenin keyfini çıkarabilmeniz için ARM64 desteği eklendi.
• "Düzenleme" seçeneği aracılığıyla Google Fotoğraflar'dan Handy Photo'ya fotoğraf gönderirken uygulamanın kapanmasına neden olan bir sorun düzeltildi.
• Küçük düzeltmeler ve iyileştirmeler yapıldı.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle