FAP CEO v1.108 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ

Fap CEO, herhangi bir oyuncunun kolayca erişebileceği tamamen boşta oynanışa sahip bir yönetim oyunudur. Şirketinizi büyütmek, belli bir seviyeye kadar büyümesine yardımcı olmak ve istediğiniz gibi satmak için zaman ayıracaksınız. Aynı zamanda, herkesi baştan çıkarabilecek ateşli bir görünüme sahip birçok kadın çalışana sahip olacaksınız. Böylece onları yönetebilecek ve etkileşim kurabileceksiniz, böylece arkasındaki eğlenceyi bulmak için ilişkiler kurabileceksiniz.
Geliştirici
Nutaku
Güncellendi
21 Ağustos, 2022
Boyut
55.0 MB
Sürüm
1.108
Gereksinimler
5.0 ve sonrası
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

BİRÇOK GÜZEL ÇALIŞANLA BİR STÜDYO KUR
Fap CEO’da oyuncular harika bir dünyaya girecek ve zamanla kiralayabileceğiniz sıcak karakterlerle çalışacaklar. Bu karakterleri görecek ve üretkenliklerini sağlamak için çalışmalarını yöneteceksiniz. Aynı zamanda onları sadece gözlemlemekle kalmayacak, aynı zamanda mesajlar aracılığıyla onlarla etkileşime geçeceksiniz. Onlarla iyi bir ilişki kurabilirseniz, onlarla ilgili gizemli unsurlar yavaş yavaş ortaya çıkacaktır.

Bir stüdyoda oturduğunuz oda da dahil olmak üzere iki odanız olacak ve onu istediğiniz eşyalarla dekore edebilirsiniz ve her eşyanın bulabileceğiniz belirli bir etkisi olacaktır. İkinci oda, kızlarınızın çalışacağı yerdir ve çalışan sayısına tekabül eder, kazandığınız para miktarı zamanla artacaktır. Bu nedenle, farklı görünüm özellikleri ve bilgileri olduğu için bu kızların kilidini açmanız sizin için vazgeçilmezdir.

STÜDYOUNUZUN STABİLİ ÇALIŞMASI
Oyuncular, Fap CEO’nun başlangıcında Amber adında bir kızla tanışacak ve onun ateşli görünümünden tamamen büyüleneceksiniz. Aynı zamanda şirketinizi büyütmeniz için ilk izlenim ve motivasyondur. Aynı zamanda Amber’i işe almaya karar verdiğinizde, bulunduğunuz odada bir sandalye belirecek ve o da işine başlayacaktır. Yakında paranızın zamanla arttığını göreceksiniz, bu yüzden bu şirketin boyutunu büyütecek ve daha yüksek değerli yeni bir yere taşınacaksınız.

Oyuncular daha fazla karakter kiralayacak ve üretilen miktar, kızlarınızın üretkenliği ile birlikte artacaktır. Dolayısıyla çok sayıda güler yüzlü çalışanı işe alıp çok para kazanmanın nihayetinde sizi cezbedeceği söylenebilir. Aynı zamanda her karakter, yükseltme işlemi sayesinde üretkenliğini artırabilir ve oyuncular gözlerini onlardan alamaz. İlişkileri geliştirmeleri ve işlerinde ve özel hayatlarında sıcak gizemleri ortaya çıkarmaları için eşyaların kilidini açabilir ve bu kızlara verebilirsiniz.

GERÇEKLER VE ŞEKİLLER
Farklı özelliklere sahip çeşitli kadınları işe alın ve onların geçmişlerini öğrenin. Onlarla konuşabilir, onları besleyebilir ve baştan çıkarabilirsin, ayrıca nadir bulunan sansürsüz hentai materyallerine de erişebilirsin!
Nakit akışlarını sürdürmelerine yardımcı olmak için kadınlarınızın beceri seviyesini yükseltin. Onların uyarılmasından kar edin ve banka hesabınızın ne kadar açık olursa o kadar zenginleşmesini izleyin.
Kârınızı maksimize etmek için firmanızı satın ve eskisinden daha büyük, daha iyi ve daha garip bir başlangıç ​​yapın! Her sattığınızda, daha fazla kadına erişim elde edeceksiniz.
CEO’nuzun ofisinin duvarlarını, her birinin kendi avantajları olan tuhaf ve sıra dışı eserlerle süsleyin.
Yeni yetenekler öğrenerek ve yeni ödüller kazanarak deneyiminizi özelleştirin.
Dişilerden düzenlenmemiş, şehvetli görüntüler koleksiyonu ve aklınıza gelebilecek herhangi bir şekilde onları becerme fırsatı!

FAP CEO v1.108 MOD APK — SINIRSIZ PARA HİLELİ MOD BİLGİSİ

SINIRSIZ PARA HİLELİ (Harcama yaptıkça paranız artacaktır.)

NOT: Oyuna giriş yapmadan önce nutaku sitesinden hesap oluşturmanız gerekiyor var ise ilk açılışta direk olarak giriş yapabilirsiniz.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Sasuke
Sasuke
1 yıl önce

10 güne bir güncelleme geliyor abi yeni sürüm istiyor oyuna girerken ilgilenirseniz teşekkürler