CallMaster Çağrı Kaydedici v7.1 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK

Android cihazlar için ücretsiz bir çağrı kaydedici uygulamasıdır. Uygulama, telefon görüşmelerini otomatik olarak kaydedebilir ve ayrıca manuel kayıt yapma seçeneği de sunar. Premium kilidin açık olduğu sürümü, reklamsız kullanım ve daha fazla özellik sunar.
Geliştirici
Glad Appvestor
Güncellendi
22 Şubat, 2023
Boyut
14.5 MB
Sürüm
7.1
Gereksinimler
Android 5.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

CallMaster Çağrı Kaydedici v7.1 MOD APK PREMİUM KİLİTLER AÇIK, Android cihazlar için ücretsiz bir çağrı kaydedici uygulamasıdır. Uygulama, telefon görüşmelerini otomatik olarak kaydedebilir ve ayrıca manuel kayıt yapma seçeneği de sunar. Premium kilidin açık olduğu sürümü, reklamsız kullanım ve daha fazla özellik sunar. CallMaster Çağrı Kaydedici, güvenli bir şekilde kayıt yapmak için yüksek kaliteli kayıt teknolojisi kullanır. Ayrıca, kaydedilen aramaları istediğiniz zaman dinleyebilir veya silinebilirsiniz. Bu uygulama ayrıca, arama filtreleme özelliği sunar. Bu özellik sayesinde, belirli numaralardan gelen aramaları engelleyebilir veya yalnızca belirli numaralardan gelen aramaları kaydedebilirsiniz. CallMaster Çağrı Kaydedici’nin Premium sürümü, uygulamadaki tüm özellikleri kullanmanıza olanak tanır. Premium sürümde, reklamlar da kaldırılmıştır. CallMaster Çağrı Kaydedici, güvenli ve kullanımı kolay bir arama kayıt uygulaması arayanlar için mükemmel bir seçenektir. CallMaster Çağrı Kaydedici, işletmeler ve bireysel kullanıcılar için oldukça faydalı bir uygulama olabilir. Uygulama, telefon görüşmelerinin kaydedilmesinin yasal olduğu bazı ülkelerde yasal olarak kullanılabilir. Ancak bazı ülkelerde telefon görüşmelerini kaydetmenin yasal olmadığını unutmayın. Bu nedenle, kullanmadan önce yerel yasalara uygun olduğundan emin olmanız gerekir.

CallMaster Çağrı Kaydedici v7.1 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

PREMİUM KİLİTLER AÇIK

CallMaster Çağrı Kaydedici v7.1 MOD APK — PREMİUM KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

Performans geliştirmeleri.
Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
En Yeniler
Eskiler
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle
Rıza
Rıza
1 yıl önce

Merhaba telefona yükledim kayıt yapıyor fakat dinleyince ne benim nede karşı tarafın sesi hiç gelmiyor.Ben ayarlarını mı yapamadım acaba

fikret
fikret
1 yıl önce

track view uygulamasını modlayabilirmisiniz

Mert Sevil
Editor
1 yıl önce
Yanıtlanan:  fikret

Uygulamanın durumuna göre bakıp modlamaya çalışacağız, iyi günler dileriz..