VIMAGE Fotoğraf Canlandırma v3.3.0.2 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK

Fotoğraflarınızı düzenleme ve resminize hareketler eklemenize olanak sağlayan siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium özellikler aktif bir şekil sunuyorum bu sayede fotoğraflarda bulunan uygulama logosu kalkar, filtrelerin kilidi açılır ve yüksek kalitede fotoğraflar kaydedebilirsiniz.
Geliştirici
vimage
Güncellendi
22 Nisan, 2022
Boyut
101.7 MB
Sürüm
3.3.0.2
Gereksinimler
6.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
3.6.0.2 72.2 MB 6.0 ve sonrası -
3.5.0.1 72.2 MB 6.0 ve sonrası -
3.4.0.5 152.4 MB 6.0 ve sonrası -
3.1.9.1 147.0 MB 6.0 ve sonrası -
v3.1.6.4 147.0 MB 6.0 ve sonrası 20/04/2024

Açıklama

VIMAGE Fotoğraf Canlandırma v3.3.0.2 MOD APK KİLİTLER AÇIK, fotoğraflarınızı düzenleme ve resminize hareketler eklemenize olanak sağlayan yapımcılığını Vimage stüdyosunun üstlendiği android uygulama platformunun popüler fotoğraf editörlerinden biridir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak çektiğiniz fotoğrafların efekt, filtre, kaplama, animasyon ve yaratıcılığınızı konuşturacağınız bir çok özelliğin mevcut olduğu bir uygulama. VIMAGE Fotoğraf Canlandırma v3.3.0.2 MOD APK KİLİTLER AÇIK ile uygulama içerisinde bazı kısımların aktif olması için premium satın almanız gerekli ama siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm premium özellikler aktif bir şekil sunuyorum bu sayede fotoğraflarda bulunan uygulama logosu kalkar, filtreler ve yüksek kalitede fotoğraflar kaydedebilirsiniz. Şimdiden keyifli günler dilerim.

GOOGLE PLAY EN İYİLER 2018 LİSTESİNDE!

Bir fazlaca ödül almış olan sanatsal fotoğraf tertip uygulamamızla resimlerinize canlılık katın!
VIMAGE, sunmuş olduğu bir fazlaca hareketli resim efekti, filtre ve kaplama ile resimlerinize animasyon eklemenize, onları yaratıcılığınızla harmanladığınız canlı, hareketli fotolara ve GIFlere dönüştürmenizi sağlar. Fotoğraf editörümüz ürettiğiniz resimleri arkadaşlarınız ve öteki VIMAGE üreticileriyle paylaşmanıza izin verir. Profesyonel fotoğrafçı yada uzman olmanıza gerek olmadan animasyonlarınızla keşfedilin!

SİNEMAGRAF NEDİR?
Sinemagraflar animasyon içeren etkileyici hikayeler üretmek ve sevdiklerinizle paylaşmak için kullanılan en aktüel akımdır. Sosyal medyada fazlaca popülerdir, keşfedilebilen canlı fotolar düşünün. VIMAGE, görsel pazarlama içerikleriniz ve sunumlarınıza bulanıklaştırma, aydınlatma ve kontrast şeklinde göz alıcı ve yaratıcı kaplamalar ekleyebilen muhteşem bir araçtır. Bir o kadar da eğlencelidir. İster ustalaşmış fotoğrafçı olun ister sadece tabiat fotoğrafları çekerek kendi hikayesini anlatan biri, VIMAGE fotoğrafçılık yeteneklerinizi güçlendirecektir.

ANİMASYON EKLE
Akış ve Yayma Animatörünün enerjisini kullanarak eşi eşsiz hareketler oluşturun. Bu araçlar yardımı ile fotolarınızın muayyen bölgelerine animasyon ekleyebilirsiniz. Gelmiş geçmiş en iyi hareketli resmi yapma sırası sizde. Ön ayalarımızla hareket kat ve canlı duvar kağıtları üret!

EN YENİ ÖZELLİKLER
– Parallax illüzyon yaratan
yeni 3B Kamera hususi durumunu devreye soktuk. Ürettiğiniz resimlere ses de ekleyebilirsiniz. Doğa ses efektleri mi müzik mi? Seçim senin!
– Yeni yazı aracımızla hikayeni anlat. Hareketli resminize hususi yazılar ilave edin.
– Bir fotoya 10 taneye kadar özelleştirilebilir efekt, video efekti, ön ayar, filtre yada kaplama ekleyebilirsiniz.
– Akış veya Yayma animatöründen birini seçip mükemmel animasyonlar yetiştirebilirsiniz!
– Her efektin renk, ton, aydınlık ve kontrast ayarlarını özelleştirerek, orjinal fotonuzla uyumunu sağlayarak daha gerçekçi sinemagraflar üretin.

GELECEK ÖZELLİKLER
– Yepyeni kullanıcı ara yüzü: Bir çok katman efekt ve animasyonları düzenlemeyi kolaylaştıracak çözüm. Yeni arayüz sayesinde, kullanıcı tecrübeniz daha da güçlenecek.
-Eğer eklenmesini düşündüğünüz yeni hususiyet fikirleriniz var ise, özellik dilek sayfamıza yazmayı unutmayın: https://vimageapp.Com/feature-requests/ İsteklerinize her vakit kulak veriyoruz.

YARIŞMA
Ön ayarlar ile ürettiğiniz en iyi çalışmalarınızla tatbik içi yarışmaya katılın. Diğer kullanıcılardan kupalar kazanın ve haftalık olarak değişen en popülerler sıralamasında adınız olsun. Haftalık seçilen sanatçılarımızdan biri olabilirsiniz.

#VIMAGE
Büyüyen VIMAGE camiasının bir parçası olun.
Canlı fotolarınızı dünyaya göstermek ister misiniz?
Eğer ürettiğiniz ve gururla sergilemek dilediğiniz bir içeriğiniz varsa, instagram ve diğer sosyal medyaya foto yüklerken #vimage etiketini kullandığınızdan emin olun. Böylece, bizim instagram hesabımızda yada görsel uygulamamızda yer alma ve fenomen olma şansı sizin olur!
Değerli kullanıcılarımıza sürekli hediyeler dağıtıyoruz, kaçırmayın!

VIMAGE Fotoğraf Canlandırma v3.3.0.2 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK MOD BİLGİSİ

Tüm PREMİUM özellikler aktiftir.

VIMAGE Fotoğraf Canlandırma v3.3.0.2 PREMİUM MOD APK — KİLİTLER AÇIK Yenilikleri

Bu güncellemede uygulama içi eğiticileri ve işe alım sürecini geliştirdik. Bazı hatalar düzeltildi ve birkaç küçük iyileştirme eklendi. Daha iyi bir deneyim ve daha fazla neşe!
Onu seveceğinizi umuyoruz,