Graveyard Keeper v1.129.1 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / PARA HİLELİ / TÜM DLC’LER AÇIK

Graveyard Keeper v1.129.1 PARA HİLELİ APK, hikaye, piksel ve işletme türündeki oyunları seviyorsanız deneyebileceğiniz yapımcılığını tinyBuild firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız yaşadığınız kasabanın mezarlığında çalışmak, görevleri tamamlamak ve garip olayların peşinden gitmektir.
Geliştirici
tinyBuild
Güncellendi
25 Nisan, 2023
Boyut
209.67 MB
Sürüm
1.129.1
Gereksinimler
4.1 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Açıklama

Graveyard Keeper içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, gerçek parayla satılan DLC paketlerinin kilidi açık şekilde sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, karakterinizi geliştirip, mezarlığı büyütebilirsiniz. Görevler, seçimlerinize göre şekillenen hikaye, etkileşime geçebileceğiniz onlarca eşya ve dahası sizleri bekliyor. Graveyard Keeper v1.129.1 sürümünde hatalar için düzeltmeler yapılmıştır. Grafikleri 2D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. STEAM üzerinden mobil cihazlara geçiş yapmıştır. Graveyard Keeper Play Store’da 174.99TL’dir.

Mezarlık Keeper tüm zamanların en yanlış ortaçağ mezarlık yönetimi sim. Kendi mezarlığınızı inşa edin ve yönetin ve maliyetleri düşürmek için kısayollar bulurken diğer girişimlere genişletin. Bulabileceğiniz tüm kaynakları kullanın. Ne de olsa, bu kapitalizmin ruhu ile ilgili bir oyundur ve gelişen bir iş kurmak için ne gerekiyorsa yapıyor. Ve aynı zamanda bir aşk hikayesi.

– Etik etik ikilemler. Etrafta çok kaynağınız varken cadısı yakma festivali için o burger eti için para harcamak ister misiniz?
– Değerli materyaller topla ve yeni öğeler yap. Mezarlığınızı gelişen bir iş olarak genişletin. Kendinize yardım edin – çevredeki alanlara dağılmış değerli kaynakları toplayın ve bu toprakların neler sunabileceğini keşfedin.
– Görevler ve cesetler. Bu cesetler tüm bu organlara ihtiyaç duymuyor, değil mi? Neden onları öğütüp yerel kasaplara satmıyorsun? Ya da uygun görevlere gidebilirsin, rol oyuncusu.
– Gizemli zindanları keşfedin. Hiçbir ortaçağ oyunu bunlar olmadan tamamlanamaz! Bilinmeyene bir gezi yapın ve yakındaki köylülerin bir demetini zehirleyebilecek ya da etmeyebilecek yeni simya malzemelerini keşfedin.

Graveyard Keeper v1.129.1 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / PARA HİLELİ / TÜM DLC’LER AÇIK MOD BİLGİSİ

Graveyard Keeper v1.129.1 FULL APK

Graveyard Keeper v1.129.1 MOD APK

Graveyard Keeper 1.129.1 PARA HİLELİ APK : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Graveyard Keeper 1.129.1 DLC HİLE APK : oyun içindeki gerçek parayla satılan DLC paketlerinin kilidi açıktır

Graveyard Keeper v1.129.1 FULL / MOD APK — TAM SÜRÜM / PARA HİLELİ / TÜM DLC’LER AÇIK Yenilikleri

- optimize edilmiş bellek kullanımı
- düşük bellekli cihazlarda sabit çökmeler
- diğer değişiklikler ve iyileştirmeler

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle