RAR v6.20.build111 PREMİUM MOD APK

RARLAB'ın RAR'ı hepsi bir arada, orijinal, ücretsiz, basit, kolay ve hızlı bir sıkıştırma programı, arşivleyici, yedekleme aracı, çıkarıcı ve hatta temel bir dosya yöneticisidir.
Geliştirici
RARLAB (published by win.rar GmbH)
Güncellendi
25 Ekim, 2022
Boyut
4.7 MB
Sürüm
v6.20.build111
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

RARLAB’ın RAR’ı hepsi bir arada, orijinal, ücretsiz, basit, kolay ve hızlı bir sıkıştırma programı, arşivleyici, yedekleme aracı, çıkarıcı ve hatta temel bir dosya yöneticisidir.

RAR, RAR ve ZIP oluşturabilir ve RAR, ZIP, TAR, GZ, BZ2, XZ, 7z, ISO, ARJ arşivlerini açabilir. İşlevlerin listesi, hasarlı ZIP ve RAR dosyaları için onarım komutu, RARLAB’ın WinRAR karşılaştırması ile uyumlu kıyaslama işlevi, kurtarma kaydı, normal ve kurtarma hacimleri, şifreleme, katı arşivler, verileri sıkıştırmak için birden fazla CPU çekirdeği kullanma içerir.

Standart ZIP dosyalarına ek olarak, unzip işlevi, BZIP2, LZMA, PPMd ve XZ sıkıştırmalı ZIP ve ZIPX’i ayrıca parola korumalı ZIP olarak destekler. Unrar komutu, en son RAR5, parola korumalı ve çok parçalı dosyalar dahil olmak üzere tüm RAR arşivleri sürümleri için kullanılabilir.

Dosya yönetimi işlevleri arasında dosya ve klasörleri kopyalama, silme, taşıma ve yeniden adlandırma, yeni klasörler oluşturma ve APK paketlerinden uygulamalar yükleme yer alır.

RAR v6.20.build111 PREMİUM MOD APK MOD BİLGİSİ

Premium apk

RAR v6.20.build111 PREMİUM MOD APK Yenilikleri

Android sürümünün bu özelliği destekleyecek kadar yeni olması koşuluyla, RAR, 7z arşivlerinden çıkarılan dosyaların uygun zaman damgalarını ayarlar.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle