FilmPlus v1.6.0 PREMİUM MOD APK — DİZİ, FİLM İZLE

Film ve dizi izlemek isteyen kullanıcılarımız için tavsiye ettiğim iz değerli kullanıcılarımıza özel tüm reklamlar kaldırılmış ve premium şekilde sunuyorum bu sayede film ve dizileri sıkılmadan izleyebilir, tüm platformlarda bulunan her şeyi tek bir uygulamada görebilirsiniz.
Geliştirici
FilmPlus
Güncellendi
25 Kasım, 2022
Boyut
18.4 MB
Sürüm
1.6.0
Gereksinimler
Cihaza göre değişir.
Bu uygulamayı bildir

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
1.7.9 12.18 MB Cihaza göre değişir. -
1.6.7 18.4 MB Cihaza göre değişir. -
1.5.3 17.9 MB Cihaza göre değişir. -

Açıklama

Film Plus v1.6.0 PREMİUM MOD APK DİZİ, FİLM İZLE, film ve dizi izlemek isteyen kullanıcılarımız için tavsiye ettiğim yapımcılığını FilmPlus firmasının üstlendiği android platformun popüler eğlence uygulamalarından birisidir. Uygulamanın içeriğine bakacak olursak tüm platformlarda bulunan film ve dizilerin hepsinin bir arada bulunduğu mükemmel film izleme uygulamalarından birisidir. Film Plus v1.6.0 PREMİUM MOD APK DİZİ, FİLM İZLE ile uygulamada karşınıza çıkan sıkıcı reklamlar ve genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel tüm reklamlar kaldırılmış ve premium şekilde sunuyorum bu sayede film ve dizileri sıkılmadan izleyebilir, tüm platformlarda bulunan her şeyi tek bir uygulamada görebilirsiniz. Binlerce film ve dizi, Türkçe altyazı desteği ile izleyebilme, HD çözünürlük ve daha birçok şey siz değerli android kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli, eğlenceli günler dilerim.

FilmPlus v1.6.0 PREMİUM MOD APK — DİZİ, FİLM İZLE MOD BİLGİSİ

Not: Uygulamaya girdiğinizde film ve dizilerin altyazıları İngilizce ise ayarlar (sağ üste bulunan üç noktada "settings") bölümüne girip, alt tarafta "Subtitles" bölümünden İngilizceyi Türkçeye çevirmeniz gerekli.

REKLAMSIZ PREMİUM APK

FilmPlus v1.6.0 PREMİUM MOD APK — DİZİ, FİLM İZLE Yenilikleri

Yeni film ve diziler eklendi.