Need for Speed™ No Limits v4.9.1 MOD APK — SINIRSIZ NİTRO HİLELİ

Size Real Racing 3'ü getiren oyun geliştiricisinden Need for Speed'in sadece mobil cihazlar için yapılmış ilk beyaz parmak eklemli baskısında hakimiyet için yarışırken tacı ele geçirin ve yeraltı sokak yarışını yönetin.
Geliştirici
ELECTRONIC ARTS
Güncellendi
25 Aralık, 2020
Boyut
67.9 MB
Sürüm
4.9.1
Gereksinimler
4.4 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
7.1.0 67.9 MB 4.4 ve sonrası -

Açıklama

Oyundaki amacınız her yarış oyununda olduğu gibi sahip olduğunuz araba ile sizle yarışan rakiplerinizi geçip bölümün sonuna ulaşmaktır yalnız polis arabaları, tuzaklar ve dahası yolunuzu kesmek için çabalayacaktır. Need for Speed No Limits oynunda yaşanan genel zorluklardan dolayı oyunu sizlere MOD APK yani sınırsız nitro hileli ve hasar almama hileli olarak sunuyorum bu sayede dilediğiniz kadar nitroyu kullanabilir ve rakiplerinizi rahatlıkla geçebilirsiniz. Need for Speed No Limits Play Store’da 100.000.000’dan fazla indirilmiştir. Onlarca spor araba, zorlu yarış parkurları, kullanılabilir değişik araç ekipmanları, farklı yarış modları ve dahası sizleri bekliyor

Çeşitli araba ve özelleştirmelerle tarzınızı gösteren sürüşü oluşturun. Yeraltı sokak yarışına sürüklenirken ve yuvarlanırken kendinizi kaos ve kontrol arasında bırakın. Rekabeti alt edin, itibarınızı artırın, ardından trafiğe ve daha fazla yarışa, daha fazla özelleştirmeye ve daha fazla arabaya dalın. Seçimlerinizi yapın ve bu heyecan verici yarış oyununda asla arkanıza bakmayın.

Bu uygulama, uygulama içi satın alımlar sunar. Cihaz ayarlarınızı kullanarak uygulama içi satın alımları devre dışı bırakabilirsiniz.

AŞIRI SÜRÜŞLERİ ÖZELLEŞTİRİN
Garajınızı Bugatti, Lamborghini, McLaren, Pagani, Koenigsegg, Hennessey gibi üreticilerin her zaman istediğiniz gerçek dünya rüya arabaları ve en iyi araba markalarından daha fazla hızlı araba ile doldurun. Size oynamanız için 2,5 milyondan fazla özel kombinasyon sunan oyun içi özelleştirme sistemiyle usta bir araba üreticisi olun. Araçlarınız sizi bekliyor – rekabette kafa kafaya gitmek ve kendinizi kanıtlamak için onları sokaklara çıkarın.

HIZLI VE KORKUSUZ SÜRÜŞ
Blackridge sokaklarına yönelin, rampaların üzerinden ve molozların etrafından, trafiğe, duvarlara karşı ve yüksek hızlı Nitro Bölgelerinden geçerek hızlanın. Nitroyu açın ve kendinizi başka bir adrenalin yakıtlı sürüş ve sürüklenme seviyesine sokun. Yerel ekipler ve yerel polislerle çatışırken her köşede yeni bir yarış var. Özenti sürücülerle dolu bir dünya – önde kalıp saygı kazanabilir misin?

KAZANMAK İÇİN YARIŞ
Aşırı araba kullanırken asla geri adım atmayın, sizi alt edecek ve itibarınızı artıracak kadar çılgın birine karşı nitroya vurun. Sürükleyin, sürükleyin ve kuyruğunuzdaki polisi geride bırakırken bitiş çizgisine kadar sürüşünüzü yuvarlayın. 1.000’den fazla zorlu yarışta lastik yakın ve bu sadece başlangıç ​​çizgisidir. Kötü şöhretli olun, sokakların sahibi olun ve dünyanın en iyi arabalarına puan verin. Çünkü bir sürüş asla yeterli değildir!

Need for Speed™ No Limits v4.9.1 MOD APK — SINIRSIZ NİTRO HİLELİ MOD BİLGİSİ

  • Sınırsız nitro
  • Hasar almama hileli

NOT: Online yarışlarda raporlanırsanız ban yeme ihtimali vardır

Need for Speed™ No Limits v4.9.1 MOD APK — SINIRSIZ NİTRO HİLELİ Yenilikleri

  • DeLorean DMC-12'yi ve özel The Hundreds body kitini kazanın
  • İki özel The Hundreds paketini kaçırmayın
  • Hennessey Venom F5'i kazanmak için son Devil's Run etkinliğine katılın
  • Lamborghini Sesto Elemento'yu kazanmak için Xtreme Yarış Şampiyonası'na katılın
  • Kasaya etkinlikler eklenmeye devam ediyor