Human Anatomy Atlas 2023 v2023.02.001 FULL APK — TAM SÜRÜM

Human Anatomy Atlas 2023, Android telefonunuzda ve tabletinizde size temel anatomi referans içeriği sunar. Kitaplığınızı genişletmek mi istiyorsunuz? Ek anatomi ve fizyoloji içeriği için uygulama içi satın alımlarımıza göz atın!
Geliştirici
Visible Body
Güncellendi
25 Aralık, 2022
Boyut
802.1 MB
Sürüm
2023.02.001
Gereksinimler
8.0 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Video

Sürümler

Sürüm Ağırlık Gereksinimler Tarih
2023.05.005 817.4 MB 8.0 ve sonrası -
2023.0.09 1005.4 MB 8.0 ve sonrası -

Açıklama

Human Anatomy Atlas 2023, Android telefonunuzda ve tabletinizde size temel anatomi referans içeriği sunar. Kitaplığınızı genişletmek mi istiyorsunuz? Ek anatomi ve fizyoloji içeriği için uygulama içi satın alımlarımıza göz atın!

İnsan Anatomisi Atlas 2023, temel anatomi referans içeriğini içerir! İnsan vücudu hakkında bilgi edinmek için ihtiyaç duyduğunuz 3B etkileşimli görsel içeriği edinin:
– Büyük anatomiyi incelemek için tam kadın ve erkek 3D modeller. Bunları kadavra ve teşhis görüntüleri ile birlikte görüntüleyin.
– Birden fazla seviyedeki kilit organların 3D görünümleri. Akciğerleri, bronşları ve alveolleri inceleyin; Böbrekleri, böbrek piramitlerini ve nefronları gözden geçirin.
– Hareket ettirebileceğiniz kas ve kemik modelleri. Kas hareketlerini, kemik işaretlerini, ekleri, innervasyonları ve kan akışını öğrenin.
– Fasyanın üst ve alt ekstremite kaslarını nasıl bölümlere ayırdığını görün.

– Ek uygulama içi satın alımlar: Video kitaplığımız, hücresel solunum, kalp iletimi, peristalsis, filtrasyon, koroner arter hastalığı, böbrek taşları dahil olmak üzere temel fizyoloji ve yaygın patolojileri kapsayan 100’den fazla çarpıcı hasta eğitimi animasyonuyla keşfetmenize ve eğitmenize olanak tanır. ve siyatik.

– Ek uygulama içi satın alma: 3D Dental Anatomy, uçlar, fossalar ve yüzeyler ile kesici diş, köpek dişi, küçük azı dişi, çift köklü azı dişi ve üçlü kök azı dişinin enine kesit görünümlerini içerir; artı, üst ve alt kemerlerin etkileşimli, hareketli bir modeli.

Ve çok daha fazlası! Tüm bu içerik, konuya ve bölgeye göre kolayca göz atabilmeniz veya arama yapabilmeniz için düzenlenmiştir.

Eksiksiz bir çalışma ve sunum araçları paketi:
– Modelleri ekranda, artırılmış gerçeklikte (AR) ve kesitlerde inceleyin. Önemli yapılarda size yol gösteren ücretsiz laboratuvar etkinliklerini indirin.
– 3D diseksiyon sınavlarına girin ve ilerlemenizi kontrol edin.
– Bir konuyu açıklamak ve gözden geçirmek için model kümelerini birbirine bağlayan etkileşimli 3B sunumlar yapın. Yapıları etiketler, notlar ve 3B çizimlerle etiketleyin.
Hastalar, sınıf arkadaşları, öğrenciler ve meslektaşları ile içerik paylaşın!

Human Anatomy Atlas 2023 v2023.02.001 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM FULL APK

Human Anatomy Atlas 2023 v2023.02.001 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Daha fazla kaba anatomi, mikroanatomi ve organ dokusu modelleri!
+ Kalp duvarının katmanlarını keşfedin
+ İskelet kasının bileşenlerini analiz edin
+ Üst ve alt ekstremitelerin kas bölmelerini tanımlayan fasya ve septayı anlayın
+ İnsan vücudundaki en uzun kemiğin içini görün—femurun yapılarını ve kan akışını öğrenin
+ Kompakt kemiğin ana yapısal birimi olan osteonu inceleyin
+ Karaciğerin mikroskobik işlevsel yapı taşı olan hepatik lobülleri kazın