DEEMO II v1.2.2 FULL APK — TAM SÜRÜM

Müzik - ritim, rol yapma ve arcade oyunları sevenler için tavsiye ettiğim siz değerli kullanıcılarımıza özel TAM SÜRÜM FULL APK şeklinde sunuyorum bu sayede telefonuna oyunu indiremeyen arkadaşlar indirebilir, oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz.
Geliştirici
Rayark International Limited
Güncellendi
26 Haziran, 2022
Boyut
512 MB
Sürüm
1.2.2
Gereksinimler
9 ve sonrası
Google Playden İndir
Google Play
Bu uygulamayı bildir

Görüntüler

Açıklama

DEEMO II v1.2.2 FULL APK TAM SÜRÜM, müzik, rol yapma ve arcade oyunları sevenler için tavsiye ettiğim yapımcılığını Rayark International Limited firmasının üstlendiği android oyun platformunun yeni çıkan müzik oyunlarından birisidir. Oyundaki temel amacınız yönetimini sağladınız kız karakter ile birlikte sizden Deemo adlı karakteri bulmanızı istiyor bulmaya çalışırken gelişen olaylar ile dünyada yolculuk edersiniz. DEEMO II v1.2.2 FULL APK TAM SÜRÜM ile oyunda yaşanan genel sıkıntılardan dolayı siz değerli kullanıcılarımıza özel TAM SÜRÜM FULL APK şeklinde sunuyorum bu sayede telefonuna oyunu indiremeyen arkadaşlar indirebilir, oyundan daha fazla keyif alabilirsiniz. Gizemli yolculuk, ritim ve müzik, animasyonlu sahneler ve daha birçok şey siz değerli android oyun kullanıcılarını bekliyor. Şimdiden keyifli oyunlar dilerim.

Rayark’ın 10. yıldönümü için tam zamanında, klasik IP’leri DEEMO’nun devamı geliyor.

Müzik yoluyla yaratılan bir krallık, ‘Ata’ adlı bir canavarın ülkeyi yıkıcı bir ‘İçi Boş Yağmur’ ile musallat etmesiyle belirsiz bir gelecekle karşı karşıyadır. Bu tehlikeli yağmur, dokunduğu herkesin ‘çiçek açmasına’, beyaz çiçek yapraklarına dönüşmesine ve nihayetinde yok olmasına neden olur.
DEEMO II, çiçek açan ama gizemli bir şekilde yeniden ortaya çıkan bir kız olan Echo’yu ve esrarengiz bir istasyon Guardian olan Deemo’yu, onu kurtarmanın bir yolunu bulma umuduyla yağmurla ıslanmış bu dünyada yolculuk ederken izler.

Özellikleri:

▲Gizemli ve Duygusal Bir Hikaye:
Bu dünyayı yaratan anlaşılması zor varlık olan ‘Besteci’ neden aniden onu terk etti? Echo neden ve nasıl çiçek açtı ve sonra hayata döndü? Bu soruların ardındaki sırları ortaya çıkaran Echo’ya eşlik edin, gerçeği ortaya çıkarmak ve dünyayı kurtarmak için yolculuk yapın.

▲Ritim ve Maceranın Birleşimi:
Echo ile Merkez İstasyonu keşfedin, birçok istasyon sakinini tanırken çevrenizle etkileşime geçerek ipuçlarını ve ‘Tabloları’, Hollow Rain’i temizleme gücüne sahip büyülü müzik parçalarını keşfedin. Deemo olarak bu Listeleri oynayacak, müzik becerilerinizi eğlenceli ve zorlu ritim bölümlerinde test edecek ve nihayetinde hikayeyi ilerleteceksiniz.

▲30 Çekirdek Şarkı + Toplam 120’den Fazla Parça için DLC Şarkı Paketi:
Japonya, Kore, Avrupa ve Amerika dahil olmak üzere dünyanın dört bir yanından besteciler, akustik enstrümantasyona vurgu yaparak DEEMO II için eklektik bir parça dizisi yarattılar. Türler arasında Klasik, Caz, Chill Pop, J-Pop ve daha fazlası bulunur. Bulaşıcı, duygusal melodiler, müzik severlere düzinelerce hızlı favori verecek ve yaratıcı, senkoplu ritimler, ritim oyunu meraklılarının dişlerini batıracakları çok şey olmasını sağlayacak.

▲50’den Fazla İstasyon Sakini ile Arkadaş Edin:
Merkez İstasyon, kendi kişilikleri ve hikayeleri olan karakterlerle dolu. Echo olarak, Merkez İstasyon’u gezerken, hayatlarını yaşarken, duruma göre farklı konulara yol açarken onlarla sohbet edebilirsiniz. Onlarla konuşurken ve onları tanıdıkça, eksantrik yeni bir topluluğun parçası olduğunuzu hissetmeye başlayacaksınız.

▲Hikaye Kitabı Grafikleri ve Sanat Tarzı:
DEEMO II, elle çizilmiş arka planları 3D modellerle ve bir hikaye kitabına kapılmış veya bir anime canlanmış gibi hissetmenizi sağlayacak titiz bir ayrıntıyla birleştirir.

▲Film Kalitesinde Animasyonlu Sahneler:
DEEMO II, tamamen profesyonel Japon seslendirme sanatçıları tarafından seslendirilen yüksek kaliteli anime ara sahneleriyle doludur. Bunu DEEMO ve Sdorica veterinerleri tarafından bestelenen müzikle eşleştirin ve görsel ve işitsel bir ziyafetiniz olsun.

Rayark, Cytus, DEEMO, Voez ve Cytus II gibi popüler oyunlarla ritim oyunu yapımında çok bilgilidir. Eğlenceli ve akıcı ritimli oynanışı görsel yetenek ve derin hikayelerle birleştirerek, içinde kaybolmak için tam, ödüllendirici deneyimler sağlamalarıyla tanınırlar.

DEEMO II v1.2.2 FULL APK — TAM SÜRÜM MOD BİLGİSİ

TAM SÜRÜM APK

DEEMO II v1.2.2 FULL APK — TAM SÜRÜM Yenilikleri

Bilinen bazı oyun içi sorunlar düzeltildi.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Satır İçi Geri Bildirimler
Tüm yorumları görüntüle